Отговори
# 180
От това, което си написал, разбирам че явно трябва да промениш нещо в своето поведение. Не е ли по-добре преди да правиш каквито и да е опити за семейство, да се опиташ да изградиш стабилна връзка с партньор, и чак след това, евентуално ако нещата между вас се получат, да създадете свое семейство?
12 страници за 23ч, 3 са мои. 9 от потребители много бързо се развихри темата.  Очаквах по спокойно да протече и бавно. То "бум" нещата са от размерите и за къща с кола. Както се казва Бързата работа цвък цвък.
Надявам се си имал вредвид, че са се съсредоточили в това, което ти сам уточни, че е шега и са се отклонили от темата?

# 181
  • Terra incognita
Джулая до някъде уцели мисълта ми. Бързото темпо ме плаши, начало на запознанство разговори, достигане до интимност. Получава се претупване на нещата, давай давай давай и КРАЙ историята приключва.
Значи, аз нищо не разбрах. Какво бързо темпо? Кой те притиска? Нали каза, че си влюбчив, тогава не бтрзото, а бавното темпо би трябвало да те притеснява. Ако не ти харесва бързото темпо, това значи, че мадамите те натискат, з так го разбирам. Кой претупва нещата?

# 182
Различно, аз също губя интерес.

# 183
  • Terra incognita
Дай пример с конкретна ситуация, иначе нищо не става ясно.

# 184
Ми уж беше като на матура , а като мине интимността и му става тъпо.  Аз така го разбирам.
Авторът ни гъбарка.

# 185
Веднъж момичето губи интерес от мен. В друг случай аз губя интерес.

# 186
  • Terra incognita
Защо губиш интерес?

# 187
Нека си запазя зодията в тайна.
"Защо губиш интерес?" въпроса е извън публичните детайли на, които давам отговори.

# 188
  • София

"Защо губиш интерес?" въпроса е извън публичните детайли на, които давам отговори.
Абе, авторе ти луд ли си, бре. Първо даваш детайли относно физиологията си, после на съвсем нормални и не толкова интимни въпроси отказваш да отговаряш. Къде е логиката? Ако питаш завоалирано дали онези 13 см не са причината, ами..не знам, едва ли, но нека дамите да кажат. Това ли е всъщност въпроса?

# 189
Между мъже и жени в зодиите има огромни разлики.

На Хамит тези търсения на жена и чепкане в бгмама ще му излязат през носа. Той не може да смогне на коментарите. А представям си някоя дето не спира да бърбори и насипва, насипва. И после що нямало последващи срещи.

Имаме избистряне, освен имотна, не трябва и много да приказва.

# 190
А така, ако ще те сватосваме, Хамлет, трябва да те превърнем в Ромео и да ти намерим сгодна нисичка Жулиета.
Та започвай да разказваш от А до Я - какви са ти плюсовете. Тука не ти е Съдби на кръстопът да го даваш на драми и недостатъци.
Това е по-скоро ала Имот.бг - набляга се подробно на всеки плюс на наличното и се обявява една идейка по-лустросано. Така дори да си мансарда в Модерно предградие с малка квадратура и без тераси, ще те представим като дизайнерски китен апартамент за творчески натури.
Слушаме!

# 191
Аз ще ви кажа, много ясно и кратко, и се оттеглям от тази тема.

Момчето си знае, че освен с дребен ръст и с малка пииииии, е и ниско интелигентен... Но като много хора от дълбоката провинция, живее с мисълта, че в бг-мамма е пълно БУКВАЛНО със загорели МИЛФ-ки, които чакат и се молят, дори са готови да платят, за мъжко внимание и ласки. Въпреки, че той е безработен, не се притеснява да го сподели - един вид " Аз ще ви оправям, докато мъжете ви работят, пък вие ще ми хвърляте по някой лев за хляб и буца сирене"...

Та, пусна си той тема и очакваше вместо да го разпитваме и да се бъзикаме с него, поне 200-300 мами да започнат да се карат помежду си, на коя да обърне първо внимание.

Сори, пич, бг-мамма е нещо друго! Лека вечер.

# 192
Аз ще ви кажа, много ясно и кратко, и се оттеглям от тази тема.

Момчето си знае, че освен с дребен ръст и с малка пииииии, е и ниско интелигентен... Но като много хора от дълбоката провинция, живее с мисълта, че в бг-мамма е пълно БУКВАЛНО със загорели МИЛФ-ки, които чакат и се молят, дори са готови да платят, за мъжко внимание и ласки. Въпреки, че той е безработен, не се притеснява да го сподели - един вид " Аз ще ви оправям, докато мъжете ви работят, пък вие ще ми хвърляте по някой лев за хляб и буца сирене"...

Та, пусна си той тема и очакваше вместо да го разпитваме и да се бъзикаме с него, поне 200-300 мами да започнат да се карат помежду си, на коя да обърне първо внимание.

Сори, пич, бг-мамма е нещо друго! Лека вечер.
Честно казано, описанието, което си даде в темата ме навежда на мисълта, че едва ли се надява баш на това. Иначе щеше да въведе друг образ и да намекне, че за него жените се избиват, вади 2 педи чарк, с който спуска щорите от другия край на стаята и не смогва да отговори на всички кандидатки, но "правилната" му убягва, тъй като още не се е открила достойна. Grinning

# 193
Скрит текст:
вади 2 педи чарк, с който спуска щорите от другия край на стаята

Хобот??? Умрях от смях със спускането на щорите!!! JoyJoyJoy

# 194
  • Тра-ла-ла
Чак ниско интелигетен - не е. Пише учудващо грамотно и смислено за шофЕр, нищо че на моменти сигналът с кораба прекъсва. Или пишат 2ма Laughing

Просто му куцат личните взаимоотношения с хората и има странни разбирания за доста неща от живота. Плюс, че води ограничен живот и от там липса на интересни теми за разговор и по-широк мироглед като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт