Леле.
Ти... сериозно ли така мислиш!?
Безплатен секс!?
Ти иначе сексът какво, продаваш ли го!?
И какъв е този безплатен слугинаж...
Добре че съкровището не му е хрумнало, че като почти винаги той готви ми е безплатен готвач...

Леле. Ти си МУ раждала деца и си МУ отглеждала деца и си МУ отглеждала деца...
Колко... тъжни.
Аз пък СИ родих дете и СИ го отглеждам - понеже така съм искала и изборът е мой... и да, съпругът ми е участвал в тая работа, ама като се замисля за сексът по график, сигурно трябва да ми иска компенсация...
Боже колко сте наивни. Ами блъскайте, раждайте деца на мухльовци, обслужвайте ги сексуално и секак си и не искайте нищо в замяна, защото и вие си правите кефа със секса и защото и той участва по равно с вас правенето и после в обгрижването на децата.
Представете си, че подарявате кола на мъжа си. Колко много ще се зарадва, нали. И после ще си се грижи за нея - ще си и плаща сервизите и ремонтите, ще си я гледка като бебе. И няма да дойде при вас да ви каже Тази кола ти ми я даде - плащай сега за нея наравно с мен, аз не съм длъжен да плащам сам за колата ти. Хем ще си плаща хем цял живот ще ви е благодарен. Добре. Ама като получи подарък от вас дете (което е неизмеримо по-ценно от една кола) той вече не е длъжен да сам да финансира отглеждането му, а вие се чувствате длъжни вече да участвате по равно с всичко. Да не говорим, че дори пак не е по равно защото практическите грижи предимно майката ги извършва (иначе няма да легне под колата, която му е подарила да и сменя гумите и никой не го очаква от нея) защото природно е по-пригодена за тази цел. Поне да остави финансирането на бащата, но не - ще делим щото детето е общо. Ами делете като сте будали, а мъжете с готовнот приемат това ваше решение, защото им улеснява животеца. Четкат ви Колко сте прекрасни и стойностни като жени, а в акъла си мислят Мале колко са глупави жените днешно време