Дойде ред да се разкрие мома или юначе през НОЕМВРИ ще проплаче.

• 32 264
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
МКВ88  от едно приложение. Wish се казва. Има доста евтини неща. Хаха

# 541
  • Варна
По повод изследванията, при мен имаше само коментар за плацентарния протеин /PAPP нещо си е на изследването/, че е 0.49, а трябвало да е от 0.5 нагоре.Но повече се коментира съпоставката ми на възрастовия с биохимичния риск за Даун.Ще си чакам понеделник пак.За следващата фетална, лекаря ми каза, че ще я направим в 20г.с..Имам запис на диск от този преглед с дъщеря ми, много мил спомен.Вижда се личицето ѝ предимно в профил, тя е седалищно там и шава с ръце и крака, в един момент си лапва юмучето.И този път ще си искам запис.

За интервалите между прегледите, при мен бебето го гледахме на 27 април и сега на 21 май ще ми е следващият, около 3 седмици става интервала.И аз нямам търпение и все искам често да ме гледат, но и предния път бях така.На финала пък в един момент се наложи през ден да ходя, то и това не си е работа, защото хем имаше за какво да се тревожа, хем пътека направих до клиниката.Добре, че живея близо до нея.

За количките още се колебая между две на Мамас предимно и една Марис, която също ми допадна.Но не съм се задълбочавала още с разглеждане.

# 542
Здравейте! И аз сега се връщам от преглед, дадоха ми изследванията за Даун, казаха, че са добре. Не съм ги гледала и не разбирам нищо, но и не мисля пак да правя. Каза ми че 19-23седмица можело да правя фетална анатомия и струвала 50лв. Това ли е 4D?

Мен досега все на 2седмици ме преглежда, но този път без ехограф. Гледа ми шийката и аз нищо не разбрах! Каза че била добре, обаче да не правя секс. И аз го питах как така е добре, а без секс? И той каза, че била къса и матката много надолу (но може и много да лъжа сега, просто разбрах, че нещо е късо, а друго нещо е много надолу Sad Sad Sad
Не разбрах, ще се оправи ли, или аз съм си така попринцип. Той винаги много бърза. Освен това нищо не ми каза за болките, каза че ще ми изпише магнезий, но не го направи!?
Аз ли съм много объркана вече не знам.
Четох някъде, че магнезий се изписва след 16та седмица. Аз съм в 15, може би, затова не ми го изписа? Как мислите?

# 543
Да, пий но шпа ако има болки. Шийката ти е къса и матката ти е надолу. Обратното не може Simple Smile има един момент, в който ако шийката се скъси още може да ти предложат серклаж (прави се да не получиш разкритие преждевременно). Да допълня, че скъсена  шийка и ниска матка не се "оправят", а се стремиш да запазиш това положение. Споко казал, че е наред, значи е наред. Просто трябва да си почиваш когато можеш, да не вдигаш тежко и разходките да са лежерни и не много продължителни. Simple Smile

# 544
  • София
Ели днес ходих в Дундьо да видя Cam Taskito емиии това ще е количката. хаха мисех, че Джейн ми е фаворита, ама просто като я видях и като видях колко е лека и маневрена, даже не се и двоумя вече.. тааа се отказахме от Jane muum, иначе още е в магазина, може да я видите.
На всички искам да кажа, че в Дундьо има следната промоция: като направиш първата си покупка ти издават клиентска карта и при плащане в брой ти връщат 10% от цената на покупката, а при плащане по банка 8 %. Количката, която сме си харесали е 1170 лв., демек ще ние върнат 117 лв. в картата, с които можем да си пазаруваме други неща. Също тази карта може да се предостъпва и на приятели ни обясниха. Аз много харесах тази оферта и май май 100% ще вземем от там количката. Simple Smile

# 545
Да, пий но шпа ако има болки. Шийката ти е къса и матката ти е надолу. Обратното не може Simple Smile има един момент, в който ако шийката се скъси още може да ти предложат серклаж (прави се да не получиш разкритие преждевременно). Да допълня, че скъсена  шийка и ниска матка не се "оправят", а се стремиш да запазиш това положение. Споко казал, че е наред, значи е наред. Просто трябва да си почиваш когато можеш, да не вдигаш тежко и разходките да са лежерни и не много продължителни. Simple Smile

А да си купя ли сама магнезий?
Четох, че изписват Магнерич?

# 546
И аз днес ходих на БХС и после давах кръв в Майчин дом. Преди малко викам да погледна за резултати, макар че казаха до 3 работни дни, пък те станали готови! Пратих ги на доки по вайбъра, както се бяхме разбрали. Тъкмо се бях вкарала във филми кой риск за Даун да гледам (комбинирания, възрастовия или биохимичния) и тя ми отговори, че всичко е наред. За пол нищо не ни каза и аз си попитах направо няма ли да е момиче. Каза, че хич не й приличало на момиче, но не било сигурно. Дано да бърка. Поне всичко е наред, което е най-важното. Иначе за прегледите, и мен ме викат горе-долу в месеца веднъж.

# 547

А да си купя ли сама магнезий?
Четох, че изписват Магнерич?

След като не ти го е изписал, пий но шпа по-добре за болките. Да не е забравил? Звънни питай най-добре. Аз съм 15+4 и мисля, след седмица да си купя, че имам предистория с контракции и лежане за задържане. Иначе 4д е 3д ама в движение. А 3д е компютърна визуализация на 2д. Всичко е за публиката Simple Smile горе-долу.

# 548
Здравейте, мацки Simple Smile Аз от няколко дни съм с настинка - кихам и носът ми все тече... Някакви идеи за домашно лечение?

# 549
Здравейте мами, реших и аз да се престраша да пиша нак-накрая:) Бременна съм в 15 седмица с близнаци според доктора момичета, двуяйчни ама с една плацента. Тъй като ми е първа бременност с много неизвестни бая въпроси непрестанно ми изкачат, ей тъй да има за какво да си се тревожа, ама едва ли съм единствена. Оказа се че съм с ниско разположена плацента върху цервикален канал и общо взето не ми е разрешено нищо да правя. За сега пия нош па, преди бях на папаверин ама не ми понася, то и нош па-то пак ми е тегаво ама... Вече не ми се гади, за сметка на това направо си повръщам без време за подготовка хаха ха, със съня се поскарахме също, а и съм в ревлив период Grinning Забавно е, отворена съм за мъдри съвети и утешителни слова хаха (съжалявам че дългичко стана)

# 550
Момичета днес бях на преглед. Вече съм в 14 седмица. Всичко е точно. Доктора е почти сигурен че ще е момче. Каза следващия път ще каже по- сигурно. Много съм щастлива Grinning

# 551
Полито, много хубаво!

# 552
Ася , добре дошла Simple Smile Това май са ни първите близнаци в групата Simple Smile С тази ниска плацента и с двете , май бая ще си полежиш Simple Smile Но мисля , че по-натам през бременността може да се вдигне малко плацентата. Трябва да си намериш наистина добър АГ да те следи

# 553
Ася, добре дошла! Heart Благородно завиждам за близнаците, че и девойки! Лека бременност ти желая и бебета на термин! Heart

# 554
lucky_B Бързо оздравяване на мен ми помага най-много пресен джинджифил смлян с лимон и ядеш колкото ти понася.
Asq много се радвам за теб , двойно щастие 😀.
Polito радвам се за теб.Аз не искам да ми казват още пола , че после ще се разочеровам ако не са познали и го сменят.

Общи условия

Активация на акаунт