Звездни компромати- 358 част

• 103 785
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Тази Мариана Маринова е такова дъно! Каквото и да направи върху външния си вид, все ще остане видна откривателка на нови труженички (друга е точната дума, но да запазим приличие). Имаше някаква история с поредния и приятел/мъж, арестуван за разпространение на наркотици.

# 271
Както се казваше в знаменития филм “Оркестър без име”, “човек като наближи петдесетака на маймуна става за мадами”. Та и Дилов и С-ие така. Само се чудя какви са тези жени, които си умират да им се набутват в ръцете на тези отвратителни чичаци?! Аз съм на 40+ и пак са ми гнусни, пък за по-млади жени....., не знам.....

Дилов-син последно ходеше с една пианистка Мария Каракушева, не знам дали все още са заедно.  Явно жени, които искат да се изживяват като извисени лолитки-музи на намръщени и дълбоки псевдоинтелектуалци с рогови рамки Simple Smile

Яяяяяя, М Каракушева ми беше съученичка. Не съм я виждала от 100 години, но въобще не мога да си я представя в групата на описаните по-горе жени. Дилов нещо се е чалнал явно. Не заради нея, заради това че бил Хю Хефнър. Мислех го за що-годе умен мъж. Може и заради очилата да е било. Много добре му седяха 😊 Сега се отвратих като го видях.

Не е луд, който яде баницата. Такива чалнати взаимоотношения се получават от погрешни разбирания за елит и плътни маски.
Аз мисля, че Дилов-син е от хората, които създават погрешно впечатление за интелигентни, само защото всяка секунда са заети да стрелят енциклопедични познания. Той е като радио за любопитни факти "знаете ли, че...", дори малко изглежда като вид невроза това негово усилие. Не съм забелязала да демонстрира аналитичен ум. Този човек е антипатичен и с може би скритата си вяра, че принадлежи към отбрано общество от хора, което е причина на дърти години да се прави на клоун, понеже няма сериозен трудов стаж в сфера, различна от демонстрирането на енциклопедични познания и графомания.

# 272
  • София
много, много съм благодарна на родителите си за този piece of art в мое лице  Stuck Out Tongue Winking Eye

Дилов... ми остарява си класически човека. по енциклопедия:)

# 273
Вие забравяте, чий син е Дилов. Той е захранен със стойността на баща си и благодарение на това е известен в обществото, щото не се сещам с някакъв собствен принос или постижение, освен да фъфли, да се прави на клоун и Синята брада, да е известен. Rolling Eyes
А като дете четях и препрочитах "Пътят на Икар", сега да ме вържеш няма да чета фантастика, а пък фентъзи - трябва да ми опрат пушка в главата...

# 274
Забелязала съм, че при пластичните операции на носовете и по-специфично на гърбавите носове, винаги останалата част от лицето издава предишната структура на носа. Колкото и успешни снимки на операции да разглеждам, винаги има нещо, което напомня, че даденото лице е било с гърбав нос.

# 275
Мая Манолова е в Шоуто на Слави в момента. Докато говори има нещо странно в уста, брадичка, устни...

# 276
Така си изглежда. Тя има особена гримаса там като говори.

# 277
Много ми е болно, когато в темата се обсъжда някоя "знаменитост" и някак си, всички имат какво да кажат, а аз пак не знам за какво става въпрос...Днес това е Мариана Маринова. Отивам да питам гугъл. Унизителна работа като  цяло...
 Мой познат (боксьор) има 3 пластични операции на носа, много бой в главата е изял, не е ревал, но пък с голям ужас си спомня колко боли ринопластиката.  Scream
 Имам и жени познати с ринопластика, никоя не се е оплакала да е нещо кой знае колко страшно. Явно е индивидуално, като всичко вобще. Или както винаги, мъжете ги боли, жените не!
  Интересното при ринопластиката ми е, колко много се променя едно лице само заради някакъв си нос. Аз с едната жена се бях запознала преди операцията, а малко след нея, я подминах като непозната, то че съм късогледа едно на ръка, но и тя друг човек беше станала.

# 278
Всеки път, като мерна някъде Дилов-син и му казвам на ум: човече, какъв баща имаш... Защото Атомният човек на Дилов- баща завинаги ще остане една от най-любимите книги за мен.
Вижте, те децата на известните не са виновни.
Нито малкият Дилов е виновен затова, че не мога да се сетя, какво стойностно е направил през годините, освен, че си е боядисал брадата синя и организира конкурси по тъпота.
Нито Слабаков е виновен, че с филми няма да го запомня, ама с реклама за хапчета против сухота на гърлото-със сигурност.
Най-малко е виновна некадърната дъщеря на Чавдар Шинов-Ернестина, която е толкова зле като актриса, че дори в един сериал като Откраднат живот две реплики не може да върже на кръст.
Не, тези бедни деца на талантливи родители не са виновни!
Родителите са виновни! Но е толкова трудно един родител да изпрати детето си да пасе патки, ако нищо друго не умее.
Толкова е трудно!

# 279
Значи, като гледам снимките на Ванчето Червенкова и изцепките на Любен Дилов-син, чукам на дърво, плюя си в пазвата, прекръствам се и се моля никога да не изкукваме чак толкова с моя мъж на дърти години.  Praynig

# 280
Значи, като гледам снимките на Ванчето Червенкова и изцепките на Любен Дилов-син, чукам на дърво, плюя си в пазвата, прекръствам се и се моля никога да не изкукваме чак толкова с моя мъж на дърти години.  Praynig

Joy

# 281
Някои хора и с недотам съвършенни носове са красиви. Ама то като не те слуша главата и се видиш с малко пари и айде - нос, уста, скули, гърди, гъз и прочие. И то става едно мазало безподобено, пък те си въобразяват, че са неземни убавици.

# 282
  • Once there was a Hushpuppy...
Ми за мен Ванчето не е дърта, просто казано така. Това "дърти години" не ми е точно, само на 50 е. Но, явно кара тежко оная възраст Rolling Eyes Която всички ще достигнем рано или късно и дано не сме така Praynig

# 283
  • София
Права е Лили, много е болезнено това с носовете. Моят го счупих като бях на 16 и така и никога не се навих да ми го наместват отново точно по тази причина. Той се чупи отново, намества, докато зарасне и прочее си минава много време и боли, да не говорим, че като човек с чупен нос, макар и не в лекарски кабинет, мога да кажа, че болките остават завинаги. Стане ли студено, има ли някаква друга болест, дори вирус и си боли. Трябва човек да е с много, много грозен нос и да  стане много, много красив с друг нос, за да си струва. Това според мен, де.

# 284
Аз съм запомнила Мариана Маринова с абонамента й за "Господари на ефира", когато беше водеща на някаква кабеларка заедно с Николай Колев. Сричаше, дъвчеше дъвка в ефир, беше една невзрачна, да не кажа ошмулена. С опърпана перхидролена коса, огромен нос и кофти дрехи. Еволюцията при нея след пластичните операции е огромна.

Общи условия

Активация на акаунт