Юлски мами 2018- Тема 4

• 56 359
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мамии Blue Heart Satisfied
Азз днеска много се  разнообразих,след работа с мм ходихме по магазините гледахме за колика,а честно да си призная нямам никаква идея кои компоненти на количката трябва да гледам,за да я харесам. И двамата обикаляме и гледаме ама като не знаем какво точно да ни хареса просто си губим времето  Sweat Smile SmileSatisfied  Така че,ако може да ми препоръчате марка или направо някакъв модел Thinking
За сексаа,честно да си призная много ми се  прави,при всяка възможност съм готова да го налазя хаха ама той последно време е все изморен и късно се връща и така ...

# 166
  • Стара Загора
Момичета, да ви питам нещо. Ще правим детска стая. Според мен ще е най-добре аз да спя в тази стая заедно с бебето. Но моя мъж се е затръшкал ,че щял да става баща и иска да спим при него. Той е шофьор по професия, обяснявам му ,че няма как да ходи на работа спал -недоспал, ще направи някоя бела. Подозирам ,че ентусиазма му ще трае седмица -две и ще почне да мрънка за среднощното будене. Вие как сте планирали нещата със спането?

# 167
  • Варна
Ние решихме да си останем в апартамента квартира, в който живеем от 6 години ( 3 месеца след като се гаджосахме)  , заради локацията и всичките удобства, с които све свикнали ( най - вече не сме си виждали хазяйте, а имаме контакт само с агенцията) . В този ни вариант нямаме допълнителна стая за бебето и ще си спи при нас в стаята. За мен това е нормалното до към годинката... После ще му мислим. Единствено в хола- кухнята- трапезарията ще сложим диван , разтегател за спане.Аз съм на мнение , че въпреки силното желание на мм да спи при нас, няма никакъв смисъл и двамата да сме недоспали. Той ще има адски мн работа през летния сезон и предпочитам като се прибере от работа да е адекватен и да му връча бебето или да свърши нещо у дома , за да мога да погледна себе си, а не да ми се връща недоспал.

# 168
Нищо добро не започва с това мъжът да му е "по-удобно" спейки на дивана. За беба не знам, но мъжът ми си е при мен. Вероятно до няколко месеца ще си е при нас, но преди годинка ми се ще да е вече в самостоятелна стая.

# 169
  • Варна
ПФ за съжаление и при мен сексът е табу( по мед причини) , но розовите сънища са почти ежедневие. После ще наваксаме! Суши обожавам и всяка седмица си хапвам- гледам да е със скариди.с ниско кръвно съм  и си пийвам айрянче със сол, но вечер много се подуват краката ми и ръцете.. ама Кво да се прави.Ааа и кафето е задължително всеки ден и бебчо ХИч не се трогва от него. Най много рита когато шофирам и вечер като легна.За протокола : стрии за сега нямам , но се появи целулит явно задържам вода или поне така прочетох в едни статии. Та това е.още един ден по- близо до заветната цел!!! Лека на всички Simple Smile

Каква е причината за забраната за секса при теб ?

Прокървих в четвъртиет месец след секс. Аг каза твърдо не! Ако искаме да пробваме към 5 ти месец.. пробвахме и не се получи изпитвах силни болки и се стреснах. И така явно тази бременност ще мине без екстри( за разлика от предната).!

# 170
Аз също имах на два пъти кръвоизлив(като единия след секс) и доктора каза не на секса, но не за две седмици, а не до края. И аз съм постоянно разгонена, чак и мм се стряска да не повредим бебето! 😌 Ох, миличките не знам как я карате с тези розови сънища..😒

# 171
Само влизам да кажа, че и аз сънувам сексове. 😂 ММ нещо е параноясал и не смее да ме погледне.. или поне се надявам да е това, а не да не ме харесва вече🙈
Ще му се нахвърля тея дни, жива да не съм!

# 172
  • Варна
Нищо добро не започва с това мъжът да му е "по-удобно" спейки на дивана. За беба не знам, но мъжът ми си е при мен. Вероятно до няколко месеца ще си е при нас, но преди годинка ми се ще да е вече в самостоятелна стая.

Аааа не не това няма до е постоянно в другато стая. Но нямам нищо против, ако е някоя ревлива госпожица малката да си ходи да доспива в другата стая. Уикенда при мен плътно. Ама работата му и новата е много отговорна и старите дейности са свързани с много сметки, пари и определено докато си влезем в час със съня и будуването вечер няма да имам против спането му на дивана   Аз и сега гледам да лягам с него и да бъда тиха , демек да не се блъскам в стени и врати като ходя нощес до wc, защото не искам да го будя. Съдя по себе си.... Събуди ли ме той нощем или сутрин като става и супер се изкривявам.
Надявам се бебка да не бъде ревлива като майка си и да спи, за да може и таткото да спи при нас.
А и пак казвам,че като се прибере в 5-6 ще има да чисти  и др такива неща ,щото аз през деня като спи бебето ще спя и аз! Хим нямам намерение да чистя, готвя.

# 173
Здравейте юлски мами! Искам да ви попитам,вие колко често имате контракции?При мен се случва често през деня.Казах на следящия бременноста ми и ми изписа да пия магнезий и но шпа.
Относно по темата за сега съм качила само осем килограма,не си личи въобще ,че съм бременна,даже си мисля,че са малко.На първата бременност качих 19,на втората 12,а сега както вървя....незнам?

# 174
Аз съм +7кг дотук, чак не ми се вярва, защото си спрях режима, който спазвах. Като запопна да сънувам розово, значи сме направили много голяма суха пауза с ММ. Grinning Той винаги си е спял при нас с голямата. Но и като знае, че нощем аз я обслужвам, си продължава да спи и не е имал проблеми с недоспиване. Каката сега за сефте ще я отделяме в друга стая - на 5,5г. е. Simple Smile Аз не мога да си представя толкова малко дете да се отделя. То е стрес за него, а ако боледува, си се гушкаме двете и спим по-спокойно, вместо по 100 пъти да я проверявам или тя да ми се влачи от другата стая. Но пък и тя си спи неприбудно през цялата нощ от 2г. А за другите 'неща' с ММ си има и други стаи вкъщи Simple Smile
За храните - ядох един път синьо-сирене, преди да се усетя, а после ми беше дискомфортно. Суши обожавам - сега ям само вегетарианското. Споменаха ми обаче, че ако рибата е била дълбоко замразявана, можело да се консумира и от бременни, което ми е малко съмнително и не съм го потвърдила като инфо, та избягвам

# 175
Руби Роуз, и аз имам контракции, ако не са много болезнени няма проблем. Магнезият ще те успокои. Wink а за килограмите съм +3, 27г.с.
Даже тези +3кг са теглене с дрехи и чанта Joy
Значи съм само +2кг. Не ми се яде и това е. Тъпча се с риба , телешко и фрешове насила...
Иначе за спането, аз не спя с мм попринцип.
Той гледа ТВ до късно, аз не искам, той мърда, върти се, а аз не мога да заспя. И като се роди бебка няма да е по-различно. Пробвахме, ама като спи при мен се будя през 10мин и се отказах от този лукс 😂

# 176
За спането и ние мислим да сме си в една стая..ММ е 4 дни в седмицата нощна смяна , така че няма да се засичаме много в спалнята.А колкото до секса,въобще не ми е повишено либидото,дори обратно.Но правим горе-долу по 2 пъти на седмица,та не се оплаквам.Единствено не ми харесва,че не можем да се отпуснем хубаво,защото се притесняваме и все внимаваме,ноо важното е бебо да е добре,а пък сексът няма да ни избяга. Simple Smile На 19ти влизам в 7ми месец и като кг съм +7 , при положение,че от нищо  не се ограничавам съм доволна.На фона на това,че майка ми ,ми разкаваше как е качила с мен 25кг , направо съм на седмото небе от щастие с моите качени кг хаха Smiley

# 177
Здр на всички, като чета за либидото на мамите тук, се чувствам странно, защото от ноември нямам никакво желание, а и ми е забранено заради ниска плацента, не знам как се чувства мъжа, но при нас бебето е много чакано и не мога да рискувам заради малко плътски удоволствия😊 Иначе съм много доволна от килата, още не ми тежи, само 57кг и се надявам да не кача повече от 5-6 до края на бременността. За отделна стая не мога    да планирам, защото сме в собствено жилище, ама малко, но се надявам да се разширим след 2-3години...Хубав ден на всички!

# 178
  • София
Ние се оборудвахме с креватче, ама не е сглобено, че таткото, ще пребоядисва преди да е подготвено всичко за малкия човек. Иначе ще е в нашата стая първоначално, после има отделна стая за него, която ще действаме в движение Grinning Засега имаме количка, кошара, някакви дреболии, дрешки,ама ще почакам още, за козметика и някакви неща за мен за болницата, щото иначе ще издивея в 9тия месец без да има какво да купувам Grinning

# 179
И на мен въобщеееее не ми се прави секс, горкия ми мъж. През първата ми бременност имах якоо желание и сънища и мисли през деня, беше откачено чак, ама сега Persevere умряла работа.

За количка аз за моята мога да кажа, че сме изключително доволни - Mamas&Papas, стар модел, взехме я втора ръка от олх, като вече беше използвана около 2-3г. Много запазена, тези хора евала им правя, ние като я взехме ме е срам да кажа, че я направихме на гъз. Та през преспи сняг ли не я карахме, в пясък, в гори. Не казвам, че е супер проходима, ама и не съм имала проблеми. Вече 2ра година караме с нея и смятам и бебка да си я изкарам в нея, ако не издаде багажа вече.

Моя съвет е въобще не щадете мъжете си. Колкото ние се измаряме през деня, толкова и те се измарят, че даже и по-малко. Е, зависи от професията де, но наистина не е за пренебрегване факта , че мамите не могат да се наспиват вечер, нито през деня и задачите им не свършват с кърмене. Аз не съм и привърженик на това жената и детето да спят в една стая, мъжа в друга, вниманието към мъжа съвсем остава на заден план + това, бебенцето до такава степен свиква с мама, че не може да отиде до тоалетна и да го остави на някой за 5мин.

Днес обаче, бебка като се джаска чак си ме боли ниско долу, не знам дали е нормално Thinking в понеделник съм на преглед , ама дано да не продължи.

Общи условия

Активация на акаунт