Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 2 апр. 2018, 06:23 ч.

Преживяване в Кома

 • 11 340
 • 75
 •   1
Отговори
# 30
 • София
 • Мнения: 36 889
За сънищата - осъзнатите сънища са сънуване в полубудно състояние, когато имаш контрол върху филма - можеш да променяш сценария в движение. На нощ сънуваме десетки пъти, но помним само последния сън. Сънят е пренареждане на диска. Влияят се от емоционалното състояние на сънуващия, затова когато сме тревожни в живота сънуваме и неприятни сънъщо - тази тревожност няма как да изчезна през нощта. Но до някаква степен всички сме суеверни и се опитваме да си тълкуваме сънущита, включително аз на моменти се поддавам, но след анализ виждам, че всъщност съм суеверна на сънища и други неща, когато съм в някакво тревожно, стресово състояние, болест и т.н. Понякога има пророчески сънища, но те са ни пак резултат от премислянето на някакви неща, все пак сме настроени на някаква вълна, а по време на сънуване изключваме вниманието и съзнателния контрол, затова се получават някакви каши.

# 31
 • Мнения: 5 249
Само не опитвай и пророческите сънища да обясниш рационално!!!

# 32
 • София
 • Мнения: 36 889
Защо, ще разваля магията ли?

# 33
 • Варна
 • Мнения: 3 254
.
Или пък Санди Мурти което е безконтактен бой.
Като "безконтактни"-те операции, т.н.
Цитат
“Беше установено, че т. нар. “екстрасензорна хиругия” е чиста проба фалшификация. [По време на процедурата] тялото не се отваря и никаква “хирургия” не се провежда – нито с голи ръце, нито по друг начин; нищо не се отстранява от тялото. Цялата “операция” е жалка измама, извършвана посредством сръчност на ръцете и други подобни трикове и с помощта на различни предмети”.

Разобличаването на измамите на филипинските “лечители” и техните последователи дължим както на лекари и учени (например д-р Уилям Нолън, който още през 1974 г. установява и публикува множество случаи на измама при “безкръвните операции”), така и на гилдията на илюзионистите, които определят тази практика еднозначно като “sleight of hand confidence trick” (илюзия, основана на доверие и сръчност на ръцете). Сред известните илюзионисти, демонстрирали нагледно как точно се провеждат чудодейните “лечения” с помощта на фалшива кръв, найлонови торбички и сурови пилешки дробчета, са Джеймс Ранди, Милбърн Кристофър и Крис Ейнджъл.
В орбитата на лековерието:
https://www.pravoslavie.bg/%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7% … 0%B8%D1%82%D0%BE/
Делюзия:
Скрит текст:
Цитат
Делюзиите са крайни фантазии, представи и вярвания в нереални факти, които не отговарят на реалността, това е силното убеждение, което присъства при индивиди с делюзивни състояния, което не може да бъде повлияно от реални доказателства. Това е патология, която засяга по-силно представите отколкото илюзията или други възприятелни усещания.

Делюзиите макар на пръв вид безобидни могат да са симптом на умствено заболяване, но също може да са резултат от физически състояния при интоксикация и т.н. Също така в частност те са диагностичен фактор и индикатор за психиатрични заболявания като шизофрения [1], парафрения, мания, биполярни епизоди и психотична депресия.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BB%D1%8E%D0%B7%D0%B8%D1%8F

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 21:24 от PAV1

# 34
 • Плевен
 • Мнения: 116
Ок ,то и аз не вярвам в тези операции но какво общо имат с темата,тук си пишем за енергии и духовни преживявания.Какво общо има безконтактния бой с безккръвните операции.

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 03:31 от Калоян Пламенов

# 35
 • София
 • Мнения: 36 889
Е, нали си говорим за енергия! Ако едното е енергия, другото също е енергия. Щом енергийно се отделям, значи и енергийно могат да ме набият.

# 36
 • Мнения: 538
Аз доколкото видях от клипа има изтичане на кръв макар и в малки дози. И след като т.нар. операции са измама защо при медицински прегледи се устоновява липсата на тумори, понякога дори и засегнати части от органи и пациентите се чувстват в пъти по-добре от преди? И още много от тези лечители споменават, че ги напътстват при операциите висши сили или "мъртви" доктори и те по техните напътствия ги правят така успешно, че и съвременните медици се чудят как е възможно. А понякога и Тези, които ги напътстват Отгоре използват телата на лечителите за да проведат лечението и операциите.

П.С. Аман от Вманиачени последователи и свещенници, които след като не разбират нещо, да не говорим, че и след като никак не им харесват нещата, които се случват се оопитват всячески да омаловажат или игнорират или ако могат направо да заличат неудобните факти и доказателства. Нямам нищо против Църквата, но за съжаление конете с капаци в нея са твърде много и твърде силни понякога и се опитват всячески да пречат на нещата които не разбират и още по-зле - не са под техен контрол. И тогава много удобно идват "намесите на Дявола" за да поизплашат и без това плашливото си паство че да им е още по-лесно и удобно да го контролират.

Andariel: Да, могат и да те набият енергийно, но по-добре да не стигаш дотам. Могат и да те прострелят, промушат и др. подобни неща които не само че са неприятни, но отгоре на всичко може да пренесат пораженията и в/у физическото ти тяло. И горко ти ако тръгнеш след подобно нещо по доктори ... Нищо няма да открият, но за сметка на това успокоителните, обезболяващите и др. подобни медикаменти като нищо ще ти ги предпишат със много съмнителна полза от тях (ако изобщо има такава)

# 37
 • София
 • Мнения: 36 889
Това, което описваш е депресивно разстройство, облечено в оправдание за странична енергийна намеса.  А от другата страна си мислят, че промужват енергийно, защото това им дава усещане за власт или им решава някакви други проблеми в психиката, и присохолозите му казват рационализация.
Прознавам, че аз съм леко разввоена по въпроса с проклятията дали стигат или не стигат. Simple Smile

# 38
 • Мнения: 5 830
Не разбираш какво ти казват, бе, Анди! За какво депресивно разстройство говориш? Това, което ти се казва няма нищо общо с депресията, не се отразява изобщо на психиката. Той иска да ти каже, че се наранява етерното тяло и после травмите се усещат и на физическо ниво, без да са видими. Боли те, а няма причина. За това става въпрос. И ти дават обезболяващи и успокоителни, защото мислят, че е на нервна почва това усещане за болка.

# 39
 • София
 • Мнения: 36 889
Напротив, дори много добре разбирам. На това да те боли, а да няма причина му се казва хипохондрия. Ако, естествено, лекарската диагностика е била достатъчно точна, за да се обследва човек от главата до петите дали има някакъв органичен проблем.  Иначе е много удобно, когато свършат всички рационални причини, да се внадят ирационални - всеки човек иска да има причината, колкото и налудничаво да звучи тази причина. Затова всякакви такива индивиди като духовни водачи, лечители и прочие няма да останат гладни - винаги има хора, които вярват и са готови да си платят, за да чуят това, което искат да чуят.

# 40
 • Мнения: 538
Бай Бабо да не те срещне мечката. Аз съм си патил от подобна астрална рана. "Прекрасно е" да се събудиш една сутрин с болка в ръката, да те уверяват после, че си се ударил докато си спял в рамката на леглото, да няма никакви следи от удар, да не говоря, че мястото, което ме болеше беше практически невъзможно да се ударя така докато спя и цялата тая болка трая 1 седмица приблизително, докато не споделих за това на една приятелка и тя ми направи бърза диагностика и оправи нещата. И именно тя ми каза че раната прилича като на срязано с нож или меч. А мъжа точно на тая приятелка ми показа на живо рана от куршум отбелязала се на физическото му тяло на място, на което реална такава рана би го убила ако не веднага, то в рамките на часове. И ми каза, че я е получил именно докато е бил в състояние на астрална проекция.
Ама ти продължавай да не вярваш и да си търсиш какви научни термини да употребиш за да излезеш права. На мен не ми пречи неверието ти, само дано не се увериш във възможната правота на нещата от болезнената страна. Хич не ти го пожелавам подобно нещо, много е гадно обикновенно като се случи.
И между другото психиатриите са пълни с хора, които са със развити екстрасетивни сетива, само че вместо да ги научат как да ги ползват и да се пазят (защото и това си е нож с 2 остриета) "медиците" предпочитат да ги класифицират като луди, шизофреници и т.н. и да ги натъпчат с лекарства, които само временно притъпяват сетивата и отделно за пред "нормалните" хора тези са черни овце и не знам още кви класификации им слагат.

# 41
 • София
 • Мнения: 36 889
идеален пример си дал за това, което описах - не си бил доволен от това, което си чул, после една твоя приятелка те е диагностицирала с това, което си искал да чуеш, защото  вярваш в това. И тутакси си се успокоил и ти е минало. Интересно, как точно те диагностицира? И как точно те болеше ръката?

# 42
 • Плевен
 • Мнения: 116
Сенко е прав , и аз съм получавал такива рани веднъж и то до толкова че кръв пускаше,без физическа причина след енергийна атака,не да ме боли а пускаше и кръв ,такава рана.Да не говорим пък как се отразява на енергийното тяло и на психиката и ти Ън не си права-и на психиката се отразява .И това не е хипохондрия а явлението се нарича психосоматика ,но това си е друга система.Или и това което църквата нарича стигма са суеверия.Ако искате вярвайте но аз лично знам технология с която мога да убия човек от разстояние,и съм го изпробвал върху врагове но когато започнаха да се влушават развалих нещата щото не искам да и нося кармата.

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 11:17 от Калоян Пламенов

# 43
 • Мнения: 538
Ама да бе, само това ще да е - диагностицирала ме и ми минало ... Затова други, които хал-хабер си нямат от тази случка ми разправят че виждат нещо, като астрална превръзка около това място. Освен това подобен удар дори случаен би трябвало да те събуди най-малкото и да остави някаква видима следа, а такова нещо не се е случило. Диагностицира ме от разстояние по чат-програмата с която тогава контактувахме. Разстоянието беше достатъчно голямо от порядъка на 100-на километра.

# 44
 • София
 • Мнения: 36 889
аз не казвам нищо за удар, защото не казваш как точно те е боляла ръката, къде, в коя част и т.н. А приятелката ти е казала това, което си искал да чуеш. И аз мога да те диагностицирам от разстояние, стига да дадеш достатъчно информация.

Общи условия

Активация на акаунт