Отговори
# 210
Към автора: Темата пързалка ли е? Пусна я, защото наистина имаш проблем и искаш той да се реши или за да гледаш сеир?

# 211
  • Terra incognita
Към автора: Темата пързалка ли е? Пусна я, защото наистина имаш проблем и искаш той да се реши или за да гледаш сеир?

Той сеира е на негов гръб.

# 212

То това се разбра. Но смисълът на темата, който беше зададен в началото ми се загуби.

# 213
  • Terra incognita

То това се разбра. Но смисълът на темата, който беше зададен в началото ми се загуби.
На мен ми се губи смисъла на повечето публикации на автора, ама карай...

# 214
Mom of 3 Аз ще пиша ама нещо не отиват писмата. Гълъбите са в отпуска явно.

# 215
Едно от любимите ми неща е да пиша в този форум. Да чета най-различни истории и коментари. Да си споделя мнението.

Ш'са гръмна! Misc Gun
Запази поне 1 патрон и за мене. Grinning

Виж кви работи стават, тоя свят вече не е за мене - мъжко хоби номер 1 е писането в бг-мама в търсене на сгодна жена, невинни хора биват блокирани, размерите не са това което бяха... давай и да се приключва.

# 216
Арайвъл, дишай!!!! Изчисти си малко съобщения от кутиите с входящи и изходящи и рестартирай... поизтрий и малко интернет файлове.... омммммммммммммм!

Гугълче
, дай да не се самозастрелваме ритуално.... да повижеем още малко в този изпълнен с тъга и малки размери свят! Утре ще му мислим пак!

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 23:37 от Kiki.mora

# 217
Mom of 3 Аз ще пиша ама нещо не отиват писмата. Гълъбите са в отпуска явно.

Дишай!!!! Изчисти си малко съобщения от кутиите с входящи и изходящи и рестартирай... поизтрий и малко интернет файлове.... омммммммммммммм!

Аааааа, не. Явно и на други се случва. Аз изпратих 2-3 съобщения и пак не мога... Бъгнахме сайта, ей! Много сме активни! Grinning

# 218
Нещо не гледат с добро око на уговарянето на запознанство. Понякога казвам на позната, "Питам дали има млада комшийка необвързана. Може да е заведена или вдовица с деца с къща и с кола" Нямало,  омъжени или стари били.
" не изпадай в дива радост, че някой се е съгласил да излезе с теб"- О да наблегнал съм над това. Думмм думмм думмм ритъма в пулса, ускорено сърцебиене се получава. При вида на мадамата, все едно съм на матура. Такова напрежение.
Изобщо не ме е срам да отида на плаж, където ясно се виждат даденостите. Казвам реални неща за себе си, които са факт. Не се старая да се представям в измислен или различен образ.
 "Ще има да се чуди откъде знае потребителката на нечий чужд мъж колко му е голям." не знам какво да кажа.
Нямам точен и приемлив отговор на въпросите, затова не коментирам. По нататък може да кажа нещо.
Някъде се споменаха изразите свалки и задръстен. Обърнал съм им сериозно внимание, да научавам повече кое кога как става.
Не знам, може в мен да е проблема в приятелствата. Те първа ще се насочвам в тази посока.

А тъй ли било  Joy Ей, падна ми в очите. Направо в петите. hahaha
Една от причините да не ти обръщат внимание е финансовата ти нестабилност.
Ти защо досега  не си се погрижил да имаш стабилна работа и собствен дом, а ги сменяш като носни кърпи.
Че коя жена, която иска да създаде семейство ще обърне внимание на мъж над 30 без дом, живеещ на квартира и често сменящ работата си.
Никоя. Не вдъхваш сигурност.

# 219
То това да му беше проблема. Колко безимотни и безработни мъже си намират жени без проблем. Ако си чаровен и умееш да създаваш настроение, няма да останеш сам, ама...

# 220
  • Terra incognita
Мдаа, чувството му за хумор цепи. А и май от намеци не разбира.

# 221
С лошо впечатление оставате, което ме затруднява. Съжалявам не знам какво/кои неща показват/изразяват приемливо/добро показване. Предложиха се разни профили,  търсения, представа за форума, кой как с кого намира обща тема за шега. То това сигурно са нормални прояви. По този начин се сдобивам с определена култура.
Според мен проблема ти е, че си прекалено сериозен...сериозен, та чак скучен. Не можеш да се забавляваш, не можеш да се шегуваш и не разбираш от майтап. Като прибавим ниския ти ръст, малката пишка и финансовата ти несъстоятелност и картинката се изяснява. Поне финансово ако беше добре, нямаше да си толкова отчаян. Жените искат да бъдат обгрижвани, да усещат някаква закрила, запомни това.

# 222
За съжаление, много жени при наличието на финансово стабилен мъж, не се вълнуват нито от размери, нито от възраст, камоли от чувства и сходство на характерите...

# 223
За съжаление, много жени при наличието на финансово стабилен мъж, не се вълнуват нито от размери, нито от възраст, камоли от чувства и сходство на характерите...

Е, това са меркантилни жени.

# 224
  • волно калдъръмче
Не съм фен на дискотеки и излизания по барчета. Рядко се събирам в компания. Приятели нямам такива, това понятие не го разбирам. Хората с които говоря са познати, бивши колеги и колежки, съученици.

На 31 години съм, ерген както се нарича, с луда кръв.
Така... в какво точно се изразява тази лудост? Бая спокойничък ми се виждаш.

Какво правиш, когато едно момиче ти харесва? Как организираш срещите? Къде обикновено ходите заедно?

Общи условия

Активация на акаунт