НОЕМВРИйското коремче вече проличава, бебчо вътре взе да шава!

• 35 912
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Woman in red, съжалявам, че си имала такъв преглед, но моля те се успокой! За съжаление моят преглед беше подобен, само че при мен се видя аденом на матката и също коментирахме как и кога се маха (водело се аденомиоза). Любимото ми беше когато преглеждайки ме ми каза "Добре, че имаш толкова проблеми иначе нямаше да си ми толкова интересна!". Също спомена, че е математик, но пък и ние с мъжа ми сме, така че не му се впечатлихме много, много. Също ме изпрати с думите, че бебето е перфектно здраво, а моите проблеми ще ги мислим след като родя.
Като цяло забелязвам, че той обича да преекспонира и малко да драматизира, личи му когато е наистина притеснен за майката или бебето. Иначе само си чеше езика, за въпросната аденомиоза споделих и на следящата ме АГ в Надежда и тя каза "Чудо голямо, не си първата, не е страшно!". Ето - две реакции на двама доктори когато става дума за едно и също нещо.
За аспирина - спирай го веднага, за такива неща аз лично му се доверявам, защото е добър специалист и знае какво говори.
За витамините - аз имам подозрение, че е негова фирмата, която ги внася или има друга подобна схема, за съжаление и аз още не съм получила изписаното, защото все няма наличност.
Аз съм и на втора ФМ при него в 20 г.с. и ще отида защото знам, че е добър и си разбира от работата, още не съм решила дали няма да си сложа тапи в ушите Simple Smile

# 181
Woman in red не се връзвай на тези неща . Хубаво е да се взимат витамини - от които имаш нужда, а за марката - важното е да са хубави и пречистени - ще намериш такива навсякъде. И аз мисля - че за това с аспирина е прав  ( защото доста си разреждаш кръвта - но за това тук си има тестове - аспи тест за аспирин и антиХа за нмх), но ти си решаваш.
Да , странен е - за мен е важно ако има проблем при бебето да го види и аз задължително си ходя на консултациите и ФМ и в Надежда - но така аз се чувствам спокойна. Има жени , които се доверяват само на него , има и такива при които е правил грешки.

# 182
  • София
yyoana, и аз съм като теб, също ще ходя на ФМ и се следя в Надежда. При кого си си записала час и за първи път ли ще ти е ФМ там?

# 183
Затова този “велик феномен” не го харесвам,малко в повече ми идва ролята
му на най-големият специалист в България! Добре че е той,да се чудиш хората как оцеляват!
Това за математика сигурно му е част от репертоара.
Не му се доверявайте на 100%,повече доверие имам на специалистите в Щерев и Надежда.
Изписва си витамините и всичките добавки и се прави парите на гърба на стресираните жени.

Woman,не го мисли прегледа,добре че си запомнила 1/3 от него,ошашкал те е излишно,ходиш и при други лекари,все толкова и те щяха да видят двуротата ти матка,какви ампутации,какви чудеса?!!! Ужас!

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 09:54 от dydito

# 184
Наскоро една позната ме увещаваше да отида при Сигридов, бил най-добрият, но да не го слушам какви ги плещи,че бил особен.

Това ми напомня на Дяволов в МД, на него му омръзнало от "батаци", разбирай майки в тежко състояние.

Като станат по-търсени и им избиват кукувиците.

Не ми се ходи при такъв човек, важно е за една майка да е спокойна. Те забравят, че насреща си имат обикновени хора, рядко медицински лица и си придават важност. Моя доктор направо не ми обяснява, пести си думите. Когато е имал да ми казва нещо лошо, първо ме е почвал от далече, после вика друг специалист, не обича да плаши и драматизира. Но, всичко е до човек. А, като го попитам нещо по-засукано и казва "А, ти какво работеше?" Grinning

Уоман, когато прокървих в началото, ми откриха 4см миома по предна стена и бебето изоставаше с 1 седмица. След 3 дни, на друг преглед миома нямаше и бебето беше със седмица напред. Първия преглед беше с вагинален ехограф в спешното, а втория с коремен. Мисълта ми е, че понякога стават и такива неща. Отсей си важното и си направи план за напред.

# 185
  • На север
Благодаря ви момичета. По-добре съм. Просто ме е яд че така ми обясни за този проблем, че нищо не разбрах. Може и да го е объркал с това че матката била двурога и за това да смени версията после. Ходих сега в Токуда да дам пак кръв и ми прилоша понеже исках да легна а не ме сложиха, че викаха бърза помощ с носилка... голям цирк! Пулсът ми бил под 40 казаха... Сега се прибирам и ще поспа че хич не спах. То Б6 излизал след 10 дена чак резултата. Аспиринът го спрях и няма да го пия вече.

# 186
Woman, аз съм след 10 дни някъде при него, не съм ходила и съм със смесени чувства отсега 😒 записах се там, защото една приятелка е много впечатлена от него, но се настройвам за преглед като твоя,пък ще видим. Аз също съм с кюретаж миналата година и ще видим какво ще ми каже и на мен. Важното е,че с бебето всичко е наред и наистина,че не си запомнила всичките му приказки, че явно е доста объркващ. Много ли чака, докато влезеш?

# 187
  • На север
Кики, чаках около 2 часа, но понеже пуснах двама преди мен без час че бяха притеснени. Бързо мина времето понеже си говорих с другите чакащи.

# 188
Кики, чаках около 2 часа, но понеже пуснах двама преди мен без час че бяха притеснени. Бързо мина времето понеже си говорих с другите чакащи.
Благодаря за инфото 🙂 Аз повече за това чакане се настройвам 😁

# 189
  • гр.Божурище
Здравейте момкчета искам да ви питам някой ходил ли на преглед за ФМ в света Петка (20поликлиника) при д-р Янкова и с какви впечатления сте останали понеже на мен ми предстой преглед при нея на 29 😋

# 190
Здравейте, момичета! И аз се включвам при вас в темичката, с термин 3 ноември с розови гащи сме, 20+5 седмица. Чаках с нетърпение поста на Woman in red за д-р Сигридов, защото и аз вчера бях при него рано сутринта. Бях на ФМ. Освен него на други две места си направих в рамките на 10 дни ФМ и затова психически бях “подкована”добре и от всички неща, които ми наговори док, се опитах да отсея “плявата” и да запомня само най-полезната информация. Бях една от първите, които влязоха, освен това носих със себе си резултатите от кръвните изследвания, които той ми беше назначил. Изключително високо ценя неговия нестандартен подход и назначаването на изследвания, които останалите лекари не назначават, затова неговото мнение е важно за мен. За съжаление, д-р Сигридов си позволява на работата му с пациентите да влияят странични за нас, но вероятно важни за него въпроси. Така, доколкото разбирах, през тази седмица му се е наложило да дава обяснения в полицията по някакъв случай, одитират го и т.н. Вероятно голямото напрежение се е пренесло и върху нас пациентите. Моята среща с него протече извънредно бурно /преди това го посещавах още два пъти и бях с много положителни впечатления от нега/. Няма да навлизам в подробности, но той по едно време ми каза, че смята да си тръгне, защото е разочарован. Пред кабинета чакаха много бременни момичета и го помолих заради нас всички, да остане. Бях около 1 час в кабинета му, много подробно измери бебчо, за което съм му много благодарна, но същевременно се наслушах на много обиди, включително и на това, че слушам Г и им се доверявам излишно. За двурогата ми матка говори всеки път, този момент винаги игнорирам, защото съм с две операции и се консултирам и с други лекари, и знам, ме това не евярно.Каква е обаче основната информация, която почерпих от вчерашната консултация и която, мисля, че е важно да споделя с вас, ще споделя в следващия пост.

# 191
Аз не бих отишла при човек, който се качва в кола пиян и надрусан с кока. Съжалявам, но съм малко крайна в това отношение. Сигурна съм, че е помогнал на много жени, както и много други специалисти, които не се друсат преди да шофорат.

# 192
Така ли е направил? Това сигурно ли е?

# 193
Аз не бих отишла при човек, който се качва в кола пиян и надрусан с кока. Съжалявам, но съм малко крайна в това отношение. Сигурна съм, че е помогнал на много жени, както и много други специалисти, които не се друсат преди да шофорат.

Добре казано!
Съгласна съм,аз миналото лято след неделното му изпълнение тотално си затвърдих мнение,че не бих отишла при него,това арогантно и нагло поведение не ми харесва!

# 194
Миналата година се шумя доста по този случай. На мен ми направи впечатление защото го бях чувала покрай мамешките.

Общи условия

Активация на акаунт