Дойде ред да се разкрие мома или юначе през НОЕМВРИ ще проплаче.

• 32 269
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро!
Кръвните изследвания на гладно ли трябва да са,че забравих да питам?

# 526
# 527
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Как сте днес?

Аз вчера направих първата покупка за бебо. Бяхме с майка ми в мола и в HM видяхме комплект от две много сладки бодита с дълъг ръкав. На едното пише I Purple Heart Mum, а на другото I Purple Heart Dad.
Като се прибрах и ги показах на ММ и той се разтопи Simple Smile

Деси, вие къде гледахте Jane Muum и коя? Вчера влизах в Комсед, да видя какво предлагат и имаше тази:
С кош за новородено Matrix е, за който бях чела, че е по-малък от останалите. На живо наистина изгледжда малък, а е и доста тежък. Другото е, че той самия се трансформира в кошница за автомобил. Нещо не ми харесва тази идея. Сега се чудя къде можем да разгледаме още Muum, но с другия вариант кош.

# 528
Последният ми преглед беше на 24-ти април, а другата седмица на 24ти ми е феталната. Това е цял месец без да сме виждали дали всичко с бебето е Ок - това не ви ли се струва твърде дълго? Нещо се притесних тези дни. Иначе се чувствам Ок, но се чудя дали да не отида тази седмица да ме видят. Струва ли ви се прекалено? Neutral Face

# 529
Принципно е нормално,но за мен наистина е прекалено много време и ходя на 10 дена,2 седмици.

# 530
  • Варна
Вижте аз кякво съм си харесала. Не знам дали е удобно/хубаво или полезно.

Kamache.yo къде си го гледала това? И на мен много ми хареса.

# 531
  • София
JT, аз бях на преглед на 8.5 (т.е. преди точно една седмица), а следващия ми е на 23.5 (след една седмица). Въпреки, че са само две седмици ми се струва страшно много време. Аз ходя по ЗК и на частно и затова са ми така през 2 седмици, иначе не знам как бих изкарала цял месец. Предполагам, че като започнем да ги усещаме ще ни е по-спокойно.

# 532
  • София
Аз пак продължавам, ама като се сещам със закъснение..
Кики моето число Мом на b-HCG е 0,427, а на PAPP-a е 2,346 пак не е към 1 и все пак ми каза, че резултатите са ми отлични. Защо не говориш отново с лекарката и не я попиташ какво точно е имала предвид?

# 533
Аз пак продължавам, ама като се сещам със закъснение..
Кики моето число Мом на b-HCG е 0,427, а на PAPP-a е 2,346 пак не е към 1 и все пак ми каза, че резултатите са ми отлични. Защо не говориш отново с лекарката и не я попиташ какво точно е имала предвид?
Явно лекарите са на различно мнение 😔 на моята точно това не й харесва, че не са към 1 🙄 тя ме вика и без това пак да види някакви утеринни артерии,защото може да се наложи да пия аспирин и да да пуснем пак кръвни 😏 гледам да не го мисля много,защото си образувам излишни нерви.

# 534
  • София
Ти къде ходи? Това, че трябва де е към 1 честно казано за пръв път го чувам, и в нета нищо не намерих по въпроса. Някой ако има повече инфо е хубаво да сподели.. Аз бях при Иксилиева в Щерев. Сподели после моля, какво ти е казала на новите изследвания.

# 535
На мен ми препоръчаха Чавеева, Искилиева и Стратиева в Щерев. Казаха че са били едни от най-добрите по фетална и апаратурата на Щерев е изключително добра. Имам час за 21 при Стратиева и ще споделя след това 😊

# 536
  • София
Деси, много благодаря за информацията! Ще посетим с ММ този магазин другата седмица да направим оглед. Определено тази 2в1 не си заслужава.
Аз съм се спряла на Muum и на Peg Perego. Решили сме сега да ги видим и да си харесаме коя да бъде. А пък лятото ще се оглеждаме за промоции.

За съжаление не мога да ти дам съвет за кръвното.

Това, че МоМ трябва да е към 1 и аз не съм го чула/чела. Моите не помня колко бяха, трябва да погледна като се прибера.

# 537
  • София
Ели аз се колебаех между Muum, Peg Perego и Cam Taski. Перегото обаче нещо не ми допадна, просто не е моята може би. Muum-а има всичко, което имах като изискване. Cam днес ще ходя да я видя, че я извикаха в магазина /нямаше я налична/, но като се познавам ще е Muum. Просто се влюбих наистина в тази количка и точно този цвят. На мен още не ми е дошло желанието да пазарувам каквото и да било за бебчо, та може би след месец два най-рано ще започнем пазаруването. Набелязала съм и няколко модела Jane Muum в OLX и може и някоя от тях да е, втора употреба са.

# 538
Аз си ходих тук в Бургас, при д-р Мануелян. Аз го срещнах на няколко места, че било най-добре да е около 1 и то предимно в чужди сайтове,но като гледах по техните форуми, почти няма момичета,на които й двата им хормона да са към 1, затова реших да не задълбавам. Явно лекарката иска да се подсигури.
Ние вчера след прегледа отидохме в двата Хиполенда тук с мъжа ми. Харесах си количка,но кофтито е че доста от количките ги няма като мостри. Харесахме си на Чиполино Up&Down 2в1,която е с отделен кош за новородено. Но в магазина имаха само стария модел и той е трансформиращ се кош. Сега ще гледаме къде другаде може да има новия модел. Юли месец ще ходим до София и може и там да видим. Чиполино имат ли си техен магазин?

# 539
На мен ми препоръчаха Чавеева, Искилиева и Стратиева в Щерев. Казаха че са били едни от най-добрите по фетална и апаратурата на Щерев е изключително добра. Имам час за 21 при Стратиева и ще споделя след това 😊

+ 1 положително мнение за Чавеева, много съм доволна и този път пак при нея ще ходя.

Успокоително е, че не само аз откачам с такава дълга пауза между прегледите Simple Smile В четвъртък ще ходя да си взимам болничния и ако не съм се успокоила, ще се примоля за един бърз преглед Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт