Звездни компромати- 358 част

• 102 220
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Сигурно на Алекс е искала да каже. Малеееее, тия са се омотали като свински черва.

# 91
Става въпрос за сериал по Нова "Полицаите от края на града". Нищо не си изпуснал с две думи, поредната халтура на Халваджиян.

# 92
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чанинг и Джена чисто визуамно никога не са ми подхождали като двойка. Винаги тя ми е била недостатъчно красива за него. Виж в характера  й виждах нещо симпатично. 
Охх, разсмя ме искрено Grin. Този със свинските очички и врата, по-дебел от главата в темето, за него е недостатъчно красива тази жена?. Да, тя не е най-изумителната в Холивуд, но все пак той гони първите места по неандерталство
Скрит текст:

# 93
Въпросният Кристиан го играе във сериала (Полицаите) бивш на Алекс Раева, а не в действителност.

# 94
  • София
Съгласна съм, Джена е супер секси,  Чайника е голямо дърво 😂

# 95

Този в сериала се казва Кристиан, бивш (пак там) съпруг на Алекс Раева.

# 96
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Даже оставяйки сексито настрана, то е субективно, тя има лице с правилни черти, а той прилича на бабуин.

# 97
Мен изобщо не ме кефи Чанинг, или там както се пише. Обаче на новина за раздялата между Вергара /Варвара/ и нейния мъж искрено бих се зарадвала.  Grinning

# 98
Аня Пенчева на корицата на Дива

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19113826_102144672 … a&oe=5B292F70

Не бих я разпознала.

# 99
И тя "естествена" като Крисито Агилера.

# 100
Въпросният Кристиан го играе във сериала (Полицаите) бивш на Алекс Раева, а не в действителност.
Мерси Laughing

Този в сериала се казва Кристиан, бивш (пак там) съпруг на Алекс Раева.
Обясненията не са ти силна страна... Joy
Звучи като
Цитат
”Обичам да готвя родителите си и домашните си любимци.” - не бъди психопат, използвай запетаи!
Mr. Green

Аня Пенчева прилича на ранната Кичка Бодурова на тази корица.

# 101

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19113826_102144672 … a&oe=5B292F70

Не бих я разпознала.

Прилича ми на Адел. Grinning

# 102
  • Бургас
Скрит текст:
Е той Дилов след като се раздели с годеницата си се впусна в бохемския живот с Христо Сираков, а старлетката от снимката е Ана Мария - гаджето на втория, така че новина няма Hands Thumbsup
Никакво гадже на Сираков не е Ана Мария (с тире). Самата тя едва го изфъфли в Черешката, че са само ппиятели и годежът им при Петя Раева, е фарс.
Елегантно измъкване от "вече ми би шута"
Иначе и из съм на мнение, че годежът е бил фарс, но че играеха на "майки и бащи"  тайно /или пък дори явно/ не вярвам, че някой се съмнява в това.

# 103
На мен повече ми напомня на Кичка Бодурова с много фотошоп, от колкото на Аня Пенчева. Гледам я и не ми се вярва да е тя.

# 104
Скрит текст:

Не бих я разпознала.
Прилича ми на Адел. Grinning
Shocked
Адел - Аня Пенчева
Някои сравнения ме изумяват!... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт