Смърдящи съседи с домашни любимци

• 15 996
  • 167
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Скрит текст:
А, ако твоята котка издере очите на някой човек....?!? Пак ли ще е по-важна?

Crazy Crazy Crazy Котки, дерещи очи и прегризващи гръкляни. Това ми звучи като зомби-хамстери. Mr. Green

Ако твоето дете пребие нечие друго, ще спре ли да ти бъде най-важното?

Не искам да повярвам, че някои хора съпоставят деца с котки?!?  Shocked Shocked Shocked

ПС: Казаното е пример.
Ако куче нахапе човек, то трябва да бъде "приспано". И точно, защото хората са по-важни от което и да е животно.
А когато твоето дете ухапе друго дете какво ще му е наказанието? Или то на мама гарджето може да прави к'вот си иска? Mr. Green

# 46
А ако твоето дете го направи?!? Да, ще има наказание, понеже децата се възпитават!

Децата са хора!

Животните са животни!

Ако твоето куче нахапе моето дете?!?

А ако моето куче нахапе твоето дете?!?

Как ще се развият нещата?

# 47
Не ви разбирам спора.
Честно си признавам, аз също предпочитам животните пред повечето 'хора', защото голяма част от хората са чиста проба идиоти със самочувствие на богове.
Ето, бабата, за която е отворена темата, да не е особено качествен представител на човечеството? Вреди на всички, в т.ч.себе си, няма знанието да помогне, няма акъла да си разбере грешката, обаче за сметка на това има наглостта да се крие, да излиза и да се връща на прибежки и да не отваря на апартамента на нормалните хора.

# 48
Опитват се да ме убедят, че животните били по-важни от хората.

# 49
  • София
А ако твоето дете го направи?!? Да, ще има наказание, понеже децата се възпитават!

Децата са хора!

Животните са животни!

Ако твоето куче нахапе моето дете?!?

А ако моето куче нахапе твоето дете?!?

Как ще се развият нещата?
Да те "светна" и животните се възпитават. /имам предвид домашните любимци/. Това, че някои хора не си правят труда да си възпитават животните и да им създават навици е отделно и животинките нямат вина за това. Та ако моето куче ухапело твоето дете /куче нямам, ама хипотетично да ти отговоря/ - кучето се извежда или с намордник или след като съм сигурна, че само каишката му е достатъчна. За твоето куче би следвало да важи същото.
To по твойта логика да няма животни ще ти е много добре, щот сакън да на не те ухапят! А такива твари като бабичката, която очевидно тормози и животинките и съседите си е много ок? Така ли? Да си стой и на воля да продължава с мъченията над хивотни и хора?

# 50
  • Варна
Не се опитват да те убедят, че животните са по-важни от хората. По принцип. Казват, че има хора, за които това важи. Не че всички мислят така.

# 51
Та ако моето куче ухапело твоето дете /куче нямам, ама хипотетично да ти отговоря/ - кучето се извежда или с намордник или след като съм сигурна, че само каишката му е достатъчна. За твоето куче би следвало да важи същото.
To по твойта логика да няма животни ще ти е много добре, щот сакън да на не те ухапят! А такива твари като бабичката, която очевидно тормози и животинките и съседите си е много ок? Така ли? Да си стой и на воля да продължава с мъченията над хивотни и хора?

Да, да се извеждат според законите - нещо, което не се прави, а собствениците се сърдят, когато им се направи забележка. Има си правила - кучето се извежда с намордник и каишка на определени места. Иначе, както съм писала по-горе, нямам абсолютно нищо против животните, стига да се спазват правилата.

А за бабичката - вероятно не съм се изразила добре. Точно обратното - трябва да се изведат всичките тези животни, не само, защото те самите се тормозят, а и понеже хората в блока са по-важни и не може с години да се протака техния проблем с миризми и гадости!  Peace

# 52
трябва да се изведат всичките тези животни, не само, защото те самите се тормозят, а и понеже хората в блока са по-важни и не може с години да се протака техния проблем с миризми и гадости!  Peace
Не съм много съгласна.

Ако гледаме проблема с миризмите и гадостите - на мен ми е еднакво неприятна вонята на лайната на котаците ми (която е за броени минути в легенчето им, преди да го почистя) и вонята на някоя некъпана, непрана и с мръсни нокти баба в рейса (която е далеч по-дълготрайна и разпространена). Мога да искам да изселят миризливите бабички някъде в полето, все пак и те създават проблем гадости и бацили, защото не са особено ок с хигиената, нали?
В случая трябва да се направи не защото хората са по-важни, а защото просто не е правилно, не е информирано, не е цивилизовано, не е хуманно. Това, че и хора са потърпевши, щото били всички в някаква кооперация, е утежняващ детайл. Ако това се случва в забутана къща на края на някое село - пак е необходимо да се изведат животните и бабето да се прибере на подходящо място - нищо, че там надали на някого му мирише.

# 53
Ако всички спазваха правилата и да не вредят на околните би било чудесно.Всичко щеше да е различно и прекрасно.Мен също не ме интересува дали ще гледа 50 или 100 животинки ,важното е да може да се грижи за тях и да не пречи на съседите.Ато си е тормоз за животните тормоз и за околните.И това е в две стаи нямат определено място за пикане и акане където им дойде тя по цял ден щтъка нагоре надолу.Не знам как е свикнала с тая смрад да я кацат мухите и лазят хлебарки.И е здрава не знае що е болест слаба и изглежда млада няма бръчки за нейна възраст.Прави си две опашки дребна е на ръст в гръб може да я сбърка човек за млада девойка.Проблема е ,че лъже обещава.Идваха ''четери лапи'' с бус и контейнери за котки беше обещала да даде няколко и накрая се затвори и им каза да се махат.На другия ден докара едно голямо куче.Тя няма за нея да яде се оплаква какво ли ядат животни.Дали има дето да умират от глад не знам.Ни имаме 1 котарак и той си хапва паучита капризен е не яде каквото и да е доста пари отиват за него.Не знам как ги гледа не мога да си го представя определено не им е добре на животинките и ще са по-добре навън от колкото у тях.

# 54
Е, добре де, вие мъже нямате ли си във вашия вход?!  На тях не им ли мирише?  Толкова ли не можете да се справите 100 човека с една психо бабка?  Ако това,което описваш е истина до сега да съм влязла 200 пъти и заради себе си,и заради животните.
А колкото до това кой е по-важен-пп овекът или жияотното в този форум е спорено безброй много пъти.Безмислено е и тази тема да превръщате в това...грозно е.Всеки си усеща нещата по негов начин и никоя няма да убеди другата в нещо...

# 55
Е, добре де, вие мъже нямате ли си във вашия вход?!  На тях не им ли мирише?  Толкова ли не можете да се справите 100 човека с една психо бабка?  Ако това,което описваш е истина до сега да съм влязла 200 пъти и заради себе си,и заради животните.
А колкото до това кой е по-важен-пп овекът или жияотното в този форум е спорено безброй много пъти.Безмислено е и тази тема да превръщате в това...грозно е.Всеки си усеща нещата по негов начин и никоя няма да убеди другата в нещо...
Пробваха да и разбиват вратата вика полиция и до там е всичко.

# 56
...Има дъщеря от 1997 година тогава 17 годишна спира да излиза от тях до ден днешен.Така че когато се спомине историята ще продължи.
Това момиче живо ли е ? Кажете на полицията , че много подозрително мирише и може нещо да се е случило , не знаете . Дано е добре, но наистина ми е подозрително.

# 57
Има си механизми, но никой не иска да ги задейства.. Има минимална площ, която трябва да се осигури на едно животно. За котки мисля беше 5-6 кв/м, като преди това се приспаднат по 10 кв за  човек. Всяка община създава собствена наредба, трябва там да проверите.. няма единен закон за страната
Полицаите сами не могат да отворят апартамента, трябва им прокурорска заповед.. Ако има юристи да кажат, точно как да я получите

# 58
...Има дъщеря от 1997 година тогава 17 годишна спира да излиза от тях до ден днешен.Така че когато се спомине историята ще продължи.
Това момиче живо ли е ? Кажете на полицията , че много подозрително мирише и може нещо да се е случило , не знаете . Дано е добре, но наистина ми е подозрително.
Добре е миналата година успяха да влязат,тя се съблече голо крещеше,полицая я зави в някакъв чершаф и я взеха да снимат за лична карта.Има спънки със закони както казах и то доста.Без тяхно желание нищо не може да се направи собственици са,а и момичето се прави на много умна и всезнаеща иа хора които я подкрепят виртуалните и приятели.Дават им пари плащали са им ток 800 лв. Има хора които ги съжаляват и им помагат с пари,но никой от тях не идвал да види за какво става въпрос,а и те не пускат никой дори да е някой човек,който им е помогнал с нещо.
Frosch 7 кв до колкото си спомням там е проблема никой не иска да се занимава с тях и ни прехвърлят в кръг.

# 59
Органите на МВР са компетентни в този случай, без тях другите инстанции трудно могат да приложат правата си, както казвате. Можете да се обърнете отново към тях и да разкажете детайло историята не само с животните, но и с проблемите на семейството, които изтъквате. МВР има институт по Психология, който е компетентен и има правомощията също да се намеси в този случай. Друг въпрос е дали няма да навредите допълнително на това семейство по този начин, но в крайна сметка страданието за животните е в многократни размери по-голямо.

Общи условия

Активация на акаунт