Звездни компромати- 358 част

• 102 196
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • Rock & Roll feeling ...
Чанинг и Джена чисто визуамно никога не са ми подхождали като двойка. Винаги тя ми е била недостатъчно красива за него. Виж в характера  й виждах нещо симпатично. 

# 76
От 5 години не живея в бг и не съм в час с много неща. Жасмина вече има три деца?? Браво на нея! Станала е обаче страховито слаба. Незнам кой им вменява идеята, че е красиво да си само кокали. И за да поклюкарствам и аз — мъжът й к’ъв е що е? Народност? 

Дилов ме потресе! Колко е остарял и погрознял! Даже и затъпял изглежда, а едно време ми беше симпатичен.

# 77
И за да поклюкарствам и аз — мъжът й к’ъв е що е? Народност? 
Писах в предишната тема - сириец Ариф (Хари) Маджид, син на собственика на KFC, Nordsee.

# 78
# 79
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за темата😊 Мария Игнатова още ли е с Рачков?

# 80
  • На ръба..

Новите и модели са някакви по - нормални, поне на пръв поглед. Спомням си миналата година колекцията, освен нея нямаше кой друг да и ги носи.

# 81
Мегз Shocked
Скрит текст:

# 82

Цитат
Мария Игнатова още ли е с Рачков?
Не.

# 83
  • София
Благодаря за темата😊 Мария Игнатова още ли е с Рачков?
И аз това се запитах, когато я видях снощи нахилена в публиката на Капките.

# 84
Мария Игнатова още ли е с Рачков?
Някой каза, че сега пък била с този, не знам дали е вярно.

# 85
В " Папараци " я бяха хванали с друг.  Този не е ли Иван,дето участва в капките ?

# 86
Не е, но наистина много си приличат. Този обаче ми е неприятен на вид, докато Иван има позитивно излъчване.

# 87
В " Папараци " я бяха хванали с друг.  Този не е ли Иван,дето участва в капките ?
За малко мина през Енчо Керязов, но той решил да се върне при жена си. Този не е Иван, а участва в "Полицаите от края на града" (нали така се казва този новия сериал?). Не знам как се казва.

# 88
Този в сериала се казва Кристиан, бивш (пак там) съпруг на Алекс Раева.

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 13:52 от ant

# 89
Не разбрах къде е бивш и коя е Деси Раева? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт