Чухме сърчицето вече на нашето НОЕМВРИЙСКО сбъднато човече!

• 31 393
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, някой пил ли е пробиотици през бременността?

# 271
Мисля, че в моите витамини са включени и пробиотици.

# 272
  • София
Какво значи, че нямало предпоставки?
Ами да ти кажа и аз това се чудя. И се ядосвам на себе си, че не се изследвах преди няколко месеца. Но тогава си казах "Стига четене и лекуване по форуми", нали затова тия с белите престилк са учили.
Но понеже ме чоплеше последните няколко седмици, реших все пак да отида и да ги дам тия 200лв. и да спра да се чудя има ли нещо или няма. То пък излезна, че има:
Скрит текст:
Хетерозиготен носител на 20210G/A (протромбин)
Хомозиготен генотип 4G/4G за PAI
Хетерозиготен генотип C/T за 677C/T (MTHFR)
пуснах и за B12, но ще излезна другата седмица

Утре съм на АГ по ЗК, а в понеделник на ФМ. Ще коментираме резултатите и ще видим дали АП е достатъчен или ще трябват и инжекции.

# 273
Еха ..две бебчета се видяха ,chochita4 какво казаха, че ще е твойто бебче?Първо или второ ще ти е ?
magapar пиши като можеш ,че те мислим .

# 274
А ако отида на ФМ в 13с+5д примерно проблем ли ще е ?

# 275
Момичета, аз още съм в болницата и да ви кажа честно не искам да си ходя скоро. Тук ми е по-спокойно, защото е важно да нямам контракции, а като усетя нещо и веднага ми включват системи. За сега са добре нещата. Имам отлепване на сака 6-7 мм, но ембриончето и жълтъчното му мехурче са добре. Лежа по цял ден. Имам леко кафяво зацапване, но предполагам е нормално след червената кръв. И така. Опитвам се да мисля положително, чета ви и ви благодаря за подкрепата. Надявам се края да е добър ❤❤❤

# 276
  • София
А ако отида на ФМ в 13с+5д примерно проблем ли ще е ?

Не, за оптимално се счита 11 до 13+6 дни.
Magpar много хубави новини, еми стой си там като ти е спокойно. Като премине ще те пуснат ❤ Всичко ще е наред 🌸

# 277
magpar 🤗 важното е че реагирахте бързо и всичко ще е наред 🍀🍀🍀
Момичета, аз днес сутринта разбрах какво е сутришно гадене 😞 надявам се да е единичен случай,а не да ме хваща тепърва 😣 хапнах само едни препечени филийки и пак ми е кофти на корема.

# 278
А аз да ви се оплача,съм отпаднала от известно време,разбъркано ми е на стомаха едно такова,даже ми се струва,че съм отслабнала/а не повръщам/,а ям както преди и понеже имам фобия от болести....вече си вкарвам разни филми.Много се стресирам!!!

# 279
Magpar, извинявай коя седмица си? Аз също имах отлепване в началото, което беше някъде там, не е толкова много, но все пак зависи и от зоната където е. До 12 седмица някъде отлепването трябва да се абсорбира. Стискам палци всичко да е наред и ни дръж в течение.

# 280
Каква марка боя използвате ? Още не съм се боядисвала от както съм бременна и доста се чудя .

Още е рано , но има ли някъде шопинг лист за всичко което е нужно за новородено от количка , кошче до памперс и какви и колко бодита например ?

# 281
Казаха, че ще е момиче! Вече имам едно момиче и ще знам как се гледа. Аз честно казано, се надявах да е момиче.

Забравих да споделя, че д-р Сигридов ми обясни, че има и "хубави" прокървявания. И моят случай е точно такъв. Бях писала, че имам кафяво зацапване и в паниката веднага отидох в болницата. Там ми биха инжекции и ми даваха прогестерон. След точно седмица звъннах на доктора и той ми се скара и каза да спра всички лекарства. Седмица по- късно на прегледа при него той обясни, че съм имала образование като плацента на края на детеродния канал и организмът, знаейки си работата е тръгнал да го чисти. Но аз ако съм продължила лекарствата съм щяла да прекъсна този важен процес,  за щастие съм ги спряла навреме. Каза, че ако е останало това чудо там, съм щяла да имам големи проблеми при раждането. Така че горе главата, понякога злото е за добро

Еха ..две бебчета се видяха ,chochita4 какво казаха, че ще е твойто бебче?Първо или второ ще ти е ?
magapar пиши като можеш ,че те мислим .

# 282
  • Варна
Аз си ползвам обичайната боя за коса.Всеки месец се правя.
За списък не знам, вероятно има из интернет, но често има неща, които после се оказват излишни.Това от опит го споделям.
Аз имам само кошарка дървена от дъщеря ми, спално бельо и всякакви видове завивки.Много се радвам, че са ми предимно унисекс, защото ще ми свършат работа пак.Не, че ми пречи да завивам и с розово одеяло, ако бебо е момче Grinning Имам като се замисля и стерилизатор, дето не знам за какво ми беше точно, аз кърмех 2 години и в първите 6м. съм стерлизирала само помпата за кърма и чат-пат някое шише или контейнерче за кърма.Впрочем контейнерите са кърма се оказаха невероятно добра покупка.Първо ги ползвах за кърма, но те стават и за храна.Та  пюренца си приготвях, по-късно и супи много замразявах.Имам и ваничка, която ще си ползвам.
И с това се свършва всичко бебешко, което имам Grinning За момента само за количката съм мислила, имам идея и знам точно какво искам, ще изчакам още малко да напредна и лятото ще почна да следя за някоя промоция, мисля да си я поръчам от чужбина, защото е по-изгодно.Т.е. искам да е комплект.За другите неща няма да бързам много, има време.С дъщеря ми почти до последно не бях си купила нищо, после за нула време се обзаведох с всичко.

# 283
  • София
Много се радвам, Chochita4, честита ти мома тогава! Ух много е вълнуващо като споделяте пола на бебчо.. Simple Smile

# 284
Някой питаше за добри лекари за секцио.
В МД са Др Дяволов, доц Маринов, др Манчев- следят си те и предписват медикаменти, на края слушат тонове и като родиш си идват да те видят в родилното.
А също др Шикова, страхотна е.
В Щерев е добър др Александров, също в проследяването е много грижовен.
За секса бяхте писали. Ми как така се лишавате, от тия хормони желанието за секс е тройно по- голямо. А при кърмене , докато суче бебето щях да получа оргазъм!
Дрешките за бременни най- харесвам на ДМ. На Лидл са страхотни бебешките, има сега пелени и чувалчета за спане. Sunglasses
За повръщането и гаденето, пробвали ли сте кола или газирана вода, няколко глъдки и успокоява?

Общи условия

Активация на акаунт