Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се измерва шийката на матката по време на бременност?
Каква е разликата между предна и задна плацента?
Какво представлява коластрата и нормално ли е да се появи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се измерва шийката на матката по време на бременност?
-
Каква е разликата между предна и задна плацента?
Предната плацента е прикрепена към предната стена на матката, с крака на бебето, сочещи към гърба на майката. Това обикновено води до по-късни усещания за движенията на бебето. Задната плацента, от друга страна, е прикрепена към задната стена на матката и позволява по-ранни усещания за движенията на бебето.
-
Какво представлява коластрата и нормално ли е да се появи по време на бременност?
-
Кога се усещат първите движения на бебето по време на бременност?
-
Какви са предимствата и недостатъците на секцио по желание в сравнение с нормалното раждане?
Специалистката, която прави ФМ каза че може би Аг ще ми изпише аспирин превантивно. Ще видим следващата седмица на прегледа. Пак ще имам притеснения явно. Дано изкараме поне до 9-тия месец.
аз съм от Пловдив и съм в 20 г.с. Искам да ви попитам имате ли болки ниско долу и чувствате ли тежест от време на време!? Това ми е втора бременност, а с първата нямах никакви проблеми, дори почти до 7-мия месец си ходих на работа. Бях на преглед и според д-ра всичко е ок, но мен си ме преболява и гледам повечко да лежа. Притеснява ме това че съм още в 5-ти месец а започнаха тези болки, тежест...Някой да сподели има ли такива оплаквания?