Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 767
  • 373
  •   1
Отговори
# 135
Те пък 20-годишните дали знаят какво е секс и как се прави?
Може да не знаят как се прави ама за сметка на това правят по много  😁
Дали? Имам син на 20 и имам пряко наблюдение върху него и приятелите му - никакъв интерес към секса (нито към жени, нито към мъже). Дай им фитнес и компютри и не ги търси за друго.  
Със сигурност има и такива, които го правят по много, но като не знаят как? Секса не е само това в онова, секса е изкуство.  Не вярвам да има жена, на която да й харесва, ако мъжа свършва по няколко пъти, но издържа по максимум 5 минути?
Ми може да е срамежлив и да го прави пред компютъра докато срещне някое момиче. Не вярвам да му липсва желанието обаче. На тази възраст и до към 28—30 е пикът на мъжете. Сега да не кажеш, че всеки мъж на 38 е голям експерт в изкуството на секса? Особено ония с големите кореми. Тях и да ги бива няма как да го докажат.

High speed, заболя ги как така 21—годишна не бива да им връзва и младите са по—добра партия от скучаещи 40—годишни чичковци. Бг татко и да се включи смятам, че ще има друга гледна точка по въпроса.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 21:22 от Anastasiya_S

# 136
Абе то често срещано явление е и при готина и разбрана жена бедничкият да виси другаде в търсене на глупавичка плячка, ама това не се отчита. Щото то егото и меракът му нямат пръст в това, все оня кисел крокодил у дома го е прокудил. Trollface

Зад глупавичка плячка се визират 21 години на момичето предполагам?!? Не знам защо, дали просто моя опит е бил такъв, но 40 годишните лели калвът на гола кука и в сравнение с 21 годишните са доста по лесна плячка. Не виждам смисъл в това, ако целта е секс да се юрка да сваля звезди на младото яре предвид, че 40 годишната идва готова и без гащи на среща Trollface

Ами сваляй си тогава някоя 70-годишна абитЮрентка и не ни се обяснявай на нас 😜

# 137
Абе то често срещано явление е и при готина и разбрана жена бедничкият да виси другаде в търсене на глупавичка плячка, ама това не се отчита. Щото то егото и меракът му нямат пръст в това, все оня кисел крокодил у дома го е прокудил. Trollface

Зад глупавичка плячка се визират 21 години на момичето предполагам?!? Не знам защо, дали просто моя опит е бил такъв, но 40 годишните лели калвът на гола кука и в сравнение с 21 годишните са доста по лесна плячка. Не виждам смисъл в това, ако целта е секс да се юрка да сваля звезди на младото яре предвид, че 40 годишната идва готова и без гащи на среща Trollface

Ами да, прав си! Вероятно е истинската любов това и те са сродни души! Нищо, че човека е напред с няколко обиколки 😂 Дано се съберат, че е грехота тази чиста и неповторима любов да остане само в кръчмата!

# 138
Леле... от личен опит. ГолЕм смях, ама само смях.
Една 40 годишна кака знае какво точно очаква от секса като изпълнение и може да е доста взискателна. Виж 21 годишно - всичко минава като супер мъжкарско изпълнение. Дори и да не може да повтори след активните движения от 10 минути на първия път.

# 139
Дали? Имам син на 20 и имам пряко наблюдение върху него и приятелите му - никакъв интерес към секса (нито към жени, нито към мъже). Дай им фитнес и компютри и не ги търси за друго.  
Със сигурност има и такива, които го правят по много, но като не знаят как? Секса не е само това в онова, секса е изкуство.  Не вярвам да има жена, на която да й харесва, ако мъжа свършва по няколко пъти, но издържа по максимум 5 минути?
Ми може да е срамежлив и да го прави пред компютъра докато срещне някое момиче. Не вярвам да му липсва желанието обаче. На тази възраст и до към 28—30 е пикът на мъжете. Сега да не кажеш, че всеки мъж на 38 е голям експерт в изкуството на секса? Особено ония с големите кореми. Тях и да ги бива няма как да го докажат.

High speed, заболя ги как така 21—годишна не бива да им връзва и младите са по—добра партия от скучаещи 40—годишни чичковци. Бг татко и да се включи смятам, че ще има друга гледна точка по въпроса.
Нищо не ме е заболяло, просто коментирам. Забравихте ли темата на Зайчето за секса с по-възрастния мъж?

# 140
Оставете им малко радостчица, момичета! Grinning
 На живо може и да нямат тоя шанс.

# 141
Все пак мисля, че темата не е за секса с по—възрастния мъж (ако мъжа е добър в леглото и в добра физическа форма може да бъде страхотен и на 40), а за това дали си заслужава да станеш изтривалка на женени пропаднали типове и то на работното си място.

# 142
Ами то и  60 може да е страхотен секс изпълнител, това не го прави по-малко боклук, ако е женен, с деца, виси редовно по кръчмите и налита на гаджета току що излезли от пубертета.

# 143
Абе като се замисля по въпроса с възрастта, ако ММ сега е пенсионер ще си решим голям проблем с логистиката на детето. Че и през ваканциите ще имаме решение за проблема Joy

# 144
Този или ще те използва за една вечер или ще ти изгуби доста годинки от младостта.. за това изобщо по- добре не се занимавай и се опитай да се дистанцираш, за да не съжаляваш по- късно.

# 145
Почна да се завърта мъжката аудитория тук. Сега остава да се появят Бонго и Бг татко и купонът ще бъде пълен.

Липсва Капонето. Той е специалист.

Иначе към момичето - и аз като нея на времето млада и глупава на два пъти се вързах на женени с деца, всичко оставяха заради мен, но в крайна сметка се върнаха при жените си, заради децата, нали ме разбирате Wink Иначе жените им кисели, мърляви и мързеливи 😂

# 146
Нов акаунт, нова престижна специалност, ама пак сервитьорка и пак същите истории. Как са турските сериали - Кьосем, Фатмагюл?

# 147
  • София

То че не е... как да кажа, щастлив у дома си чичето е ясно, че не полага никакви усилия в тази връзка - също, но ти на 21 не си натрупала още достатъчно цинизъм, за да те удовлетворява такъв вид връзка... и, честно казано, ако беше - ако му беше на нивото - той нямаше да проявява интерес. Каквото и да ти приказва, не те има за умна за възрастта си - а за наивна и... как да кажа - без семейна подкрепа. Не очаква от бащата на момиче, което е принудено докато уж учи да работи по нощите да дойде и да му срита задника. Нито от майката да си поприказва с жена му и собствените дечица по въпроса, примерно. От негова гледна точка си крехко агънце, отделило се от стадото.
Ако семейството ти е от същия град, можеш да помолиш баща си да дойде да те вземе след работа няколко пъти - тогава, когато стават "разпиванията". Или някой по-едричък колега - сигурно си завързала някакви приятелства за 2 години - да изиграе гаджето, да идва от време на време, да се държи подчертано фамилиарно... или компанията да те вземе на минаване за купон, клуб или каквото там ти хрумне - да демонстрираш, че не ти е в категорията, един вид.

# 148
  • Terra incognita
Тук рядко има такова единодушие.
Прочетох доста верни и смислени отговори. Няма какво да добавя, дано се осъзнаеш 😉

# 149
Е 20-годишните ако не знаят как се прави секс, 25-годишните и те ли са така?

Картинката ми е ясна.
Момичето е от бедно семейство, вероятно от провинцията. Учи усилено, имало е само една сериозна връзка. Самочувствието й не е кой знае колко високо, вижда й се голяма работа, че е привлякла вниманието на по-опитен и материално по-задоволен от нея мъж. Много момиченца на нейната възраст се изживяват като по-зрели от връстниците си момчета и си мислят, че само "истинският мъж" може да ги разбере. Все още не й е ясно, че като се държи като боклук, ще получи и отношение като към боклук.

Сега се и държа като боклук Grinning Не съм от никак малък град, самочувствие си имам, както и внимание.. Не улучи с определението си.
 Нападнахте не само него, но и мен, а все пак човека нищо не е направил, пресъздадохте ситуации от сорта на пощипвания и т.н., изкарахте шефа ми замесен, едва ли не в конспирация как да ме минат. Никой не отчете, че написах (не веднъж), че "Иван" си пийна само една вечер, както и да е....

Писах понеже съм объркана, в крайна сметка съм честна, ако някои могат да контролират чувствата си, браво, но аз поне не съм от тях.
Няма как да не приемам лично тези неща, изкарахте ме боклук и какво ли още не.

Общи условия

Активация на акаунт