Домашно насилие

• 40 036
  • 372
  •   1
Отговори
# 225
Абе как ни един не се хвърли отнякъде и не се самоуби? Иначе на всеки втори това му е в устата....

# 226
Абе как ни един не се хвърли отнякъде и не се самоуби? Иначе на всеки втори това му е в устата....
Част от манипулацията е това.

# 227
  • Варна
И всички си живуркат честито. Ама все се връзват меките марии и кой знае защо им пука, че оня можело и да вземе да се хвърли от някой мост. Ми прав му път! Освен да му пожелаеш лек полет на такъв, какво друго.

# 228
Лесно се говори, действа и вземат решения, когато има кой да ти помогне.
Чета истории за бащи, братя и корави братовчеди.
Но какво правиш, когато нямаш такива?
Тогава изборите са много по-малко и рискът много по-голям.
Очевидно, че институциите не са достатъчни.
Така че побутванията за твърде смели действия, са нож с две остриета.

# 229
  • Варна

Така че побутванията за твърде смели действия, са нож с две остриета.

Е какво да правят? Да седят да ги ползват за боксова круша и да се молят да не посегне и на детето?

# 230
  • София
Момичето писа ли?
Нещо започнах да се тревожа!

Бела, кураж!
И хич не се мъчи да го лекуваш, защото той не един път се е лекувал ... и ей го резултата!
Ако много поиска, сам ще се излекува и не пречи да бъде после добър баща! Но не и да ти прехвърля своята отговорност!!!

# 231
Авторката писа,че ако всичко е наред ще пише.
Минаха дни..

# 232
И аз все я мисля и чакам да пише и се опасявам, че планът не е довел до успешен край... Дано да е добре, дано!

# 233
И аз я мисля. А не каза къде живее, че да поразучим... Дано всичко е наред!

# 234
А някои викат полиция само при най-малкото съмнение за насилие

Ани, надявам се, че си добре. Пиши ...

# 235
  • София
Настръхнах, като прочетох през какво минава авторката и доста от момичетата тук. Дано е добре и се е отървала от този изверг!

# 236
Записвам се в темата, чакам момичето да се включи. Надявам се да е добре.

# 237
Записвам се да следя темата.. За толкова време наистина е трябвало да каже на родителите си, то вярно че във всяко семейство има проблеми и те се решават вътре, но да търпиш 7 години физическо насилие си е мазохизъм. Дано авторката да е успяла да избяга, направо изтръпнах до края какво ще се случи

# 238
Избягала е ... от пързалката.

# 239
Много се надявам да е пързалка.Няма я да каже как е завършило всичко.Дори да е имало засечка,ако е вярна цялата история,родилите и като знаят цялата ситуация няма да я оставят там.

Общи условия

Активация на акаунт