Домашно насилие

• 40 050
  • 372
  •   1
Отговори
# 195
Много се задълба в битовизми. В крайна сметка единият сипва храна, другият може да пусне пералня или пък да простре. Тези неща трябва да се свършат така или иначе. Проблемът е, ако единият започне да се чувства все едно другият му е длъжен.

# 196
... Проблемът е, ако единият започне да се чувства все едно другият му е длъжен.
Точно!
Но има и друго. Всеки ден имам куп примери пред очите си как прекалената и криворазбраната еманципация на жената може да й изиграе лоша шега. И тогава се почват драмите...

# 197
Какво се случва, Ани?

# 198
И аз това се чудя и започвам да се притеснявам вече... А тя никакви данни не каза, нищо не можем да направим Sad

# 199
И аз това се чудя и започвам да се притеснявам вече... А тя никакви данни не каза, нищо не можем да направим Sad
Опасно е да дава данни. Но дано пак пише , каквото и да се е случило.
Много я мисля и аз.

# 200
... Проблемът е, ако единият започне да се чувства все едно другият му е длъжен.
Точно!
Но има и друго. Всеки ден имам куп примери пред очите си как прекалената и криворазбраната еманципация на жената може да й изиграе лоша шега. И тогава се почват драмите...

А има и жени и мъже,за които жената да НЕ сипе ядене на мъжа си(всяка божа вечер ,обед и закуска) е голяма трагедия и това значи,че не е никаква жена.
И това изобщо не са измислици.
Наскоро приятелка ми праща снимка на комшията им,който простира прането и се дивеше и смееше.
Аз първоначално не разбрах какво изобщо трябва да гледам.
За жалост някои жени до толкова са приели ролята си на слугини,че не само не приемат за нормално друго,ами и осъждат останалите хора...

# 201
Това,че Ани не пише ме радва мен лично.Аз мисля положително-махнала се е,разкарала се е от този изрод и понеже телефона и е в него,няма достъп до интернет Simple Smile

# 202
Аз бих направила забележка на мъжа ако говори така на майка си. А ти явно кротко си седиш и се кефиш. По думите ти така излиза.
Това да нямаш грам уважение към човека , който ти е дал живот е ужасно. И не ти Вервам , че не му сипваш ядене, тука много излъга .😉

Дано Aни е добре, чакам да пише..

# 203
  • София
Голям проблем на днешно време се оказа това сипване на манджата, ей! Mr. Green
Ако самочувствието на жената се гради върху несипването, много жалко и за нея, и за мъжа ѝ.

# 204
__Magi
сипвам си му,но не винаги и на всяка цена.
Казах го-понякога и той се случва на мен да сипе.
Вярно, голяма драма стана с тези манджи Grinning
А иначе за говоренето към майка му,какво да ти кажа,много пъти сме си приказвали на тази тема.Те и двамата го приемат като близост и нещо абсолютно нормално.Така че се отказах да се мешам,щом са щастливи Simple Smile

# 205
Опасно е да дава данни. Но дано пак пише , каквото и да се е случило.
Много я мисля и аз.
Можеше на лично на някого да остави. Пък и има и по-опасни неща...

# 206
Това са комплексирани мъже,които искат да показват и доказват надмощието си,но не са способни да го направят в обществото или с равни на тях.

Алкохолната зависимост не е комплекс, но също може да е причина за домашен тормоз ...

Абсолютно си права, баща ми агресираше само когато е пил.

Те с пиене пак комплекси си избиват, да не са много нормални случайно... Не че всеки човек си ги няма, но при тях е сериозно усещането за потиснати емоции, затова избуяват и агресират като се натряскат.

# 207
  • На Марс
Те с пиене пак комплекси си избиват, да не са много нормални случайно...

Алкохола и наркотиците, за слабохарактерни хора, са прекият път към щастието  ... гласи една теория.

# 208
Забелязвам,че откакто отхвърлиха приемането на инстанбулската конвенция, насилието и убийствата на жени зачестиха. Вчера имаше само два примера завършили със смърт. Като че ли решиха, че имат карт Бланш, един вид като няма конвенция значи мога да си насилвам без последствия.

# 209
И аз не разбрах целия шум около разни термини в Конвенцията. Май беше претекст да не я приемат, в Дир.бг съм чела ужасяващи коментари на някакви субекти относно жените. Сигурно не са раждани от майка.

Общи условия

Активация на акаунт