Юлски мами 2018- Тема 4

• 56 359
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Dreaming Girl, неприятна ситуация,но наистина най-важното е, че всичко е наред със здравето и бебчо.
Ще се наредят нещата. Като ти се реве, реви си, олеква си. И аз рева и ми се реве за щяло и не щяло, ама си рева с глас и всичко приемам присърце - лично, чуждо всичко е в кюпа, ако видя някой да плаче познат, непознат, по телевизия, по филм и аз плача Smiley Първата бременност май не бях чааак така.
Съответно пък и нервата ми идва в повече. За най-малкото, елементарно нещо или някаква глупост откачааааам. Понякога се сдържам, понякога крещя...егати хормоните Rolling Eyes

# 151
Здр мами, днес бях на ЖК, беба е 894г в 26гс+4, обърнала се е с главичката надолу и е идеална за раждане ама след 3месеца😊 Плацентата ми е задна, леко ниска но казаха че съм добре. Не мога да се оплача засега, качила съм само 5кг, кръвното ми е ниско и слава Богу риск от прееклампсия е нисък. Леко бременеене на всички!!

# 152
  • Варна
Аз преди да забременея изкарах лечение и бях 8 месеца без цикъл , така наречената изкуствена менопауза.
Навсякъде пишеше как хормоните се обърквали, то ясно.... и колко емоционална щяла съм да стана и тн.... е нищо такова нямаше. ММ казваше, че понякога съм по раздразнителна, но дори и на топлите си вълни се кефих Grinning
A сега няма такова чудо ! Отбелязвам дните в които не рева .. доста по-малко са от ревливите Grinning
Лесно се разстройвам, а от 2 дена ММ е на работа от сутрин до вечер , като нормалните хора де..., а досега 6 години работното му време зависеше от него и беше 70% у дома и винаги на разположение на мен за всичко. 2 седмици се подготвях психически, че като стана от сън няма да има кой да ми направи закуска, кафе ... лигавщини пълни, ама съм свикнала той да ми помага за всичко , особенно от както лежа и съм със серклаж.
Вчера първи ден без него, като станах да си правя закуска голяма обърквация първо кафето ли да си пусна, айряна ли да си направя (ама дали ще го докарам като него) , филийките ли да си наглеждам в скарата, хапчетата преди закуска ли да си пия.... абе драма Grinning Знам, че звучи нелепо, ама последния месец нищичко не пипвам, заради лежането и страха да не ми се скъси шийката като седя права.
Иначе вече стана 1 месец откакто основно лежа у дома, днес влизам в 25гс, чувствам се през повечето време добре и хич не ми тежи, че лежа, само психически от време на време се разстройвам, как може от активния си социален живот да премина рязко в този затвор. Ама, малкото човече в мен рита толкова често и ме подсеща защо го правя и съм още по-емоционална , заради мисълта, че трябва да я задържа максимално дълго време вътре въпреки късата шийка и серклажа.
Общо взето в седмицата имам по -едно социално събитие с повече хора... уикенда се събирахме с компанията и стана голямо парти, въпреки, че често лежах на дивана всички идваха при мен и ми танцуваха и ми пяха, а аз танцувах и пеех легнала Grinning
Имам да пиша и 4 курсови работи, които определно изискват време , така че до към края на април, средата на май съм ангажирана и после ще му мисля какво ще правя.
Живота и на лежащите мамчета не е лесен Grinning

# 153
Здравейте,юлски мами!
Записвам се при вас с термин 4 юли на 38 г. от Бургас.Ще бъде трето раждане(момиченце) при двама батковци!
Честито и добре дошла в моя отбор.И аз съм с двама мъжаги и сега чакаме момиченце.Лека бременност

# 154
Здравейте бремеланки и добре дошли на новите мами! 💗

Радвайте се на слънцето и на ритничетата! 🐭 Животът е прекрасен! 😌

# 155
Лелеее, очевидно на бременната жена може да ѝ се случи всичко Astonished
Явно понякога ни е писано да минем през някои изпитания. Пожелавам сили на всички ви и здраве да се възстановите психически, физически и емоционално Hug
Аз пия по половин нормално кафе с мляко догоре, така че ритличка подозирам, че не се впечатлява от него, просто ѝ е такъв моделът Joy
Пръстите ми се подуват. Тези в болницата ме повредиха с техните системи. Сега халката ми става понякога евентуално на левия безименен пръст, където иначе е годежният ми пръстен. Кебапчетата май най-подути ги усещам нощем като се събудя и побудувам някой и друг час.
Вие говорите ли им по име?

# 156
  • Варна
Кафе пия всеки ден, но не мисля, че й влияе на активността.
Айси, говоря и се карам само по име вече Grinning

# 157
Кафе пия не всеки ден, но Кола-Кока zero.... Weary поне по 2 чашки на ден. Изпитвам физическа нужда да пия кола и си го позволявам за сметка на кафето...
А ядете ли всякакви храни, дори т.нар забранени ( суши, меки сирена,...”??

# 158
Суши не обичам. Синьо сирене няма да си купя, но ако съм на гости и има ще си бодна със сигурност Blush
Мис, аз също водя монолози поименно. „Нали, мамо?” Joy

# 159
Ние не сме решили за име още. Аз имах едно любимо, но мм категорично каза "не", защото започвало с буквата на бившата му и сега трябва да мисля друго! 😋
На мен напоследък пак ми се гади и нямам апетит, не че не ям де, но не е с кеф..
Кафе пия, но газирано и сок по принцип не обичам, така че не ме блазнят сладките напитки! Пия предимно вода и чай.
Момичета исках да ви питам как сте със секса. Моите гърди са огромни и мм не спира да ги мачка 😂, а и на мен либидото ми е на макс...което ми се струва странно. Помня през предишните бременности беше обратното! 😉
Иначе не ми се подуват краката или ръцете, но имам на няколко места спукани капиляри. Доктора ми каза като се прибера вечер да си вдигам краката, но то стaва чаак след 10ч. Преди това има задачи, които ме чакат..😌
На бебето никак не говоря, но баща му вечер си слага ухото на корема ми и виси там по един час и му говори, а то отвръща с ритничета и така си комуникират! 😁

# 160
  • София
Говоря му на име, най-често му казвам " Яворе, баща ти е идиот" на майтап разбира се Grinning ама да си знае детето.

Днес съм във вихъра си просто. Ръся простотии цял ден. Колегите ме наричат Планета и днес замалко така да се представя по телефона. Счупих тъпомера.

Относно храните - позвоявам си количка по малко, суши избягвам,хапвам само вегетарианско. Мазното не ми е по вкуса напоследък, гледам да хапвам свежи неща - салати,плодове, напоследък и агнешкото го нападнах Grinning то си е тежко месце, ама само то ми поняся в сравнение с другите.

# 161
Луси Joy и аз в този дух ги ръся - ще му пеем и танцуваме денонощно на баща ти, да види той Joy
Секс си правим с кеф, разбира се по-рядко и внимателно от преди Simple Smile По-хубаво е по време на бременност Blush

# 162
  • Варна
Секс ??? Мираж вече 25 седмици !
А, какви неща сънувам понякога чак ме е срам... а нямам и право на такива сънища, защото края им води до контракции на матката и до скъсяването на шийката . Направо не знам , но понякога като сънувам такива неща и на сила се събуждам, а ако не успея на сила да се събудя после се чувствам гузна....уффф на мен това ми е най-голямото оплакване !!!!

Аз като няма на кой да говоря по цял ден и говоря на бебето няма как...пускам й музика, карам се , ако много ме рита както днес ниско долу...
И всичко си хапвам...суши само вегетарианско, не съм хапвала синьо сиренце по същата причина като Айси... няма да купя, но ако има на масата някъде ще си опитам. Всееекиии ден хапвам за закуска от тея свински, пуешки филета... според мм минавали обработка докато станели Grinning Вярвам и ям ! Доста хапнах и от тея топени сирена дето са за тостове... идея си нямам дали може или не, ама имам изядени 4-5 опаковки вече сутрин с филия хляб ...

Имам да мисля шийка , серклаж и тромбофилия пък храната ми е най-удовлетворяващото нещо на този етап (говоря така сигурно щото нямам и 2кг качени още).

# 163
  • Варна
ПФ за съжаление и при мен сексът е табу( по мед причини) , но розовите сънища са почти ежедневие. После ще наваксаме! Суши обожавам и всяка седмица си хапвам- гледам да е със скариди.с ниско кръвно съм  и си пийвам айрянче със сол, но вечер много се подуват краката ми и ръцете.. ама Кво да се прави.Ааа и кафето е задължително всеки ден и бебчо ХИч не се трогва от него. Най много рита когато шофирам и вечер като легна.За протокола : стрии за сега нямам , но се появи целулит явно задържам вода или поне така прочетох в едни статии. Та това е.още един ден по- близо до заветната цел!!! Лека на всички Simple Smile

# 164
  • Варна
ПФ за съжаление и при мен сексът е табу( по мед причини) , но розовите сънища са почти ежедневие. После ще наваксаме! Суши обожавам и всяка седмица си хапвам- гледам да е със скариди.с ниско кръвно съм  и си пийвам айрянче със сол, но вечер много се подуват краката ми и ръцете.. ама Кво да се прави.Ааа и кафето е задължително всеки ден и бебчо ХИч не се трогва от него. Най много рита когато шофирам и вечер като легна.За протокола : стрии за сега нямам , но се появи целулит явно задържам вода или поне така прочетох в едни статии. Та това е.още един ден по- близо до заветната цел!!! Лека на всички Simple Smile

Каква е причината за забраната за секса при теб ?

Общи условия

Активация на акаунт