Зрелостници 2018-та!!!

• 115 171
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 990
  • столицата
Ще споделите ли минималните балове за медицина, фармация, стоматология, моля?

# 991
  • София
Класирането е публикувано в сайта на МУ.

# 992
  • 1st floor
Му-Сф мин. балове:
М:
♂️ 31.22
♀️ 34.20
ДМ:
♂️ 24.46
♀️32.70
Ф:
♂️ 24.66
♀️31.06

Копирах от фейс група.

# 993
В сайта на СУ са променили минималните балове и позицията в опашка, но пък никъде не виждам да пише второ класиране... При вас как е?

# 994
  • София
Прието момче на второ класиране в СУ,в желаната специалност,информатика.Доволни  сме.Доколкото помня пишеше второ класиране.Да наистина е променен бала.

# 995
Явно пише второ класиране за тези, които са се придвижили напред. Ние не сме. То не се и очакваше, де. Ще изчакам и последната дума на младежа, но най-вероятно ще запишем КСИ в ТУ.

# 996
  • София
Моят си остава в Информатика. Не пише второ класиране. Стои си приет на първо и само позицията в опашката и баловете са променени. КН се е запълнила още на първо класиране.

# 997
Честито на приетите! Simple Smile

# 998
Моят си остава в Информатика. Не пише второ класиране. Стои си приет на първо и само позицията в опашката и баловете са променени. КН се е запълнила още на първо класиране.

Да, тези, които нямат промяна и са останали на същото желание, нямат никъде написано “второ класиране”. Има промяна само в позицията в опашка и баловете.
При нас за желаната специалност балът е паднал много малко и отиваме на трето класиране.

# 999
  • Вече на светло в София
Мама на трима и mlv, ще сме колеги!
Поне ще обменяме инфо, че моят е пестелив в това отношение.
Той е много доволен, защото още от началото се колебаеше кое повече иска КН или Информатика. На мен и двете са ми многооо далечни.

# 1 000
  • Plovdiv, Bulgaria
Позицията в опашка какво точно означава, броя места  преди нас без приетите ли?
Моят син също остава със специалността от 1-во класиране, не му е стигнал бала за 2-ро класиране.
Направих следната статистика за придвижване нагоре по специалности:
СИ - 102
КН- 85
Информатика - 44
ИС - 51
т.е това показва броя по-малко позиции в опашка за специалността.

Чудя се дали все пак да не пробва 3-то класиране? Макар и нищожен шанс, но пък..

# 1 001
  • ново
Излезе ли класирането на СУ медицина? Интересно ми е колко е минималният бал при момичетата за фармация и мрдицина.

# 1 002
Излезе ли класирането на СУ медицина? Интересно ми е колко е минималният бал при момичетата за фармация и мрдицина.

Медицина жени СУ
Първо класиране - 33.80
Балът се е качил спрямо миналата година (33.42).
Фармация жени СУ първо класиране - 32.50 (същата стойност като 2017 год)
второ класиране - 32.00 (лек спад - през 2017 е бил 32.26)

# 1 003
  • София
Мама на трима и mlv, ще сме колеги!
Поне ще обменяме инфо, че моят е пестелив в това отношение.
Той е много доволен, защото още от началото се колебаеше кое повече иска КН или Информатика. На мен и двете са ми многооо далечни.

Трябва да си направим тема. Добре е да се знае какво се случва.

# 1 004
  • Вече на светло в София
Позицията в опашка какво точно означава, броя места  преди нас без приетите ли?
Моят син също остава със специалността от 1-во класиране, не му е стигнал бала за 2-ро класиране.
Направих следната статистика за придвижване нагоре по специалности:
СИ - 102
КН- 85
Информатика - 44
ИС - 51
т.е това показва броя по-малко позиции в опашка за специалността.

Чудя се дали все пак да не пробва 3-то класиране? Макар и нищожен шанс, но пък..

Позицията в опашката означава ако числото на опашката е примерно 27, тогава детето е 27+1  28-мо подред за приемане.
Не разбирам статистиката дето си направила. Това е брой деца разлика м/у 1-во и 2-ро класиране?
За 3-то класиране не съм чела. Запазва ли си позицията от 2-ро?

Трябва да си направим тема. Добре е да се знае какво се случва.
Става може да е за всички от ФМИ Smirk

Общи условия

Активация на акаунт