Звездни компромати- 358 част

• 102 886
  • 760
  •   1
Отговори
# 525

Джей Ло
Скрит текст:

Тая мода с палто и (обувки) само по каишчица, ми е странна.

И на мен! Тук в Швеция не е разпространена, но виж в Англия Sick

разгледайте всички снимки в статията
http://www.novini.london/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/31 … D0%B5%D0%BD%D0%B4

# 526
Леле ужас, какви разголени дебелани!

Иначе предполагам че сандалите с палто са, защото под палтото е с вечерна рокля.

# 527
  • Наблизо
Леле мале.Не съм обикаляла много в Англия,но явно съм била по по-хай местата..Тези са колкото 3 наши силиконови киборги..

# 528

Джей Ло
Скрит текст:

Тая мода с палто и (обувки) само по каишчица, ми е странна.

И на мен, но пък като се позамисля, концепцията създава усет за нежност, уязвимост, а палтото е просто като топла прегръдка Simple Smile

# 529
  • До морето
Другият вариант е масово разпространеният у нас-палто и ботуш. И като съблечеш палтото, оставаш по вечерна/разголена/къса/официална рокля и ботушите, с които си прецапала през преспите отвън. Винаги съм го намирала за странно това, а у нас е по-скоро норма. ХайлайфЪТ ни например все така се носи.

# 530
Идвам само да ви кажа да не пропускате Гала тази сутрин. Ще гостува...... Деси Банова.
Нямам търпение да разбера какво ново при нея в последната седмица, през която не са я давали НА телевизора. 😉😂😂😂

# 531
  • Sofia
Малкото Йоанче изпочупи всички яйчица на масата ,а мама и баба гледат и никаква реакция....Галка не се стърпя и каза да спре,за да има и за другите гости Joy

# 532
Гледам я в момента, ама това дете колко е годишно, то голяма лигня, овърша им студиото и никой не му направи забележка😬

# 533
  • Sofia
На 8год е

# 534
А за какво ги бяха поканили? Тя и Банова ми е една лигава и превзета.

# 535
Абсурд да е втори клас. Веднъж съм го гледала това дете, пак при Гала, не беше май много адекватно....както описвате и днес

# 536
Абсурд да е втори клас. Веднъж съм го гледала това дете, пак при Гала, не беше май много адекватно....както описвате и днес
И на мен тъй ми се стори, или е много разглезено, или нещо не са съвсем в ред нещата. Дано да е здравичко детенцето.

# 537
А тя защо е довлякла при Гала дъщеря си и майка си?  newsm78

# 538
Защото Плевнелиев нещо започна да се противи.

# 539
  • Sofia
На 8год е,казаха че скоро ги е навършила,май е 1-ви клас.
Гала ги покани да гостуват,когато Деси обяви годежа си.

Общи условия

Активация на акаунт