Прахосмукачка робот- 15

• 137 127
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Хората ползващи мобилното приложение на Шиоми - влизам в приложението с мейл и парола, но по някаква причина много често автоматично ми излиза от приложението и трябва да  мина през sign in отново. Не знам защо така, ама ме дразни. Друг с такъв проблем?
При мм е същото.

# 556
Хората ползващи мобилното приложение на Шиоми - влизам в приложението с мейл и парола, но по някаква причина много често автоматично ми излиза от приложението и трябва да  мина през sign in отново. Не знам защо така, ама ме дразни. Друг с такъв проблем?
При мм е същото.
Здравей ! При мен няма никакъв проблем с приложението. Някой път ,когато нямам добър обхват се губи връзката, но се оправя доста бързо. А иначе ако не съм влизала в приложението няколко дни тогава ме кара да се вписвам отново .

# 557
  • София
Взех същата, по същия начин. Няма такси, DHL ти я носят на адреса.
Прахосмукачката за парите си е много добра.

# 558
Ина, точно така. Ако не вляза няколко дни и ме кара да се вписвам. Аз понеже съм си нагласила два пъти днивно да чисти и приложението не го отварям ежедневно.

# 559
Ina89, Гри,  благодаря ви за бързия отговор. Днес ще помисля и ако разума в мен проговори ще я поръчам. Нямам търпение да я взема и може и да изтичам до магазина. Ще ви докладвам какво съм сътворила.

# 560
Здравейте!Извинявам се за нахлуването в темата ви,но ми трябва съвет.Одавна се каня да си купя робот,ето,че се реших.Насочила съм се към модел,знам какво ми трябва,но дилемата ми се състой в това от къде да бъде Бг или чуждестранен сайт.Видях на първата страница от къде в бг мога да закупя,въпроса ми е надежни ли са тези сайтове и реална ли е гаранцията.Ако някой може да ми помогне с мнение ще съм много благодарна.Насочила съм се към xiomi 1 или 2,доста бг сайтове продаващи такива техники лъжат за гаранцията,напоследък два пъти се сблъсквам с такива,единя ми прати само хвърчащ лист с условия за гаранция,без касов бон и печат,другите уж погрешка не я пуснали,още я чакам.Та изобщо не знам струва ли си да дам 150-200лв повече да я взема от тук,ако няма гаранция.

# 561
Нашата шиоми е от тук, имам касов бон и гаранция с печат.

# 562
Благодаря,бихте ли ми писала на лично,от кой сайт е закупена вашата?

# 563
От ситител взехме робота Simple Smile

# 564
 Привет! След тежък размисъл (10 минути) дали да почръчам роботчето от Ali Express или да го взема от магазина в София и с побутването от страна на мъжа, който заподозря, че цяла седмица ще рия в земята и ще му говоря за робота ако се наложи да го чакам от Германия, се вдигнахме и отидохме до магазина. Искаше ми се да спестя някой лев, но като се замислих за мъките, които ще настанат ако се повреди реших, че не си заслужава. Та да ви докладвам, както обещах: взехме Proscenic COCO 790t, тя прилежно успя да изсмуче и измие навсякъде преди да й падне батерията и в момента спи спокойно. Според мен се справи добре, но нямам база за сравнение. Много по-тиха е отколкото очаквах и ще мога да я пускам между 14 и 16 часа спокойно ако се наложи. Мъжа ми също ходи по нея да я надзирава и й се радва. Само папагалът не я одобри, но се надявам, че ще свикне Laughing
Хубава вечер на всички! Relaxed

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 12:50 от Tutu81

# 565
  • Бургас
А какво ще кажете за роботите на Филипс. Не прочетох нищо за тях.

# 566
  • Русе
Поне от 2- 3 теми никой нищо не е споменавал за Филипс. Виж с търсачката дали ще излезе нещо. Имаше коментари преди години за тях но не помня какви   newsm78

Туту 81, да си все доволна и щастлива с новият помощник  Peace

Рената, за хиляден път ще напиша, че след толкова година се оказа, че с китайците по-лесно можеш да се разбереш отколкото с бг търговец (не че няма читави но са рядкост). И моят е купен от един от тези сайтове в първият пост и първо ме излъгаха с цената на доставката. Може да са 5 лв но ме излъгаха. Да не споменавам, че за тези пари можеше и без такса за доставка ама карай. За 50 лв по-малко трябваше да си взема от европейски склад и щеше да има и резервни части. Сега дадох 20 лв за тях и чакам от Китай. Едната седмица чакане се преживява. Мразя сама да се прекарвам  smile3515

# 567
  • София
Аз пък мога да споделя, че съм доволна от БГ продавачите. Моята Румба взех от БГ и не съжалявам. Наскоро ми се наложи да я сервизирам, защото след 1,5г. всекидневна употреба нещо спря да прахосмучене както преди. Оказа се че средните гумени четки не се въртят и това е причината. Причината е че вероятно е засмуквала едри предмети (фибички, лего части, други по-едри нещица), за което вината е мен, не съм прекалено прецизна явно в разчистването преди нейната работа. Замениха ми целия модул гаранционно и цялото неудобство за мен беше 5 дни. Не искам да си представям, ако трябваше да комуникирам с китайци и да чакам да ми изпратят резервни части, които аз да си подменям...С две думи съм доволна и се радвам, че е закупена от БГ. Бяха изключително отзивчиви, поръчаха си модула, замениха го и ми върнаха робота в достатъчно кратък срок. Зависима съм вече от неговата работа и ако трябваше да чакам дълго време, определено щеше да е неудобство за мен. Не знам как стои въпроса със сервизирането на китайските роботи, но за Irobot освен за работата му, вече мога да кажа че и за сервиза нямам никакви забележки.

# 568
  • Пловдив
Аз пък мога да споделя, че съм доволна от БГ продавачите. Моята Румба взех от БГ и не съжалявам.
А кой точно е вашият модел?

# 569
Аз пък мога да споделя, че съм доволна от БГ продавачите. Моята Румба взех от БГ и не съжалявам. Наскоро ми се наложи да я сервизирам, защото след 1,5г. всекидневна употреба нещо спря да прахосмучене както преди. Оказа се че средните гумени четки не се въртят и това е причината. Причината е че вероятно е засмуквала едри предмети (фибички, лего части, други по-едри нещица), за което вината е мен, не съм прекалено прецизна явно в разчистването преди нейната работа. Замениха ми целия модул гаранционно и цялото неудобство за мен беше 5 дни. Не искам да си представям, ако трябваше да комуникирам с китайци и да чакам да ми изпратят резервни части, които аз да си подменям...С две думи съм доволна и се радвам, че е закупена от БГ. Бяха изключително отзивчиви, поръчаха си модула, замениха го и ми върнаха робота в достатъчно кратък срок. Зависима съм вече от неговата работа и ако трябваше да чакам дълго време, определено щеше да е неудобство за мен. Не знам как стои въпроса със сервизирането на китайските роботи, но за Irobot освен за работата му, вече мога да кажа че и за сервиза нямам никакви забележки.
Благодаря много.А кой е сайта от който сте закупила.
Ели_дечкин,за съжаление и мойте наблюдения са такива.Нямам против да дам някой лев повече,но да получавам реално,това,което ми обещават.Напоследък нямам късмет с сайтовете за техника,дълго време се двоумих за един миксер робот,който беше на много изгодна промоция,но без гаранция,накрая заложох на сигурно уж,поръчах друг но уж с гаранция,която така и не ми пратиха накрая😡Освен това беше свършил моя цват съгласих се на друг,а накрая той модела друг не само цвета.Та след хилада разправий искам да ви кажа,че се моля да не се чупи и да опирам до тези.

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 13:16 от renatta

Общи условия

Активация на акаунт