Звездни компромати - 365 част

• 90 166
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Когато бях дете (8-10 годишна някъде) като видях Даяна и Чарлз за пръв, честно казано не бях виждала толкова грозни хора в живота си. Всъщност дори бих казала, че за първи път  тогава видях толкова грозни хора. В някакво списание Паралели ги разглеждах. По него време не са ги давали толкова по ТВ или за кратко. С течение на годините посвикнах и в някакъв момент Даяна даже ми изглеждаше доста симпатична. А е възможно и да се е променила към по-добро с годините. Като почина пък, може би защото ми стана мъчно за нея, ми се видя толкова красива.

За оня пъпеш нямам думи, както и за Камила....

Ха-ха, абсолютно същото изпитах и аз...

# 151
Кои са Даси и Роско?

# 152
# 153
Деси Банова и Росен Плевнелиев.

# 154
Деси Банова и Росен Плевнелиев.
Уф, къде ми беше акъла!!! Изобщо не се сетих за тях, да ме прощават!

# 155
Като казахте премиер, да не пропуснем канадския - повече го харесвам от испанския.
Скрит текст:
Сега като се загледам, някаква асоциация с младия Веселин Маринов ми навява, та ще се прикача към пресния премиер. И без това харесва миспански тип  мъже. А на Трюдо му предричам, че няма да остарее като катедрала.

# 156
# 157
Истина ли е тази семейна идилия при Галена ?

# 158
  • Once there was a Hushpuppy...
Гледах Венета Харизанова преди малко по тв в интервю.Изглежда много добре, не е болезнено слаба като преди време коментирахме.
Явно се е стегнала, чудесна ми се видя Peace

# 159
Когато Галена гостува в Мастър Шеф ми се видя доста по - едричка, отколкото на снимките. Тези, които са я виждали на живо, моля да споделят, защото започвам да си мисля, че времето е спряло за всички известни жени. Само към мен е безмилостно - едно към едно съм на снимки и в реалността. 

# 160
 Ще спре и за теб, когато почнеш да ползваш опциите  за подмладяване из телефона си.

# 161
... защото започвам да си мисля, че времето е спряло за всички известни жени. Само към мен е безмилостно...
Еднакво безмилостно е към всички. Не се връзвай на новите технологии.

# 162
и с тях трябва да се внимава, че аз онзи ден се опитах да се разкрася така, което, при моята красота, е напълно излишно, но все пак. Пльоснах се във фейса, по едно време гледам, отблизо като зумна, все едно брада и мустак са ми наболи...😮😮😂😂

# 163
Галена съм я виждала преди да роди второто дете и имаше хубаво тяло. Иначе в лице е по-пухкава от на снимките.

# 164
Успокоихте ме! Благодаря!
Като се замисля - по - добре да съм със всичкия си по - дълго време, отколкото сбръчкана, ама каквото съм си заслужила - това ще е!

Общи условия

Активация на акаунт