Бихте ли казали ако знаете, че изневеряват на най-добрия ви приятел/ка ?

• 51 308
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
Не смятам че е моя роля да раздавам правосъдие
Стана ми интересно защо слагаш знак за равенство между "информирам" и "раздавам правосъдие"?
Защото като "информира", ще нарани близкия си човек. Всички обичаме близките си хора и не бихме искали да ги нараняваме. Така ли е?

# 76
  • Sofia
Защото като "информира", ще нарани близкия си човек. Всички обичаме близките си хора и не бихме искали да ги нараняваме. Така ли е?

В кой клас си?

# 77
Манекена, какво общо има нараняването с раздаването на правосъдие? Освен това, не винаги информирането наранява. Мен точно обратното би ме наранило- да ме държат в неведение.Предполагам, нежелаещите да им се каже за изневярата са водени основно от чувството за срам, че са били правени на глупаци, т.е. предпочитат да си мислят, че околните не са наясно с това, че най-близкият им човек ги е правил на маймуни.

# 78
  • Nice
Аз пък обичам близките ми и не искам друг да ги наранява.
Много лицемерно- друг да ги наранява изневерявайки е ок, стига аз да си мълча и да не ги нараня. Къде е логиката?

И аз като уиш- ако приятел знае,че ми се изневерява и си замълчи ще ме нарани повече от колкото ако ми каже.
€ба си и приятеля...

# 79
Ако това което знаете е само слух, не сте го видели лично ще кажете ли ?
Не.
А дали ще имаш възможност да ги видиш "на калъп", за да си сигурна?

# 80
Всъщност може и това да се случи, не случайно по-горе споменах за 3-то физическо лице че не ми е необходимо за да разбера. Което съвсем не изключва приятели и помощници от астралния план например. Wink При съответните молби и желания - възможно е.

# 81
Манекена, какво общо има нараняването с раздаването на правосъдие? Освен това, не винаги информирането наранява. Мен точно обратното би ме наранило- да ме държат в неведение.Предполагам, нежелаещите да им се каже за изневярата са водени основно от чувството за срам, че са били правени на глупаци, т.е. предпочитат да си мислят, че околните не са наясно с това, че най-близкият им човек ги е правил на маймуни.
Я си представи следната ситуация: Ако аз от години имам семейна любовница, трябва ли да отида и да кажа на мъжа й? Или не?

# 82
Спорен въпрос.  Непоискано се намесва изневеряващият в живота. Непоискано се намесва и оня, с когото изневеряват. Осведомяващият как се намесва... Отваря нечии очи!? Не мисля.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 20:50 от luna

# 83
Продължавам да съм на мнение, че не трябва да се казва. Болката и ужаса, които ще причиниш на човека е неописуемо. Може той/тя никога да не разберат за изневярата, а по този начин се рискува връзката, за която после може да излезеш виновен, че си казал. Естественно ответната страна ще отрича за изневярата, приятелят/ката ви може да си помисли, че и завиждате или лъжете и да загубите приятелството си заради това.
Моя познат твърди, че ще каже на 100% трябвало да се знае истината, без значение от последствията. Ама как да го кажеш на 100% сигурност, как ще го докажеш, твоите думи срещу думите на изневерителя.

# 84
  • Sofia
Може той/тя никога да не разберат за изневярата, ...

Колко успокоително... Crazy Ама вие сериозно ли?!

# 85
Може той/тя никога да не разберат за изневярата, ...

Колко успокоително... Crazy Ама вие сериозно ли?!
Сериозно, разбира се. А може и реално да няма изневяра и информатора да развали иначе здраво семейство.

# 86
Има един Вселенски Закон - Истината винаги идва навреме. Независимо по какъв начин и колко се опитват да я крият или отхвърлят. И повярвайте ми - по добре е да я научите тук, отколкото в астралния свят след смъртта. Ако тук ви се вижда болезнено, то умножете най-голямата си болка и разочарование поне х10, ако не и х100 и ще получите някаква представа за нещата там. Казвам го от собствен доста горчив опит.

# 87
Има един Вселенски Закон - Истината винаги идва навреме. Независимо по какъв начин и колко се опитват да я крият или отхвърлят. И повярвайте ми - по добре е да я научите тук, отколкото в астралния свят след смъртта. Ако тук ви се вижда болезнено, то умножете най-голямата си болка и разочарование поне х10, ако не и х100 и ще получите някаква представа за нещата там. Казвам го от собствен доста горчив опит.
Ехаааа, ти трябва да си първия човек, върнал се от оня свят!

# 88
Стана ми любопитно, всъщност, защо на съпругата ѝ се е наложило да разбира от трети лица за споделените гастрономически сесии на мъжа ѝ? Защо той самият не ѝ е споделил колко страхотно си прекарва всеки ден с милата колежка? Laughing

Не знам, на мен не ми е ставало любопитно и въобще тази история е една от онези, които научаваш без да питаш.
Отделно от интрижките, за които някои си умират, смятам, че в живота става това, което трябва да стане и не е нужно аз да бъда катализатор на събитията. Ако една история смърди, миризмата се разнася навсякъде и рано или късно всички разбират. На лъжата краката са къси, както знаем.

# 89
Вярно, но колко глупав трябва да е някой, че да си въобразява, че "знае истината", ама не за себе си, а за друг, че и да я прилага върху друг... С какво се различава от ония, дето лъжат, за да наложат своята истина?

Общи условия

Активация на акаунт