Кажете си истината...

• 100 551
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 690
Не знам защо ви дразни Сирената. Аз докато пътувам с метрото я чета с интерес. Много е забавна и ме разведрява.

# 691
Laughing От какво?
Ясно, разбрах те.  Peace За мен такъв живот също би бил спокоен, но успешен - в никакъв случай.
И пак ще кажа - все някога ще дойдат децата. Иска ми се да знам дали тогава ще мислиш пак по този начин и дали няма да съжаляваш за лежерността и прословутото си спокойствие, на което се наслаждаваш сега. А и за други неща, но да не спамим в темата. Peace

Ами аз винаги съм го раздавала лежерно в живота, и за щастие за сега не съм имала някакви сътресения и без пари никога не съм оставала макар и да не съм постигнала някакви върхове. Имам два наследствени апартамента в София, с двойно гражданство съм и опция да живея където преценя независимо от политическата обстановка и евентуален разпад на ЕС, имам си висше образование, свързано с нископлатена, но спокойна и сигурна професия в сектора на културата. А децата един ден нито ще ми умрат от глад, нито ще са без покрив над главата, нито ще са необразовани и неглижирани. Не виждам изобщо къде виждаш евентуален бъдещ проблем в тази насока?

# 692
  • Другата България
 Grinning Нека не разводняваме темата, достатъчно се прави от други потребители.
Схванах основната ти идея. Peace

# 693
  • София
Сирен, не съвсем тънката ти препратка към Твоите момиченца и начинът, по който ги гледаш няма общо с темата, апропо. спри да се оправдаваш непрестанно.
сигурна съм, че ще намериш връзка с евентуалните бъдещи успехи на момиченцата си, но дис ис нот дъ пойнт, капиш?

успехът на един човек се мери на смъртния му одър, според мен.

# 694
  • София
Така е. Гроб джобове няма...

# 695
Според мен дори и след това:) тоест доколко човек си е изживял живота успешно вече е в друго измерение и включва други категории.

# 696
  • Другата България
Не знам защо ви дразни Сирената.
Grinning Наистина дразни понякога, особено като започне през пост да се включва и да отговаря на всеки, дръзнал да напише нещо, но чак да се докладва на мод - аз не виждам за какво да я санкционират. Че е досадна? Та ако санкционираха за това, ехеееей....колко народ да е изгърмял.... smile3532
успехът на един човек се мери на смъртния му одър, според мен.
Това виждане и аз донякъде го споделям.

# 697
Човече, и ти се регистрира в Кокошарника, т.е. в женски форум, за да споделиш това?

Регистрирах се заради друга тема, но се разсеях. Още въпроси?

# 698
  • София
Според мен дори и след товаSimple Smile тоест доколко човек си е изживял живота успешно вече е в друго измерение и включва други категории.
факт, примери много.

# 699
  • София
Ами, не знам, за почивките е според професията. Някои професии са на смени, защото такъв е режимът на работа - болниците, транспортът и т.н. не спират работа, има непрекъснати произвоства и хората работят и през почивните дни. Аз също работя през почивните дни, защото тогава обичайно учениците не са на училище, а по-малките не са на ДГ. Това е част от професията. Дори намирам работата точно през почивните дни за много плодотворна и ефективна, защото и децата поне са се наспали сутринта, а не са провисяли цял ден в училище, нито са станали сутринта рано за ДГ и да са изморени още преди да стане време за обяд.

# 700
Регистрирах се заради друга тема, но се разсеях. Още въпроси?
Да. Още един въпрос. Горният ти отговор показателен за овладените от теб софт скилс ли е ?

# 701
  • Пловдив
Не, не ми пука, че някой е решил да се прави на еталон какво може да се каже в относително несериозен форум. След като смисълът е ясен, споренето за думи издава злонамереност и някаква злоба.
Гледай сега, по-обикновеничките наистина можем да си позволим дребни неточности, когато смисълът е ясен. Блестящите обаче трябва да сте блестящи навсякъде. Дребните неточности хвърлят сянка на съмнение върху блестящ(н)остта.

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 06:56 от Магдена

# 702
4
Успехът е субективно усещане и е разичен за всеки. Аз измервам успеха не с пари, а със свобода и спокойствие.

А аз свободата и спокойствието с пари.

# 703
И на мен също ми  важни гъвкавостта, свободата и възможностите.

# 704
И на мен също ми  важни гъвкавостта, свободата и възможностите.
И на мен. А те са с пари.

Общи условия

Активация на акаунт