Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 35 974
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
И на мен ми пуснаха вече 2 микробиологии досега,но не от ЖК,а в клиниката където ходя на частно.
И двете са ми чисти Слава Богу,но са важни!

# 646
  • Варна
Мария Честито! Добре дошла в отбора на девойките:)) от къде поръчахте тези балони? Сподели малко повече за тях.
Май само на Море и остана да се разкрие малкото човече:)) вече всички знаем какво ще е бебчето ни:)

# 647
Кики, стиснати палчета и от мен. Почивай и всичко ще е наред.

Лаленце, ти с тромбофилия ли беше или греша?

И на мен АГ не ми беше пускал микробиология. Накрая аз настоях, той взе пробата, но сама си я занесох в лабораторията и я платих. До 14 седмица не ми беше пускал и Васерман, та добре че аз настоях за тях. Още дори не ми е пускал за кръвна група, аз не настоявам, защото знам, че съм с положителен резус фактор, но все пак той не ме е питал знам ли си кръвната група. Освен това се изисква в болницата при раждане. Общо взето и аз ненсъм доволна от АГ-то по Здравна каса.

# 648
Истината е,че не може да се разчита много само на ЖК,но каквото ти се полага ,поне да го правят.

# 649
  • София
Не е само Море, и ЯННА май още не знае пола, има и други мами. Аз пък днес съм отново с ужасни контракции, тууу то па един ден спокоен нямам или ще е едно или ще е друго, аман вече. Добре, че вторник съм на фетална и гледам да си пия хапчетата и да запазя самообладание. Sad

# 650
  • Стара Загора
Мария Честито! Добре дошла в отбора на девойките:)) от къде поръчахте тези балони? Сподели малко повече за тях.
Май само на Море и остана да се разкрие малкото човече:)) вече всички знаем какво ще е бебчето ни:)

Балоните си ги купих от магазина, но внимавах като ги надуя да не прозира. Балонът беше черен със златисти точки. Купих си холи фестивална боя от интернет. Надухме 6 балона като два от тях с тръбичка напълнихме с розов и син прах.  Сервитьорката беше инструктирана според бележката да ни подреди балоните в редица и да махне излишния балон.

# 651
Как може да не ви пускат кръвна група? Аз имам от преди, но лекаря каза, че трябва да види изследването преди да го запише, въпреки че аз си я знам. Това се прави веднага, също тест на коомбс, въпреки че съм + резус фактор.
Микробиология още не съм пускала, но чакаме да спре кървенето и тогава ще ми пусне.

# 652
Момичета,а знаете ли дали токсоплазмата се пуска на гладно ,защото аз IGm  не го пуснах на гладно,но доколкото разбрах от АГ--то може по всяко време на деня.
Знам,че вече се олях с тази токсоплазма и ви обещавам,че повече няма да я споменавам.

# 653
Мария честити розови гащи Simple Smile
Якамоз твоето кървене не намаля ли вече Sad
Деси почивай,и на фетална ще видите. Всичко ще е наред явно юначето не се спира. Simple Smile
И на мен много ми се иска такава изненада да си направим,но ММ ще е с мен а роднините са далеч и ще чакат да им се обадим да им кажем какво ще е внучето. Така,че нашата изненада ще е като идем на Феталната хаха.

# 654
Няма значение дали е на гладно според мен. Или я имаш или не, не се влияе дали си яла. На гладно се пуска основно глюкозата, иначе повечето кръвни показатели не се влияят от храната.

Камъче, не знам какво да ти кажа. Още си имам. Във вторник съм на лекар и ще видим.

# 655
  • На север
Аз си имам вече количка Simple Smile Camarelo Sirion Eco. Избрахме я заради големите гуми и големия кош за новородено поради условията в Норвегия. Да попитам какво ви е мнението за леглата, които се слагат до валето легло? Харесала съм си Chicco next to me но трудно го намирам. Знаете ли къде се продават в София?
Също мисля да си вземем корито за къпане с опция и за повиване. Харесах си го в магазина. Мискя че беше пак на Chicco.

# 656
Не знам пола още. Дори предположение нямам. Само залози 25272:1 в полза на момиче. Каквото такова.

Момичета, лежете и почивайте там с контракции и кървене. Стискам палци всичко е да е наред.

Две приятелки имаха такива легла и казаха, че са удобни за кърмене, но на практика детето свиква да е до мама и тати и като започне да се придвижва, взима на абордаж леглото. По-натам едната се оплакваше, че малката я посещава нощем да цоца, а другата се оплаква, че детската стая с отделно легълце стои празна. Въпросът е ти как искаш да си гледаш детето, на привързан принцип или по-самостоятелно.

# 657
  • На север
Ами аз искам само за 3,4 месеца и после в отделна стая.

# 658
  • София
И аз не знам пола все още, чак началото на юли на ФМ се надявам да разберем. Досега имахме и двете предположения.

Chichita4, с тромбофилия съм, да.

Woman, честита ви количка! Ние сме със същите изисквания и заглеждаме Maxi Cosi, за сега. За легълцата - ние взехме вече с идеята в началото да махнем решетката и да го долепим до нашето, а после да си я върнем като започне да се върти бебето.

По ЗК си искайте всичко, което ви се полага.

# 659
  • Варна
Да, аз още не знам пола, но мисля че има и други освен мен.Надявам се в понеделник да разберем.

За токсоплазмозата - няма значение дали е на гладно.

За кошарата, аз имам от бъдещата кака и ще спи там бебето.Но вероятно както с дъщеря ни беше, ще го вземам и при нас.Според зависи...Кърменето в просъница и легнали е много удобно и за мама и за бебе.Иначе нашето ще си е при нас в спалнята.И така поне до 2-3 години със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт