Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 041
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Добър вечер! Някой опита ли този гръцки йогурт, който пуснаха от днес? Наумила съм си да купя, но се чудя дали да не взема 4 кофички.

# 241
Днес пратих мъжа да се разправя. Имаме памперси. И суджук и бира. Laughing

# 242
  • София
Може ли линк към каталога за тази седмица ? Пак са ни пропуснали! Чаках, чаках и ... така и няма. Мерси много Simple Smile
https://www.lidl-flyer.com/?_ga=2.148360183.192497811.1528388554 … view/flyer/page/1
Много ти благодаря  Heart Eyes

# 243
Здравейте, някой може ли даде мнение за машината за сладолед?! Благодаря!

# 244
Моля за мнение за рендето от тази седмица. Става ли за рязане на зеле, което е моят кошмар?!

# 245
  • София
Моля за мнение за рендето от тази седмица. Става ли за рязане на зеле, което е моят кошмар?!
Преди време бяха пуснали такова, но беше зелено. С такъв ентусиазъм го купих, за да го върна на следващия ден!
Нищо не можеше да се рендоса с него.
Да попитам за мнения за сешоарите от тази седмица? 
Засилила съм се да сменям моя и ме блазни ниската цена...

# 246
  • София
Някой взе ли си от тримера, и успя ли да го ползва?

Вчера си взех. Но се оказа, че е дефектен. Включва се, но не се изключва. В смисъл - копчето е на "0"  а той продължава да си бръмчи. Върнах го, но в магазина нямаше друг за замяна.

# 247
В Лидл съм срещала една етажерка за детски играчки - знаете ли да я пускат периодично и дали скоро е имало? А случайно някой да помни цена? Искам да вземем нещо подобно и ако има в Лидл, бих взела от там.

# 248
  • София
Излезе ли каталога за 11-17.06. ? Линк моля ?

# 249
  • София
Излезе ли каталога за 11-17.06. ? Линк моля ?

На 1-ва старница има каталог 11 - 17.6

# 250
  • София
С огромно желание взех преди време такова ренде, но останах изключително разочарована! Не върши никаква работа, на следващия ден го върнах естествено!

# 251
  • София
Имаме от рендето, което беше с контейнер, в зелено - не го ползваме редовно. Не мога да кажа,че много съм очарована, но все пак върши някаква работа. Не съм се занимавала с връщанее. Спомням си, че едва извадихме едната приставка, за да я ползваме.

Последна редакция: сб, 09 юни 2018, 17:14 от Amiamo

# 252
Имам подобно от преди повече от година, да не са и две... на това обаче не виждам на снимките контейнер към него и предпазна шапка, та не се знае дали е същото.
От моето съм доволна, точно за зеле най-вече го използвам и за нарязване на филийки на разни неща. За зелето така или иначе не използвам нито контейнера, че се пълни много бързо с него, нито шапката, понеже резен зелка не влиза в нея и просто се внимава с пръстите като остане по-малко парче. Това да нарежа фино цяла зелка за има-няма 5 минути ми е безценно, с ножа ще се мъча сума време и ще има зеле сигурно чак и в коридора.
Останалите приставки не ги използвам и не мога да дам отзив, аз си го взех заради тези за рязане на слайсове, тях ги използвам и двете. Тази дето е като гребен, да стане на жулиени, май я пробвах 1-2 пъти, нещо не останах впечатлена. Тези за рендосване пък съвсем си отлежават в кутията, по-удобно ми е друго ренде за тази работа.
Нямам база за сравнение с по-скъпи рендета от такъв тип, за мен върши това, за което съм го взела и съм доволна от покупката си.
Ако не ви е далеч и да е голямо разкарване да го връщате ако не ви хареса, според мен си струва да се пробва.

# 253
  • София
Аз вземах от гръцкия йогурт. Правих снежанка с него. На нас се хареса.

# 254
Понеже има още от яйцеварките, чудя се дали да си взема. Само по 6 яйца ли могат да се варят или може нпример по2 или 3 яйца. Има ли някой, който си е купил ?

Общи условия

Активация на акаунт