СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 231
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 050
    Нямате изчитане,бре ,хора!Май съм единствената мама от Монтана,та си чакам кротко,което не пречи да се изкажа по въпросите де.Според мен в пъти по-малко са децата,които знаят какво ще учат след 12 клас,та отсега да следват някакви цели.Има и такива,спор няма и аз лично се възхищавам и на тях и на родителите им,че са възпитали тази амбиция в тях.Моите не са от тях.Даже като бистрихме желанията,които според мен още не са избистрени,казах на сина ми да преценява какво иска да учи след 12 клас.Той толкова възмутено ме изгледа-"Ама и още ли ще уча?!??!?!?!"
   Нашата сага с изпитването по англ. продължава-днес трябваше да прави презентация,само че им взели часа заради география.Щото учителката не си била разчела правилно времето през годината???!!!!!!!
    На косъм съм да му променя желанието да си остане в езиковата.
   Нищо не разбирам от статистики,смятане на бал.
    На Лулумба и Вихрогончето много искам да кажа нещо,но не знам как.Важно е децата ни да са добри хора,да са в хармония със себе си.Силно се надявам децата ви да преминат през това бързо и без емоционални следи,макар че за пишещото момиче смятам,че с тази емоционалност няма как да стане това!Успех!
      На мацките с "бялото"да кажа,че аз съм на грозданка,с краставички и салатки от личната ми градина,която ме спасява от истерията.

.

# 1 051
  • Резерват "Северозапад"
Според презентацията на МОН с максимални 100 т. тази година са 68 деца, при 251 през 2017 г. По БЕЛ са само 3 деца тази година, при 6 - през 2017 г.
С отличен резултат по МАТ - 6285 деца (2018 г.), при 3857 през 2017 г. По БЕЛ е обратното - с отличен тази година са 1559 деца, при 3304 през 2017 г.
Аз не разбирам newsm78, как хем са намалели рязко резултатите по 100 т., хем са се почти удвоили отличните резултати по математика...да не би да сравняват само първи модул newsm78...

# 1 052
  • Варна
Сузане, без натрупване е. 👍 Оставили са ни ние да си сумираме.

# 1 053
За информация само - ходихме да видим работата по МАТ. Девойката искаше да види 24 зад., защото и се губеха 2 точки. Това, което ни обясниха, че ако не си направил построението и не си доказал триъгълниците ( това, което масово са правили децата) , не го зачитат, а дават 0,5 само за отговора. Носете си служебната бележка и детето да има някакъв документ (бележник или карта).
Колко време ви отне проверката ? Има ли много хора ?
Не , нямаше хора и става бързо. Бяхме в 14.00 часа там и може би за това нямаше много хора .
Става бързо.

# 1 054
Скрит текст:
Май никой не отчете, колко по-ниски са резултатите в Бургас тази година, спрямо предходната. Що не се радвате бе, хора? Grinning
Напротив. Даже съм сметнала разликата с таблица, макар че не са съвсем съпоставими Joy

Министър Дидева, би ли я споделила? Не знам дали ще се справя с таблицата...
И още едно въпросче - в статистиката - последните две колони Общо - Брой оценки е ясно, а С натрупване какво включва?

Колко по-високи оценки има общо до твоите точки.

Опитвам се да го асимилирам... Т.е. нашите точки са 85, в колона "С натрупване" са всички резултати от 85,005 /примерно/ до 100 точки, така ли? Нещо мисленето не ми се отдава днес...

# 1 055
  • София, "Младост 3"

Много се извинявам, как се смята колко деца преди?  Благодаря! Ех за София статистиката сякаш я готвят в аляска например...

# 1 056
Сузане, без натрупване е. 👍 Оставили са ни ние да си сумираме.
Не се оплаквайте, 6 числа да съберете Wink Ако не вие - децата Stuck Out Tongue

# 1 057
# 1 058
  • София
Скрит текст:
Май никой не отчете, колко по-ниски са резултатите в Бургас тази година, спрямо предходната. Що не се радвате бе, хора? Grinning
Напротив. Даже съм сметнала разликата с таблица, макар че не са съвсем съпоставими Joy

Министър Дидева, би ли я споделила? Не знам дали ще се справя с таблицата...
И още едно въпросче - в статистиката - последните две колони Общо - Брой оценки е ясно, а С натрупване какво включва?

Колко по-високи оценки има общо до твоите точки.

Опитвам се да го асимилирам... Т.е. нашите точки са 85, в колона "С натрупване" са всички резултати от 85,005 /примерно/ до 100 точки, така ли? Нещо мисленето не ми се отдава днес...

Точно така!

# 1 059
  • София
[
Скрит текст:
quote author=catnadeen link=topic=1041458.msg36850849#msg36850849 date=1528287025]

Много се извинявам, как се смята колко деца преди?  Благодаря! Ех за София статистиката сякаш я готвят в аляска например...
[/quote]

Ами то си пише по колко са - просто ги събираш.

# 1 060
  • Варна
Ааа, не съм се оплаквала аз . Наум си ги събрах даже. Разликата с Мин год в нашия сбор е 155 деца ....доста надолу , мхм

# 1 061
sanaka,  Flowers Hibiscus
Скрит текст:
Днес съм на чай от джинджифил и кафе, плюс банани и кайсии, шашава работа, но мозъка ми даде заето. А и ми е за първи път кандидатгимназиалната емоция Relaxed

# 1 062
  • София
Статаистиката се протака
и влезе в действие  Санака-
форумска бобохвъргачка,
надеждна според мене врачка. Simple Smile

Гледай да нацелиш, ей !

Към таткото по-нагоре, ще си позволя да говоря с имена, говорите за качествен преподавател по немски, когото от СМГ изгонили. Бихте ли потвърдили дали става дума за С. Димитров? Ако да, не го прахвалвайте толкова, понеже преди 2 години някъде беше изгонен и от НЕГ, явно е имало за какво. На моите не е предавал, но на техни приятели- да. Драми във фейсбук, разправии, подкани  със СМС за уроци в школата му, измислени твърдения,че е автор на ДЗИ през конкретната учебна година, че е следвал в Германия и т.н. Това си е патология и  тя  явно е продължила и  в СМГ, когато  позната майка с дете  там, на което той предава, ме убеждаваше как в личен разговор той твърдял, че ОЩЕ  си преподава и в НЕГ , на 11 б клас даже класен бил... Ех, голям идиот ще да съм, щом не знам, че класен на децата ми е той, а не една жена, също преподавател по немски, която апропо също  дочух, че предава в СМГ, но само на хонорар. За нея, ако още е в СМГ, е факт, че работи и на двете места. Но за него.. Не виждам причина да се страда за  въпросния господин , създава илюзията за много активна работа с множество раздадени материали, но явно нещо не е  наред, щом поред го махат от две училища, при това във време, в което има глад на кадри по езиците.

# 1 063
  • Варна
Оле, драстично падане на бала, според статистиката за Варна...

# 1 064
Оле, драстично падане на бала, според статистиката за Варна...

В частта на високите точки. В средния ешелон спадът не е така драстичен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт