Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 35 711
  • 718
  •   1
Отговори
# 690
Ей сега прелистих снощната сцена - Ина е със същите дълбоооки черни памучноизглеждащи гащури. Може би на някой стилист в сериала това му е фетиш Joy
Hали?  Laughing И сутиена е cъщия. Hе съм връщала сцени, но мисля, че в съблекалнята, когато Mарио й говореше за Mона се виждаше. Mалвина и Боратино е в десятката  Grinning

# 691
  • София
Надявам се в тази серия Ванчето да "умре", въпреки, че актрисата играе много добре. Не искам да гледам повече драми по тази сюжетна линия.

# 692
Велислав наистина с една идея по-къса коса ще бъде по-добре.
Пък Димо си е екстра в прическата, кво му е Blush
Димо,сега е ок,даже рошав му  отива Simple Smile,говоря преди как се бръснеше отстрани,като Наум

# 693
  • София
Ей, от гащи, тела, мускули и прически грам не мога да се съсредоточа в работата.
Скрит текст:
А след 2 часа ми предстои среща с едни ХАмерикаци, дето ще е толкова тегава, че ми се плаче и така до 12:30 през нощта

Никакво въображение нямат стилистите. Но все пак, ако при лекарите би било до известна степен ОК, при Фотева е недопустимо да не е с хубаво бельо - то цялото и излъчване е толкова фино и елегантно, че е престъпление да и сложат онзи черния сутиен и памучни гащи.
Велислав в бара - тогава и аз го харесвам най-много. А Калин ми е готи, не мисля че ще му е добре с по-къса коса и дааа, да махнат тези фишута от него.

Диана Д., не я разбирам, но може би защото нито съм арт, нито интелектуалка.

# 694
  • in Wonderland
Какво е фишута??

# 695
Dee, фишу е нещо средно между шал и вратовръзка. Simple Smile

Росита, аз силно подозирам, че самата Диана също не се разбира по отношение на Калин Т. Grinning

Надявам се в тази серия Ванчето да "умре", въпреки, че актрисата играе много добре. Не искам да гледам повече драми по тази сюжетна линия.
И аз, но подозирам, че вместо това ще гледаме как лекарите са поставени пред моралната дилема дали да си дадат зор и да я спасят или да я оставят да умре. Всъщност, не би трябвало тези лекарства да доведат до смъртта ѝ, освен ако не настъпи някакво усложнение.

# 696
  • София
Малко шалче, около врата http://www.elle.bg/tendencii/chokur-fishu-ili-tunuk-shal-prolett … oia-aksesoar.html

Дали и стилистите ни четат, че да си вземат бележка.

# 697
  • София, България
Аз пък Димо не съм забелязала да носи такива или не съм обърнала внимание Grinning

# 698
  • Разпиляна във въображението
Аз пък Димо не съм забелязала да носи такива или не съм обърнала внимание Grinning

Май постоянно носи. Това много ме дразни в него, защото по принцип ми е бррррр това нещо.

# 699
И аз да се запиша за Батко: с коса , без коса, слаб, дебел, винаги ще ми харесва. Само да спре да пие 😢😢😢

# 700
Като се е стигнало да се обсъждат телата и физическите качества на актьорите да се включа и аз. Много харесвам Ина и Зорница. Красотата им е различна – Ина е като кукла, нежна феерична, сладка. Зорница красива, затадъчна, много топла и чувствена жена.
Тасев, той  с тази ужасна прическа и тяло ми прилича на нацепен квартален батка. Липсва ми само питбула до него.Не харесвам такива мускули, бицепси и трицепси.  Нисък и тези буци го правят да изглежда още по-нисък. Пък и е и дървен. Баща му е супер мъж, макар на възраст.
Според моят вкус хубаво мъжко тяло имат Марио и Тони. Стегнати, поддържани, издължени, пропорционално развити със стегнати кореми.SmileSmile

# 701
  • Разпиляна във въображението
И аз да се запиша за Батко: с коса , без коса, слаб, дебел, винаги ще ми харесва. Само да спре да пие 😢😢😢

Какво значи пие - налива се, пълзи по пода и повръща, или пие - пийвам всяка вечер по чашка-две?

# 702
Ахахаха, Мириел, много ме разсмя с тия степени на пиене Joy

Наум и аз не го харесвам. Някак си дори да се абстрахирам от това, че е нисичък и че се е пренапомпал, в лицето не ми допада, защото очите са му някак си много като ококорени, а устните са му твърде плътни дори за жена Grinning

Ина за мен има изключително аристократично излъчване, тя ми прилича на Ледената кралица. Зорница е на другия полюс - огън. Жените ги харесвам повечето. Ралица е много красива, Лора - също, макар че не знам защо в сериала я правят смотана.

# 703
  • Русе
Димо Алексиев също има хубаво тяло.
А по въпроса със секси бельото под лекарска униформа се сетих една серия, където Биляна се преобличаше пред шкафчето си и беше с много хубаво черно дантелено боди. Даже една от сестрите я пита откъде е.

# 704
Е, хайде пиел Батко! И ние пием. С по-тъмен тен е и това е причината и сенките понякога да са толкова видими. Батко е супер и идеален!

Общи условия

Активация на акаунт