MasterChef България - сезон 4, тема 2

• 94 322
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
  За бързането дето някой писа -Цветанка е бързала да иде до мивката, затова се преби. За какво не готвят на отделни банки, за да имат и двете еднакъв достъп до всичко - мистерия. Трябва екшън да има!
Може би са искали да са на първата банка и двете, за да виждат по-добре мастърклас-а.Само предполагам, де. За всичко останало съм съгласна.

# 121
  • Пловдив
  За бързането дето някой писа -Цветанка е бързала да иде до мивката, затова се преби. За какво не готвят на отделни банки, за да имат и двете еднакъв достъп до всичко - мистерия. Трябва екшън да има!
Може би са искали да са на първата банка и двете, за да виждат по-добре мастърклас-а.Само предполагам, де. За всичко останало съм съгласна.
Мисля, че самата Йорданка коментираше как Цветанка е бързала за да стигне до банката с  мивката.
Искрено казано, Йорданка ми беше много антипатична, но понеже ме кефи как запазва хладнокръвие, започна да ми харесва. В началото ми се виждаше надута и самонадеяна, но сега вече не ме дразни. Отделно от това, наистина знае много и се справя добре.
До скоро любимката ми беше Михаела, но ми направи грозно впечатление как не пое поне тя вината за загубата след фала с месото, след като Николай нямаше как да я поеме.

# 122
  • София-Младост
Това с мивката не го разбрах онзи ден...мислех, че нещо съм пропуснала и едната е спечелила да готви на банкат с мивка, а другата без...Satisfied
После ест. всяка си имаше и банка, и мивка, и се чудех защо беше това препускане и т.н.

# 123
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мисля, че самата Йорданка коментираше как Цветанка е бързала за да стигне до банката с  мивката.
Да, каза го. Аз просто разсъждавам върху учудването на Boho chic защо не използваха различни банки.

Това с мивката не го разбрах онзи ден...мислех, че нещо съм пропуснала и едната е спечелила да готви на банкат с мивка, а другата без...Satisfied
После ест. всяка си имаше и банка, и мивка, и се чудех защо беше това препускане и т.н.
На всяка банка има по 2 печки и само по една мивка. Със сигурност е доста по-удобно да си до мивката, но не е чак такова удобство, че да си заслужава да се пребиеш.

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 14:55 от Reinа

# 124
  • София
Засега само пожарникарят се държи на ниво, показва се като човек, не съм го чула да обижда. Добра душа ми се струва.

На мен пък Савина ми е страшно антипатична.

# 125
Не мисля, че Йорданка е обрала кой знае какъв негатив.

Спомнете си колко помия се изливаше и в тази тема по Божана. За Севда пък - да не говорим. Simple Smile Шефовете си имат по-важна работа от това да четат какво се пише по форумите. Та надали и сега ще се повлияят в избора си на победител.
Нямам предвид какво се говори тук, и без това ние коментираме доста пост-фактум, шоуто отдавна е снимано.
Според мен обира негатив от съотборниците си.

# 126
  • Испания
Цветанка Славкова: В "MasterChef" научих много нови кулинарни техники

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/cvetanka-slavova-v-ma … arni-tehniki.html

Специално за Деси и Сашо Цветанка приготви мини торта "Павлова". Върху блат от домашно приготвени целувки, кулинарката аранжира ароматен крем от сметана и маскарпоне, а за финал гарнира със сезонни плодове по избор – ягоди, малини, дори екзотичният физалис. За приготвянето на целувките, тя използва 4 разбити белтъка, 200 гр. фина захар, 1 ч.л. оцет, 1 ч.л. царевично нишесте и ванилия, които суши около 2 ч. на температура от 100 градуса. Кремът приготвя като смеси 250 гр. маскарпоне, 100 мл. разбита сметана, пудра захар и бургундска ванилия.

Лъчезара Павлова: Първото нещо, което сготвих, беше боб

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/lachezara-pavlova-par … ih-beshe-bob.html

# 127
Забелязах Николай Попов на снимка на екипа на столичен ресторант. Във въпросния ресторант работи и сладкарят, който преди няколко епизода имаше мастър клас.

# 128
  • Испания

Сhef Калоян - най-малкият най-голям фен на #MasterChefBG

# 129
Аз Йорданка я харесвам - запазва самообладание, готви добре. Усетиха я, че е силен играч и индивидуалист (не знам защо последното в България се приема за нещо лошо) и побързаха да я пратят на елиминации, а така не направиха добра услуга на Цветанка. И на мен ми дойде в повече накрая как всички се втурнаха да прегръщат Цветанка, ще кажеш че Йорданка нарочно я е победила. Ми те сами я пратиха срещу приятелката си.
Не знаех, че на една банка има само една мивка, но пак не оправдава това тичане с кошниците.

# 130
Кольо е рядко антипатичен човек.
Браво на Аспарух, едно нещо да кажеш, ама на място.

# 131
  • Sofia
Жалко, нито една от двете не трябва да си тръгва днес. Но Йорданка явно има проблем с колективната работа, дори само с един човек. Ще се радвам да остане, ястието е по-добро.

# 132
  • София
Йорданка прецака Гергана.Явно не може да работи в колектив.

# 133
И на мен ми се струва, че съвсем умишлено провали пандишпана Йорданка. И накрая Гери ѝ била приятел. Да бе, да

# 134
  • Sofia
Е, чак пък умишлено, че да ходи на елиминация...Стана „много баби, хилаво бебе”, много се мотаха над всичко и нищо не стана, както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт