Край на предизвикателството ремонт на банята – TESY ти спестява нерви, време и пари

• 20 842
  • 205
  •   1
Отговори
# 45
Безопасност, цена, пестене на енергия, бързо загряване и бавно изстиване на водата.

# 46
Мин.лято ми се наложи спешно да избера бойлер и критериите ми бяха:
максимално безопасен,бързо загряващ водата до зададената температура, подходящ като размер,гаранционен срок.За сега съм доволна от марката Ви!

# 47
Безопасен, бързозагряващ, икономичен. Да има реално съотношение между качество и цена.

# 48
За мен е важно на първо място да има добра защита, да нагрява бързо и не на последно място енергийния клас. И да е поне 80 литра.

# 49
Важно ми е бойлерът да е безопасен, енергийно ефективен, бързо да нагрява водата и бавно да изстива, цена и гаранционно обслужване.

# 50
Безопасен, икономичен и бързозагряващ водата.

# 51
За  мен най-важното за да направя своя избор е : да бъде енергоспестяващ, на изгодна цена и с добър дизайн.

# 52
  • Русе
Енергоспестяващ, на добра цена и безопасен.

# 53
За мен най-важна е безопасността, пестенето на енергия, да е от изпитана марка и разбира се -цената да е добра. Това в реда, в който съм ги подредила.

# 54
Най-важното за мен е да е безопасен и по възможност компактен, тъй като не разполагаме с много голямо пространство в апартамента. Също е важна бързината на загряване на водата както и литрите, ако е за в банята тъй като косата ми е доста дълга и обикновено използвам всичката вода.

# 55
  • София
Бързонагряващ,безопасен и гаранция

# 56
Гаранция, цена, бързо загряване на водата, нисък разход на енергия.

# 57
За мен най-важното при избирането на бойлер е да е от неръждаема стомана и да е икономичен

# 58
  • Телиш/Плевен
За мен най-важно е бойлерът да е с голям обем и да е безопасен.

# 59
За мен най-важното при избор на бойлер е да е енергоспестяващ, с осигурена защита и на приемлива цена.

Общи условия

Активация на акаунт