Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 794
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Hands MuscleHands Plus1Не съм спортувала, но сложа ли си на глава, че трябва да отслабна го правя..
за сега от 6 месеца насам съм смъкнала 24 кг. бях 85 а сега 61..
Не се отказвайте, зора на диетата е няколко седмици после се свиква! Пожелавам късмет на всички които се опитват! Hands Punch

# 166
  • Бургас
При мен обратното - ако закуся стабилно, после цял ден съм гладна. Сега хапвам малко около два часа след ставане и ми е добре.
Направих си тренировката, пуууу нов човек съм. Забелязвам, че като си дам почивка и нещо излизам от форма. Като направя два дни почивка и после едва се наемам. Спортуващите по програма, в почивните дни какво правите? Нещо за раздвижване трябва да си измисля, когато не става за излизане като днес.
Елис, браво!

# 167
Какво е това палео мюсли? Какво съдържа?

# 168
Tанче, аз карам велото или права йога от тук

# 169
Hands MuscleHands Plus1Не съм спортувала, но сложа ли си на глава, че трябва да отслабна го правя..
Не се отказвайте, зора на диетата е няколко седмици после се свиква! Пожелавам късмет на всички които се опитват! Hands Punch

Уау! Браво човек! Как успя, как се хранеше,

# 170

Уау! Браво човек! Как успя, как се хранеше,

Кое му е бравото, бе Гери?!
Това си е направо опасно отслабване!!!
Момичета, моля ви, нека бъдем разумни! Всяко нещо трябва да правим без риск за здравето ни.
Това е мое ЛИЧНО мнение, разбира се.

# 171
Колко да е опасно - по 4 килограма на месец, по един кг на седмица

# 172

Описано като математическа задача звучи нормално, но като общ сбор свалени килограми, към които трябва да привикне организма за краткия период от 6 месеца?!
За мен това отслабване е брутално и ми е интересно как се чувства дамата в момента?!

# 173
ами щом се фука, значи е добре Simple Smile
и аз искам фа знам как е успяла

# 174
За мен това със закуската е преувеличено и в двете отношения. Закусвам ако съм гладна, ако не съм - не ям. Яко ще тренирам ям банан.
Ако денят ми е натоварен, същото важи и за обяд - ако съм гладна и мога ям, ако не съм гладна и съм в движение може и да не ям. Май само вечерята винаги ми е сигурна.
НоМе, това е съдържанието

Последна редакция: сб, 24 мар 2018, 20:29 от Госпожица Дух

# 175

На мен също ми звучи съвсем разумно и нищо нездравословно не виждам. По опасно е моето дебелеене отколкото това отслабване.

# 176
# 177
demirche аз за 8 месеца свалих 40 кг и си се чувствах много добре след това. Няма нищо фрапиращо в това човек да отслабне с 24 кг за 6 месеца. А и мисля е много по-добре човек да мине бързо етапа на отслабване и след това да обърне внимание на задържането на новите килограми.
Кайсия и аз дълги години не закусвах, дори в редките случаи в които хапвах сутрин после цял ден ядях. По време на режима имах задължителна закуска и с мъка си я изяждах, но след известно време свикнах и сега вече не мога без да закуся в 8:00-8:30, както и без да обядвам в 12:00-12:30. Вечерята ми варира понякога, но обикновено е около 19:00 часа. Просто от режима ми останаха тези три хранения и това са и часовете в които ако в стомаха ми не постъпи храна започвам да усещам глад. Междинни хранения нямам. С това исках да кажа, че едно време мислех, че като закусвам сутрин и цял ден съм гладна, но осъзнах че всичко е само в главата ми и е въпрос на нагласа.
За протеина на прах до сега съм пробвала само ванилов сладолед и шоколад с лешник. От тези двата първия ми е фаворит, но аз ги пия с прясно мляко защото ми идват блудкави само с вода. Лошото е, че най-изгодна е голямата разфасовка от два килограма и ако не се нацели хубав вкус е мъка приемането му докато свърши.
Духче страхотна промяна имаш в ръцете по снимките. Най-добре е да си следиш резултата по този начин, защото в случая когато тялото се оформя показанията на кантара нямат никакво значение. Важно е да се харесваме в огледалото и на снимките си, а не в цифрите на кантара. Hug

# 178
  • Велико Търново
Sivi, обожавам да те чета, а като ти знам и прогреса ....... Heart Eyes
Под твоето мнение се подписвам с две ръце, и на мен ми е любим ванилията като протеин, обаче сегатака брутално са вдигнали цената, но това е положението Simple Smile

# 179
Под твоето мнение се подписвам с две ръце, и на мен ми е любим ванилията като протеин, обаче сегатака брутално са вдигнали цената, но това е положението Simple Smile
Аз си поръчах от този и съм доволна от вкуса и как се разбива.Поръчах си шоколад и лешник.

Общи условия

Активация на акаунт