На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 143 501
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
За съдомиялна таблетки Финиш Куантум. Пакет със 72 броя гел капсули. Не мога обаче да си спомня цена. За мен това е най-доброто. От последното пазаруване имам три пакета, които
ще ползвам сигурно повече от година.

# 46
  • София
Аз съм купувала таблетки Prill, 52 табл за 8,50 лири.Супер изгодно е, но това беше есента.

# 47
Точно за таблетките сме писали в последните 1-2 страници в старата тема. Ама няма кой да чете Simple Smile

# 48
В Уайкики наистина има две цени и винаги таксуват по-ниската, както е писала blue.angel.
Аз благодаря за страхотната нова тема. Искам да добавя, че в Чорлу ходим и в Крос - само дънкови облекла. Мисля, че повечето са с някакви дефекти, но има и страхотни попадения. Повечето дънки бяха на 19.90 лири. Жалко, че не мога да Ви ориентирам къде точно се намира, но мисля, че беше близо до Тач.

Първо да благодаря за новата тема Flowers Hibiscus

Доди мерси за споделянето на този магазин за дънк облекла, точно за подобен вид магазини, цехчета за дрехи ишлеме щях да питам дали някой знае в Одрин, където се продават дрехи, не за деца, с леки дефекти на достъпни цени ...
И да попитам за някой добър магазин за качествени обувки и чанти ?
мерси предварително на всички и приятно пазаруване Flowers Tulip

# 49
За съдомиялна таблетки Финиш Куантум. Пакет със 72 броя гел капсули. Не мога обаче да си спомня цена. За мен това е най-доброто. От последното пазаруване имам три пакета, които
ще ползвам сигурно повече от година.
От складовете купих сега в събота под 14 лв излиза пакета от 72 бр.

# 50
  • Пловдив
Да споделя от днешното ходене. Час чакане  посока Одрин, толкова и обратно. За съжаление, въпреки че преместих пътуването днес, за да избегнем затворените улици... не успяхме. Заобикаляхме по едно малки стръмни улички... На талона та колата ни пише truck, но си минахме с всички коли. Нашите "хубавци" не ни дадоха някакво листче след проверка на багажа, та се наложи да се връщаме да си го вземем. Пазарувахме само в Erasta, но пък имаше обувки U.S. Polo на на добри ценил

# 51
  • Пловдив
От сега има затворени улици за 1-ви май ли?

# 52
  • до най-прекрасния мъж
Възможно е. Ние бяхме на 30.12.2017 и почти целият център беше блокиран. Заобикаляхме доста, а повечето паркинги бяха затворени. Работеха само този големият пред Селимие и един малък малко преди него. Бяхме решили да намерим борсите и тръгнахме от Кипа посока Карфур и от там да гоним маршрута от 1-ва страница. Да, но ни отбиха вляво на кръстовището преди Ераста. И от там по едни завъртяни улички, приключение си беше. Добре че бях гледала от къде се минава за борсите и от към петъчния пазар, че излязохме малко преди него, та се ориентирахме.

# 53
  • ...живея на последния етаж...
Понеже в Турция ДДС е диференцирано, т.е. имат например 1% за хляб и вода, 8% за турски стоки и 18 % за алкохол, цигари, вносни стоки, накрая на касовата бележка винаги излиза стойността без ДДС, самото ДДС и тотал сумата. На касовата бележка срещу всяка стока стои съответния данък в проценти.Относно двете цени на етикетите, турците масово пазаруват със кредитни карти , както казва моя приятелка, на разсрочка. По-високата цена е на вноски, сметната е и лихвата. За плащане на цялата сума, дали в брой или с карта, е по- ниската цена.

# 54
  • Пловдив
Понеже в Турция ДДС е диференцирано, т.е. имат например 1% за хляб и вода, 8% за турски стоки и 18 % за алкохол, цигари, вносни стоки, накрая на касовата бележка винаги излиза стойността без ДДС, самото ДДС и тотал сумата. На касовата бележка срещу всяка стока стои съответния данък в проценти.Относно двете цени на етикетите, турците масово пазаруват със кредитни карти , както казва моя приятелка, на разсрочка. По-високата цена е на вноски, сметната е и лихвата. За плащане на цялата сума, дали в брой или с карта, е по- ниската цена.
Благодаря Ви на всички за разясненията.
И последно питане, поне за сега , на етикетите цената на стоката с ДДС ли е или без данъка.
Пак благодаря и лика вечер. Simple Smile

# 55
  • Русе
Един въпрос малко не за тази тема, но понеже прерарата е купуван от Одрин ще питам тук. Със сигурност има такива, които го ползват или са го ползвали. Снимката не е моя.
Скрит текст:
Дали може да нанесе поражения по батериите, ако се остави да стои повече? Не съм го ползвала още и искам да питам, за да знам как да работя с него.

# 56
  • на морето
Аз искам да похваля този течен сапун, който излиза на пяна. Купих го от борсата в Одрин, но не помня изобщо цената. Една колежка ми го препоръча и на мен много ми харесва. Страшно икономичен.
Нещо не мога да кача снимка. На тубата пише Vione kobuk sabun

# 57
Един въпрос малко не за тази тема, но понеже прерарата е купуван от Одрин ще питам тук. Със сигурност има такива, които го ползват или са го ползвали. Снимката не е моя.
Скрит текст:
Дали може да нанесе поражения по батериите, ако се остави да стои повече? Не съм го ползвала още и искам да питам, за да знам как да работя с него.
Ползва се като Пулирапид.
 Доста е токсичен,  добре е да се ползват ръкавици, може и маска.
Добре почиства.
Не смесвайте с друг вид препарат.

# 58
  • Русе
Скрит текст:
Ползва се като Пулирапид.
 Доста е токсичен,  добре е да се ползват ръкавици, може и маска.
Добре почиства.
Не смесвайте с друг вид препарат.
То, това е ясно. Въпросът ми беше друг.

# 59
  • Пловдив
Възможно е. Ние бяхме на 30.12.2017 и почти целият център беше блокиран.

Тогава имаше конгрес на турската партия точно в залата с/у МОЛ-а, имаше дори снайперисти в/у сградите
Скрит текст:
Зависи от батерията, по принцип веднага сваля котления камък и не е необходимо да се кисне
Ако са ти скъпи батериите- нищо им няма, но това не е критерий, по добре пробвай някъде на по- незабележимо място. То си личи - в единия случай като минеш става лъскаво като полирано- в другия остава мат и пада покритието.

горе- долу така изглежда- повреденото

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 10:15 от makak

Общи условия

Активация на акаунт