Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 956
  • 373
  •   1
Отговори
# 45
Що да е посредствено, всички знаят, че хирургическите специалности са най-платени.

Колкото до работата в заведение - за човек с акъл за медицина има и други видове работа.

А иначе - гледай старото поколение лекари. Повечето имат съпрузи от гилдията, и това не е случайно.

# 46
Душичка златна търси втори шанс Simple Smile Предишната жена да се оправя с децата и да се рестартира и тя, ще не ще Simple Smile

# 47
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Защо се дразниш на съветите на Сирената?
Много истина има в тях.
Вслушай се, няма да сбъркаш.

# 48
Добре, а защо женения с две деца е непременно гад мръсна, който иска да злоупотреби с младата девойка? Не може ли действително да му е втръснало от киселата и отпусната жена вкъщи и да има реално сериозни намерения към едно младо момиче ... Младо момиче, с което може да сложи ново начало в живота си ? Повечето мъже действително мечтаят за такъв втори шанс в живота и са склонни да дадат мило и драго за такъв .
Проста аритметика. Защото начало се слага след край.  Grinning Останалото  се върши така, грозноватичко и помиярски.

# 49
Добре, а защо женения с две деца е непременно гад мръсна, който иска да злоупотреби с младата девойка? Не може ли действително да му е втръснало от киселата и отпусната жена вкъщи и да има реално сериозни намерения към едно младо момиче ... Младо момиче, с което може да сложи ново начало в живота си ? Повечето мъже действително мечтаят за такъв втори шанс в живота и са склонни да дадат мило и драго за такъв .
Едва ли е такъв случая, въз основа на пост от самата авторка:
Ето, както си и мислех, извадихте си много погрешни изводи за мен, не съм такъв човек, дори наскоро се разделих с приятеля ми, който е бил единствения мъж в живота ми (ако разбирате за какво говоря).
Страхувам се, че ще излезе едва ли не, че аз завъртам главата на женените мъже за пари или нещо подобно, понеже той има възможности.
Имам толкова много проблеми в момента, в сесия съм и това ми идва много нагорно вече. Не знам какво да правя. Оставете нещата, които ми говори, ами и работа ми предлага, понеже има няколко обекта в града..
Чувстван се много гузна, а нищо не съм направила. Жена му, като дойде и направо не мога да я погледна.

# 50
  • София
Скрит текст:
Здравейте,
 Първо да се извиня ако темата ми не е точно за тук.
 Момиче на 21г. съм и имам сериозен проблем. Уча медицина, втора година, а петък, събота и неделя работя в едно заведение, като сервитьорка. Много ми харесва, но преди около месец едно нещо започна силно да ме притеснява. По принцип, като всяко нормално заведение си има редовни клиенти и проблема е именно в един от тях. Той е на 38 години, симпатичен, много интелигентен човек. Още от начало забелязвах, че ме гледа странно, но отдавах това на въображението си и не съм обръщала особено внимание.
 Така, по начало, всяка събота се събират редовните клиенти и шефа ми и пият, което не е било проблем, понеже не са невъзпитани хора с лошо пиянство. Шефа ми винаги ме е молил да поостана с тях, а не да се прибирам и така една събота след тежка смяна, реших да поостана. И така започна историята ми с горе споменатия редовен клиент. Ще го нарека Иван, да речем. Та Иван, винаги е търсил някакъв вид комуникация с мен, но въпросната вечер си и пийна и започнахме да говорим на всякакви сериозни теми, при което, той явно прецени, че съм доста умно момиче за възрастта си. Започна да ми говори, странни неща, каза ми "Ако ти си тръгнеш, тръгвам си и аз" и разни от сорта. Върха беше когато ме хвана за ръката, при което аз си я издърпах, но той продължи отново и отново, реших да се прибирам.
 След тази вечер, започна да идва на всяка моя смяна, да търси теми за разговор с мен и миналата седмица ситуацията беше сходна, отново се бяха събрали и Иван, отново започна със странните "признания", каза нещо от сорта, че ако не бил женен, щял да се ожени за мен, настоя да запиша номера му, а аз отказвах, но все пак накрая просто го записах, за да приключим с тази тема...
 Идва и страшното признание, мисля, че започвам да го харесвам, не знам какво да правя, наистина. Човека е женен, има и две хубави деца. Знам, че съм глупачка, много от вас сигурно ще ме осъдят, че едва ли не искам да разваля семейство.. Не мога да си позволя и да напусна, работното време ме устройва, както и заплащането, а дори и с шефа ми сме в приятелски отношения.. Какво да правя, посъветвайте ме?

Мони, първо искам да те поздравя за това, че не си скочила директно в кревата на този господин.
Сега ще ти обясня, защо този господин е толкова настоятелен. В София /не знам дали за тук става въпрос - просто давам пример/ в заведенията работят голям процент студентки. Повечето женени мъже имат изградено  мнение, че тези момичета са много лесни - една, две приказки, едно, две питиета и готово. Особено по-заможните мъже. Вярвам, че въпросния Иван е тръгнал към теб със същата нагласа, тъй като е много вероятно да има опит, т.е. ти не си му първото младо момиче в полезрението. Интересното при теб е било това, че ти не си му се вързала и това го е накарало да те иска още повече. Един вид да докаже на себе си, че е голям мъж и че може да има всяко момиче. Това е и причината да става все по-настоятелен. Вярвай ми, ако успее да те спечели много бързо ще му мине и ще премине към следващото младо момиче. Затова горещо ти препоръчвам да го отрежеш тактично, но категорично и да не оставаш повече след работа с шефа ти и приятелите му на маса. Ако трябва го излъжи, че имаш сериозен приятел. Но не се поддавай на чара му, защото ти гарантирам, че ако го направиш много скоро ще бъдеш разочарована и наранена, а това ще те накара да смениш и работата си, която в момента харесваш.

Да знаеш, че отговорите, които си получила тук може да ти се струват крайни, но в тях има много истина. И, ако успееш да приемеш съветите и критиките ще видиш, че всичко написано тук е само за твое добро.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 21:17 от Lady Cassiopeia Duval

# 51

Човекът, който търси “втори шанс” и има сериозни намерения първо се е отървал от несполучливия си първи шанс освен това има съвсем различен подход. Айде да не си обясняваме нещата все едно сме в пети клас пък и да разводняваме темата. Толкова е ясно, че меракът  на чичката е просто начесване на крастата, че даже е унизително да се пита и да се обяснява.  

# 52
Скрит текст:
Въй, ако студентките -медички са толкова безхаберни и работят в заведения, ще ме е страх да отида на лекар бе...я сядайте да четете! Ако не знаете защо не трябва да се хващате с човек на 38, нещо в медицината сте недочели.

Медичките следва да гонят колеги и да хващат перспективните, докато са млади, че после да имат печеливша практика.

Да поставим нещата в перспектива - ти ще си лекар, елита на обществото, на практика полубог в очите на повечето хора. Не си губи времето, а мисли за наградата и гледай кой от колегите има данни за хирург и го хващай за гадже.

Отговори ми как по-точно е лошо, че работя в заведение?
Скрит текст:
Ужас, потресена съм, наистина. Работи се, ей така, с мерак, когато нямаш възможности. От безизходица, много повърхностно мислене, да определяте, професионалната квалификация на човек, само от това, че работи в заведение. От кога има срамна работа?
И какво е това посредствено мислене, " гледай кой лекарите има данни за хирург", това да не е някаква сделка, не знам може би съм наивна и аз..
Ами ей това е лошото, че хлътваш по всякакви помияри.
Млада си, наивна си, лесно се поддаваш на манипулации и дресировки.
Шефа те помолил да "стоиш за украса" на пиянската им маса, ти готова.
Един от пияниците те "почва", ти поддаваш.
Та, това му е лошото на работата по кръчмите.

Ами, никъде не прочетох, че господина е разведен от киселата и отпусната жена у дома, свободен е и просто си търси нови шансове.....доколкото разбрах, киселячката седи у дома да МУ гледа децата, докато той ....забива навън.

# 53

Ами като мечтае за такъв шанс първо да се разведе, пък после да си търси късмета с открити карти.

# 54

Защото е. Ако някой не го схваща, значи е или тъп, или злонамерен.

# 55
Проста аритметика. Защото начало се слага след край.  Grinning Останалото  се върши така, грозноватичко и помиярски.
Ми аз лично не смятам така. В арабския свят до 4 жени са напълно законни стига да са по възможностите на мъжа .
Душичка златна търси втори шанс Simple Smile Предишната жена да се оправя с децата и да се рестартира и тя, ще не ще Simple Smile
Според авторката чичкото на 38 е добре финансово и това че повечето жени не са склонни да делят доходите на мъжа си с друга жена, не значи че това е нещо, което няма как да се случи. Познавам мъже, които се грижат за децата си след такъв рестарт, да не казвам че бившата блажи доволно от такава една грижа .

# 56
Тия с киселите съпруги, дет и не правят секс с тях, неочаквано се оказват бременни. Съпругите де.
Не хващай на тая въдица.

# 57

Защото е. Ако някой не го схваща, значи е или тъп, или злонамерен.

Или самият той е също такава гад мръсна.  Laughing

# 58
Момиче, ако имаш самоуважение го отрежи този. Ако нямаш, си легнете, да има поне той с какво да се похвали.
След като ти е толкова важна тази работа няма да се колебаеш и секунда. Щом и жена му посещава заведението как ще  продължиш да работиш, ако си начешете нагона с този почти 20 години по-възрастен господин?

# 59
Учудвам се как едно 20-годишно момиче си пада по близо 40-годишен семеен мъж, ако ще най-готиния да е. Я се представи ти на 40, а той близо на 60 🙈 Учиш сериозна специалност, после професията не е никак лесна. Съсредоточи се върху ученето, ще срещнеш по-подходящ кандидат, пък и само за гадже да е, за брак имаш време. Хич не ти трябва да се забъркваш в тая каша. А въпросния “Иван” е ясно, че се пробва...

Общи условия

Активация на акаунт