Зрелостници 2018-та!!!

• 115 183
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Точно тази втората я няма в заявлението, което е в комплекта документи за записване. Щом е за задочно тя не ни и трябва, но ми стана интересно.

# 976
  • София
Има два вида заявления: за редовно обучение и за задочно обучение, няма как да има поле за ЕУС карта в заявление за редовно обучение и обратното.

# 977
  • София
Има два вида заявления: за редовно обучение и за задочно обучение, няма как да има поле за ЕУС карта в заявление за редовно обучение и обратното.
Да, такава е логиката, но не са питали за какво обучение ги взимаме документите. Освен ако във ФМИ няма въобще задочно?

# 978
  • София
По принцип в книжарниците не питат и дават зелени (за редово обучение), в такъв случай инспекторът, който обслужва студента му дава правилно заявление. А в ректората от 9 до 17 на паричен салон има представители на картов център, които проверяват документите, помагат за подпълването им и ако има проблем го разрешават, както и в повечето факултети.

# 979
За чакащите второ класиране в ТУ излезнаха резултатите. Приети сме по първото си желание КСИ. Успех на всички.

# 980
Тъкмо влизам да напиша същото. И моят син е приет на второ класиране в КСИ. А сега, чакаме второ и в СУ... Труден избор ще бъде май....

# 981
  • I want it all and I want it now.
Честито😊

# 982
  • София
Да, такава е логиката, но не са питали за какво обучение ги взимаме документите. Освен ако във ФМИ няма въобще задочно?

Във ФМИ има задочно обучение само за специалността Математика и Информатика (педагогическата специалност). Всички други специалности имат само редовна форма.

# 983
  • 1st floor
Излезе класирането в МУ!!! Дъщеря ми е приета Фармация! newsm44  Ще освобождава мястото в СУ!

# 984
  • Майничка
Браво на момата и честито!

# 985
  • София
Непокорна, браво на момичето....  Доста труд е положила!
 bouquet
Искам догодина да мога да се похваля със същото  Laughing

# 986
Класът на сина ми - ВСИЧКИ кандидатствали медицина са приети. А това бяха около 70% от класа.  Трима са в ФМУ София, сина ми с още две деца са навън, 1 е философия в СУ. Браво на децата, гордея се с всяко едно от тях. Бяха много палав и недисциплиниран клас, а накрая всички се класираха успешно и според желанията си.

# 987
Излезе класирането в МУ!!! Дъщеря ми е приета Фармация! newsm44  Ще освобождава мястото в СУ!
[/quote
Честито!

# 988
  • I want it all and I want it now.
Браво 😊 точно фармация искаше.

# 989
Честито и от мен!
Успех на всички чакащи второ класиране в СУ утре!

Общи условия

Активация на акаунт