Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 757
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Martin Vali, не мога да помогна със съвет за ръцете. Захванала си се сериозно на всички фронтове, така че успеха ще дойде.

Ние сме малко селяни Joy Ще ползвам времето да си почина, макар че децата отново са залепени за мен, но се надявам да се отлепят. Ще прелистя диетичния раздел от форума да прочета някакви интересни неща. Доста си помислих, доста си позяпах кофи снимките. В понеделник ще звъня на личния за направление за ендокринолог. Ще пиша после какво е станало.

# 601
Кажи лепенките помагат ли
И аз мажа шкембето с антицелулитен, въртя обръч с гумен колан, ще извадя и вибро- колана да видя как беше
За ръцете правя планк

# 602
  • тук и там
Аз другата седмица се прибирам във БГ и започвам със фитнеса.Тук така и не стигнах до залата,обаче във Бг  ми е кеф да ходя,пък и апартамента ни е доста по-малък,та не е много удобно да се вихря със Румянка..Миналата година пропуснах,заради кофти условия на фитнеса-пък аз съм във прованса, и няма голям избор на зали-но ей сега проверих и видях че са премахнали таксите,които не ме устройваха и  от другата седмица съм там!Всеки път се вълнувам като се прибирам.Ще започвам и аз да мажа със антицелулитни-кажете някой крем със задоволителен ефект и да не пари много.Едно време си спомнях че мажех със някакъв Аура слим по спомен,направо щях да изгоря,чак ме втрисаше от него..Не че имаше ефект-аз съм тежък случай по принцип от към целулит..

# 603
Кройтерхоф многооо пари.
Казват че за този Жоржея, много упорито рекламиран, че не пари..

Говори ми за фитнес залите в провинцията..... Не е за мене просто. Ходих един месец преди 2години, пълна тъпня.

# 604
  • Козлодуй
Аз ползвам на Евелин антицелулитен от тях има и охлаждащи и загряващи аз ползвам охлаждащите, защото краката ми парят и без крем Simple Smile

Kaisia,
Скрит текст:
успех с операцията Simple Smile Имам колежка с оперирана щитовидна жлеза и на хрмоналнозаместваща терапия и е много слаба, изобщо не е дебела даже съм я виждала да яде сандвич, а аз не си го позволявам така, че може да се отървеш от килограми Simple Smile

# 605
  • Varna
И моя е Евелин .Лепенките ме загряват ,те са китайски .
И аз много искам на фитнес ,обаче няма кой да ги гледа.децата.

# 606
Аз пък съм си направила мини фитнес у дома.Гирички различни килограми, дъмбели, фоумролер, постелки, ластици и пр. Мерак да има само човек.С децата ми е трудно да стигна до зала и така.Аз се мажа с едни масла
на грийн мастър против целулит, но е от съвсем скоро и още не мога да кажа за ефект.
Кайсия, при кого ще си оперираш щитовидната? Аз съм с хипотиреоидизъм и хашимото.Кофти комбинация, но се надявам с малко добавки и новият ми начин на хранене да смъкна малко антителата.
Амур, как върви АИП? Имаш ли подобрение на псориазиса?

# 607
  • Varna
Аз имам гири , кростренажор и постелка и топка. Обаче не всеки ден имам сили ,а понякога препятствия …
Дано изгубя апетит... имам 14кг диня ,да видим за колко време ще я изядем с децата.
Плажа беше само 2ч,сега се каня да тренирам...
Та това от мен....

# 608
  • тук и там
Тук си тренирам със Румянка,но във Бг  около месец ще ходя на фитнес вече-там  си имам баби..Stuck Out Tongue Winking Eye

Самуела, аз във Белгия ще се оперирам. Страх ме е не толкова заради операцията-въпреки че ще ми е първата за моите 43 години, ,ами имам притеснения  точно за хормоните-дали ще успее да конпенсира едната половина-липсата на друга,дали ще успеят да ми нагласят хормонити и т.н ..Сега съм със нормална функция и не мога да се справя със килограмите,а тогава-съвсем ще я  закърша..SadИмам време ,ще я мисля по-нататък.

# 609
  • Козлодуй
Аз тренирам по две тренировки една след друга защото това на Шалийн Джонсан между пилатес и йога не ме уморява толкова много ама взе да ме уморява де усложниха се доста тренировките та тях ги допълвам с 21 на Отъм Simple Smile Имам гири от 1 килограм всички видове до 5 кг. и всякъкви ластици и топка и всичко каквото си помислиш за тренировка и под килима ми има скрити две йога постелки Simple Smile

# 610
и под килима ми има скрити две йога постелки Simple Smile
Дет се вика си имаш направо вълшебно килимче Wink
Направо ми скри шапката с двете тренировки.Аз все още съм слаба ракия, но и килограмите са си множко та внимавам да не се контузя.Но ще задобрея няма начин Simple Smile

# 611
  • София, България
Натежава ми тази тайна диета да се оплача... 6 дни успешно минати, само фактът, че съм си казала , че е до края на месеца ме кара да стискам зъби. Прокрадват ми се дяволски мисли за храни, които ми се дояждат много. Ако нямам добри резултати, както се надявам, ама много ще се ядосам. 

# 612
Издавай тайната на тайната, ние. ще те напътим Mr. Green
Тиси, сега сериозно, не стой гладна, редувай нещата, може да си рестриктив една седмица, следващата дай малко задържаща, абе ограничавай се, но не до траен и продължителн глад

# 613
  • София, България
Хахахахах, Херци!
Да си кажа аз гладна не стоя. В никакъв случай, но просто ми се дояждат неща, които не мога да ям в момента. Иначе си се наяждам доволно 3 пъти дневно. Знаейки, че имам да ям определено нещо, но предпочитам друго ме нервира в случая. Нали ти се е случвало да ти се дояде нещо определено. В момента имам такива точно моменти баш на този режим. Приготвям си храната и рязко ми се дояжда нещо друго. Сега от 2 дни в главата ми само се върти майонеза, а такава не ми се полага.  

# 614
.. Отново имам чувството че аз се виждам по един начин, а истината е болезнено друга. Просто не мога да спра да мисля колко съм дебела и как нищичко не съм постигнала до сега.

Абсолютно по същият начин се чувствам. Имам доста  по-ласкава представа за себе си, обаче като се снимам-  истината лъсва  и явно яко се разминават представата ми за мен самата и действителността...

Милички, и аз съм във вашия отбор. Все си мисля, че изглеждам що-годе добре, а като се погледна отстрани и се ужасявам. Аз съм в дупка. Оня ден си облякох една рокля, с която бях на първия учебен ден. Установих, че ми стои по същия начин както и тогава. Т.е. - ето година почти по-късно аз съм същата. А през цялото време уж се боря и полагам усилия, доста голяма част от мозъка ми се занимава само с това... и пак съм в изходна позиция.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт