Януари ще е зима, но пък вкъщи ще сме трима, четирима

• 47 737
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Здравейте! След няколко дни влизам в 4 месец. До сега коремът ми беше плосък (като се има предвид, че близо 2 месеца почти не можех да ям и свалих 5 кг), тази седмица сякаш за ден-два порасна. Дори виждам как се издува на една страна някой като мърда. Иначе не ги усещам все още. Досега ми беше странно, бременна ли съм... само дето повръщам и ми е супер зле. Но вече започва да става интересно!

# 271
Здравейте! След няколко дни влизам в 4 месец. До сега коремът ми беше плосък (като се има предвид, че близо 2 месеца почти не можех да ям и свалих 5 кг), тази седмица сякаш за ден-два порасна. Дори виждам как се издува на една страна някой като мърда. Иначе не ги усещам все още. Досега ми беше странно, бременна ли съм... само дето повръщам и ми е супер зле. Но вече започва да става интересно!
Не се притеснявай аз съм 1 седмица вече в четвъртия и всички ми честитят 😃 защото съм - бях много слаба , всичко ми личи , особено трите килограма които качих Simple Smile честно да си призная по-мило ми беше , когато го пазих в тайна , сега вече всеки го вижда и е различно Simple Smile
Здрави да сме , всички ще се издуем все някога 😁

# 272
Здравейте,нова съм в групата,но много ми е приятно ,че ви има! Термина ми е на 31.01.,но ще родя по-рано ,защото ще съм секцио. Втора бременност,на 35

# 273
Здравейте,нова съм в групата,но много ми е приятно ,че ви има! Термина ми е на 31.01.,но ще родя по-рано ,защото ще съм секцио. Втора бременност,на 35
Здравей Марина ,
Добре дошла при нас Simple Smile
Около 2 седмици по-рано ли се плануват операциите , далече сме от този момент , но ми стана интересно тъй като и аз ще съм секцио Simple Smile

# 274
10 дни преди термин Wink .Аз най-вероятно ще съм декември ,но Божа работа .Дай боже да стигнем живи и здрави до този момент.

# 275
А при вас по медицински причини ли се налага секцио или по ваше желание?
За тези с термин в самото начало на януари като мен, чудя се какво ще правим по празниците, ако тръгнем да раждаме, а лекарите ни празнуват извън София. Или пък, ако се налага секцио, вероятно ние ще си празнуваме в болницата Smile Късмет...

# 276
А при вас по медицински причини ли се налага секцио или по ваше желание?
За тези с термин в самото начало на януари като мен, чудя се какво ще правим по празниците, ако тръгнем да раждаме, а лекарите ни празнуват извън София. Или пък, ако се налага секцио, вероятно ние ще си празнуваме в болницата Smile Късмет...
Не се бях замислила за празниците през януари,аз имам двама именника един след друг на 6 и 7.Но се надявам,че ще си изкарам до термин а може би и два дни след него,до сега с двете ми раждания така се получаваше.И по мои сметки,ще трябва докторите да са изтрезнели вече😂😂😂Най важното всичко да е наред и всичко да си е с хубавото.

# 277
Снаха ми след като преноси ,я прибраха в болницата.Всички празници изкара там и накрая принцесата се появи на 6.01 моя термин Simple Smile иначе трябваше да е 26.12.В болницата всички празнуват по празниците Simple Smile ядене , пиене направо не ми се мисли Simple Smile

# 278
С термин на 3 януари съм Simple Smile. Засега и ако всичко е наред до края ще раждам нормално. Само дано не е на Коледа или на Нова година Simple Smile. Ще видим кога ще реши малкият принц Simple Smile. Трябва да питам лекарката си дали планира пътуване по Коледните празници.

# 279
Моя термин е на 5 януари и не знам защо, но имам някакво усещане, че бебо няма да го дочака. Може и да ни изненада някъде помежду Коледа и Нова година, а ако се наложи секцио точно така се и пада. Но кой знае... Живи и здрави да сме!

# 280
  • Бургас
Момичета,

случвало ли ви се е да имате болки в корема,не постоянно,но ги има.На моменти са бодежи.Петък бях на ФМ ,всичко беше наред,още на следващия ден започнаха.Днес ми излезе МБ-чиста е.Чудя се дали са нормални или да се притеснявам.
Ако се усилят ,ще потърся лекаря си,но за  сега са на моменти и търпими.

# 281
Снаха ми след като преноси ,я прибраха в болницата.Всички празници изкара там и накрая принцесата се появи на 6.01 моя термин Simple Smile иначе трябваше да е 26.12.В болницата всички празнуват по празниците Simple Smile ядене , пиене направо не ми се мисли Simple Smile
Аз със синът ми терминът ми беше 29.06 но 30.06(събота) бяха почнали контракции,но изобщо не им отдадох значение.Същата вечер ММ получи страшни спазми в стомаха и ходихме в поликлиниката да го видят.Представете си лицата на доктора и сестрата,аз преносвам с ден и нищо ми няма а ММ се превива до мен все едно ще ражда!Тогава сестрата(позната наша) ми говори и нарежда,че не родя ли до понеделник да влизам в болница и на изпроводяк ми вика "Айде и отивай да раждаш!".Еми послушах е и в десет и нещо вечерта на 30.06 ми изтекоха водите все още с едни никакви контракции и на 01.07 в 8:00 сутринта малкия човек се появи.Дай боже всекиму,леко и безпроблемно раждане да е само това има значение,пък по кое време и дата то си знае,вързан чувал са казали старите хора!🤗

# 282
Моят термин е на 10.01. много ми допада датата 👌
Януари има много празници и рождени дни в семейството, включително и моят на 15.01. Може и да получа подарък и да делим една дата с бебето. 😊

# 283
Момичета,

случвало ли ви се е да имате болки в корема,не постоянно,но ги има.На моменти са бодежи.Петък бях на ФМ ,всичко беше наред,още на следващия ден започнаха.Днес ми излезе МБ-чиста е.Чудя се дали са нормални или да се притеснявам.
Ако се усилят ,ще потърся лекаря си,но за  сега са на моменти и търпими.

В Петък бях на ФМ.В Събота вечер ме започнаха болки ниско долу.Нетърпими не, но причиняващи дискомфорт.Хайде сутринта на дежурен лекар.Нищо.Бебо добре аз добре.Не ми дадоха разумни доводи.Случвало се от време на време.Днес се чувствам чудесно, без болки.Според мен ако не са режещи,  са нирмални

# 284
  • Бургас
Благодаря,Giorgana,
На моменти са режещи,все едно нещо се опъва рязко в мен и взех да се паникьосвам , ако не отихнат ще бягам и аз на лекар .

Общи условия

Активация на акаунт