Не знам какво да правя - женен, с деца и два пъти по-възрастен

• 23 749
  • 373
  •   1
Отговори
# 285
Авторке, като бях колкото теб си мислех, че ако много се чудя дали трябва да направя нещо или не, по-добре да го направя. Днес, на база на опита ми на 40+ ми години, съм на мнение, че ако много се колебая дали трябва да направя нещо, по-добре да не го правя. Съветвам те да възприемеш и ти втория случай.

Това го подкрепям на 100000 %. Когато има колебание, значи има някакво вътрешно усещане, че нещо не е както трябва и това не трябва да се случва.

# 286
Здравейте,
 Първо да се извиня ако темата ми не е точно за тук.
 Момиче на 21г. съм и имам сериозен проблем. Уча медицина, втора година, а петък, събота и неделя работя в едно заведение, като сервитьорка. Много ми харесва, но преди около месец едно нещо започна силно да ме притеснява. По принцип, като всяко нормално заведение си има редовни клиенти и проблема е именно в един от тях. Той е на 38 години, симпатичен, много интелигентен човек. Още от начало забелязвах, че ме гледа странно, но отдавах това на въображението си и не съм обръщала особено внимание.
 Така, по начало, всяка събота се събират редовните клиенти и шефа ми и пият, което не е било проблем, понеже не са невъзпитани хора с лошо пиянство. Шефа ми винаги ме е молил да поостана с тях, а не да се прибирам и така една събота след тежка смяна, реших да поостана. И така започна историята ми с горе споменатия редовен клиент. Ще го нарека Иван, да речем. Та Иван, винаги е търсил някакъв вид комуникация с мен, но въпросната вечер си и пийна и започнахме да говорим на всякакви сериозни теми, при което, той явно прецени, че съм доста умно момиче за възрастта си. Започна да ми говори, странни неща, каза ми "Ако ти си тръгнеш, тръгвам си и аз" и разни от сорта. Върха беше когато ме хвана за ръката, при което аз си я издърпах, но той продължи отново и отново, реших да се прибирам.
 След тази вечер, започна да идва на всяка моя смяна, да търси теми за разговор с мен и миналата седмица ситуацията беше сходна, отново се бяха събрали и Иван, отново започна със странните "признания", каза нещо от сорта, че ако не бил женен, щял да се ожени за мен, настоя да запиша номера му, а аз отказвах, но все пак накрая просто го записах, за да приключим с тази тема...
 Идва и страшното признание, мисля, че започвам да го харесвам, не знам какво да правя, наистина. Човека е женен, има и две хубави деца. Знам, че съм глупачка, много от вас сигурно ще ме осъдят, че едва ли не искам да разваля семейство.. Не мога да си позволя и да напусна, работното време ме устройва, както и заплащането, а дори и с шефа ми сме в приятелски отношения.. Какво да правя, посъветвайте ме?

И какъв е смисъла да започваш връзка с женен мъж, с деца и жена.
Няма дори да обяснявам, защо е нередно. Би трябвало да си наясно.
Но ако започнеш, какво очакваш?
Млада си и хубава. Нормално е 40 годишен да ти се лепне.
Също така трябва да си наясно, че мъжете в пияно състояние говорят глупости. Не че и в трезво не го правят.
Трябва да ти хлопа нещо, че да си въобразиш, че той е влюбен в теб. Човека просто иска да те оправи.
Ако и ти искаш същото - действай, ако си такава.
Но ако тръгнеш с този човек, после се появят чувства и нещата се сгромолясат, търси вината си в тебе.
Ако започнеш нещо с него, ще е винаги обречено на провал.
И какво значи това, не можела да си контролира чувствата? Някой друг ли трябва да ги контролира?
И на мен ми се е случвало на 20 да ме преследва женен. Да, много беше симпатичен. Аз също изпитвах нещо към него. За щастие съм практичен човек, още от малка и преценявам нещата добре.

# 287
То май на всяка що годе нормално изглеждаща девойка й се е случвало да я задява женен мъж. Grinning Затова и ситуацията е тривиална.

# 288
  • Paris, France
Привет, доста хора са ти писали какво мислят. Да ти напиша какво мисля и аз, като била в подобно положение. Като млада и аз работех като сервитьорка и като тебе харесвах работното време, новите запознанства, бакшишите и хубавата храна, която тогава беше единственото сготвено, което консумирах. Не знам откъде да започна.

1) Семейството - то си е негово, не твое и на мене не би ми пукало особено. Всеки трябва да гледа собствения си интерес. Ако на него не му пука или, като много мъже е отегчен, неразбран, нещастен и блабла, иска да кръшка, проблемите са си за него. Пишеш, че има деца, не дете, което означава, че има доста отговорности и тегоби в момента. Те няма да се изпарят ако се разведе. Сега е модерно децата да ходят редовно да досаждат на новата. Искаш ли да си причиниш това?

2) Имаш тежко следване + работа събота и неделя и едва ли ти остава време за излизане с хора. Може би затова ти е интересно с него. Ако имаше време и пари да излизаш с по-млади хора, може би нямаше да го погледнеш. Аз бих отишла да работя в чужбина лятото за да събера пари и да работя по-малко зимата. Авиокомпании, хотели набират временен персонал и имат доста по-изискана клиентела. Сега той е един от малкото хора, с които беседваш и като нищо ще се привържеш.

3) Възрастта - пишеш, че е стар. Много мило ми стана. Аз съм с десетилетие по-дърта от него и на твоята възраст и аз квалифицирах 30+ годишните като стари, особено тези с по-отпуснато телосложение. Замислих се дали сега, на почти 48г бих се заинтересувала от женена 38г татка на деца и реших, че не. Ако сега ти се вижда стар, след 5-6г ще ти е като дядо. Той има старчески живот - не излиза да танцува, примерно, а ходи да порка с други несретници през уикенда. А още няма 40г. Вече се и напива редовно. След някоя друга година, като го удари простатата е свършен. Може и вече да не му става с това пиене, жена му да кръшка и затова да е нещастен. Твоите висини като жена са пред тебе, а неговият мъжки пик е отдавна зад гърба му.

3) Парите - това, че изглежда, че има пари, не означава, че ще те залива с тях. Цената си я слагаш ти. Знам колко е трудно за младо момиче, но  ако те блазнят парите му се поогледай за друг, по-млад! Старите мъже живеят в други времена и често предлагат доста скромни условия. Много мъже мислят, че всяка 20г, която се хили с тях ги харесва и би отишла с тях за единия секс. Мъжете не са придирчиви. Когато са млади и бедни ходят с удоволствие с 40-50г лелки и мислят, че младите момичета са като тях на младини. Един подобен всяка вечер ми пращаше огромни букети с рози и плюшени мечета и не разбираше, защо не искам да ида на театър с него. Емиииии, аз букети не ям и не разбирам защо трябва да ида да седя 2-3 часа на един стол без да ми платят. Бакшишите му хубави ли са, поне? Или само плямпаме? Ако, все пак, се поблазниш, изискай доста подаръци, средства, пари! Аз това не го можех и затова стоях настрана. Много мои колежки се облажиха от подобни екземпляри.

4) Оставила си го да изисква безплатно - като да оставаш след работа. Трябва да сложиш рамка на отношенията ви. Аз казвах на такива, че са прекрасни хора, но съм заета, изморена, имам да уча и си тръгвах с усмивка. Може да говориш със шефа си и да му обясниш, че се чувстваш неловко.

Този мъж е доста нахален и титаничен. Казал ти е, че ако не бил женен щял да се ожени за тебе. Ще се ожени ако и ти искаш същото. Да говори, все едно зависи само от него е нагло, невъзпитано и показва неуважение към личността ти и твоите желания. Това ме шокира най-много и само заради това аз бих го отрязала дори ако не беше стар, женен и с деца.

Успех и късмет ти желая.

# 289
... Аз съм с десетилетие по-дърта от него и на твоята възраст и аз квалифицирах 30+ годишните като стари, особено тези с по-отпуснато телосложение. Замислих се дали сега, на почти 48г бих се заинтересувала от женена 38г татка на деца и реших, че не. Ако сега ти се вижда стар, след 5-6г ще ти е като дядо. Той има старчески живот - не излиза да танцува, примерно, а ходи да порка с други несретници през уикенда. А още няма 40г. Вече се и напива редовно. След някоя друга година, като го удари простатата е свършен. Може и вече да не му става с това пиене, жена му да кръшка и затова да е нещастен. Твоите висини като жена са пред тебе, а неговият мъжки пик е отдавна зад гърба му.

Казал ти е, че ако не бил женен щял да се ожени за тебе. Ще се ожени ако и ти искаш същото. Да говори, все едно зависи само от него е нагло, невъзпитано и показва неуважение към личността ти и твоите желания. Това ме шокира най-много и само заради това аз бих го отрязала дори ако не беше стар, женен и с деца.
Много интересно мнение... сама казваш, че си на 48 години и едновременно че мъж на 38 е стар. Ако този мъж е стар, тогава ти каква си? А чувстваш ли се стара?

# 290
  • Paris, France
Много интересно мнение... сама казваш, че си на 48 години и едновременно че мъж на 38 е стар. Ако този мъж е стар, тогава ти каква си? А чувстваш ли се стара?

Писах, че 38г женена татка ми идва стар, не, че 38г са стари по принцип. Излизам с 65г жена, която никога не бих  определила като стара. Но тя е натокана,, красива, пътува, живее, танцува. Често я канят 20 годишни. По дискотеките е пълно с 60-70 годишни хора, които се  забавляват, танцуват без почивка, смеят се.

Аз съм стара. Вече нямам мечти, амбиции, силни страсти. Всичко, за което съм мечтала е постигнато. Единствено остана да ида да поживея в Бразилия, но предвид деца в гимназията в момента не е възможно. Да, стара се чувствам, може би, защото имам деца и сравнявам. Ако бях бездетна мома сигурно щях да се чувствам млада. Старостта ни прави все по-рационални, улегнали и живеещи по инерция. Развили сме хубавите ни качества а лошите са станали още по-лоши. На старини човек е такъв, какъвто е бил и на младини, защото Вълкът си мени козината, но нрава не. Само всичко е вече константа. Можем малко да се променим, но не много. Старите трудно приемаме ново. Младите се носят по модата, дори и да не им отива и да им стои грозно. За старите новата мода е малко по-стара, върнала се да ни разваля рахатлъка и да ни празни джоба. В старите дрехи отпреди 30-40г, които сега са толкова на мода за съжаление често не можем да влезем. Не ламтим за нов телефон или кола, нищо не ни очудва или радва.

Описаният мъж има мизерна, според мене реалност. Аз даже не съм сигурна, че иска връзка с момичето. Мисля си, че опитва да си начеше егото безплатно. Ако търсеше секс щеше да си плати набързо нещо реално. Поведението му е като на детенце. На 38г да висиш да досаждаш на персонала в заведението е смешно. И това всеки уикенд. Мисля си, че от пиене се е увредил, жена му си е хванала як тъпкач и не му обръща внимание или гледа тавана и той се е депресираш и пие още повече. И колкото повече пие, толкова повече пада тестостеронът и с него и амбициите.

Пиенето не прощава. Уврежда жестоко черния дроб, тиквата, състарява и разболява. Може и коремче да е завъдил вече.

# 291
  • Най-красивата страна
Разбира се,че за 21 годишното момиче един мъж на 38 е стар.

# 292
Поста на Невена ме подсети за следното - едно 21 годишно момиче, което постоянно учи и работи има нужда да разпуска. На тази възраст разпускането са свързва със студентски купони, дискотеки, театър, кино с приятели, ходене по срещи с хубави, необвързани момчета, които срещи започват в ресторанта и продължават в дискотеката до ранни зори. А един семеен мъж с две деца може да предложи една вечеря някъде набързо, защото трябва да се прибира при жената, в някое затънтено ресторантче, където няма шанс да го засече някой познат, за да не стигне после до жена му и един бърз секс в някой евтин хотел. Пиша това, за да може авторката да прецени как точно иска да прекара тези прекрасни, млади години от живота си, които никога няма да й се върнат. Защото сега й е времето да учи, да живее на макс и да се забавлява.

# 293
На авторката и аз бих казал това - ако ти е самотно, не се срещаш с мъже, прави ти се секс защото не си правила отдавна - ами излез някъде с  приятелки и колежки и хвани някое младо момче. Е, най-вероятно няма да излезе нищо сериозно, ама то и с Иван едва ли ще излезе.
А на Иван ще кажа следното - може и да чете, знам ли го - като мъж към мъж: не знам дали си мунчо, плазмодий, или каквото там те нарекоха, но си глупак. Тръгнал си да сваляш други жени пред цялата си компания, с която пиете. Ами нали после някой като се напие и ще се раздрънка. Жена ти със сигурност ще научи. Да не говорим, че и самата тя ходи в това заведение!
Ако ти е стара, дебела, грозна, или не ти пуска - хвани си някоя омъжена, която ще е дискретна. Или си ходи на съответните клубове, масажни салони, и където там се ходи. Дискретност! Това е, ако си държиш на семейството.
Ако си го отписал вече и си готов да се развеждаш, тогава го направи първо, пък тогава тръгвай по мацки. Както виждаш, харесват те, но това дето си женен много ги спира. Нормално.

# 294
А един семеен мъж с две деца може да предложи една вечеря някъде набързо, защото трябва да се прибира при жената, в някое затънтено ресторантче, където няма шанс да го засече някой познат, за да не стигне после до жена му и един бърз секс в някой евтин хотел.

Да бе, ще се охарчва... Човекът ѝ е предложил работа - хем момичето да си заработи парите, хем да я чука в работно време и на работното място, хем и сексът да му излезе без пари.
И изобщо, хора, които си го вадят на работното място, особено тези, които се възползват от служителите си, са такива мизерници, че няма накъде повече. И за двата пола важи.
Но пък ако авторката се съгласи, тъкмо ще са си лика-прилика.

# 295
А и пред жена си ще има разумно обяснение защо момичето е наоколо - служителка в бизнеса Simple Smile

# 296
Лошото е ,че е завъртял главата на момичето....а то младо и зелено усеща ,че хлътва и за това е пуснало темата.
Какво ти оставане след работно време в заведението....за забавление на приятелите на шефа-отказвай.Хората са казали-там където си вадиш хляба да не си вадиш оная работа и явно има защо.

Мони,в никакъв случай не се впускай в тая авантюра.Не ти трябва.Това е задънена улица-той нищо не може да ти предложи трайно в переспектива.Само ще си загубиш времето и младостта с него...Намери си приятел в твоята студентска среда,огледай се и виж наоколо.Не вярвам да няма никой подходящ като за теб-просто не си го срещнала.Ако не от връстниците,то някой от по-горните курсове.Използвай различни събития и възможности за да се срещаш хора.
А въпросния го игнорирай, се дръж дистанцирано,имай себеуважение...Не е за теб това.

# 297
  • София /Абсурдистан
Нямала си  баба белица, купила си козица. Каква работа има младо и необвързано момиче с женен мъж с дечурлига, питам? Че и пияндур на всичкото отгоре ...

# 298
Здравейте,
 Първо да се извиня ако темата ми не е точно за тук.
 Момиче на 21г. съм и имам сериозен проблем. Уча медицина, втора година, а петък, събота и неделя работя в едно заведение, като сервитьорка. Много ми харесва, но преди около месец едно нещо започна силно да ме притеснява. По принцип, като всяко нормално заведение си има редовни клиенти и проблема е именно в един от тях. Той е на 38 години, симпатичен, много интелигентен човек. Още от начало забелязвах, че ме гледа странно, но отдавах това на въображението си и не съм обръщала особено внимание.
 Така, по начало, всяка събота се събират редовните клиенти и шефа ми и пият, което не е било проблем, понеже не са невъзпитани хора с лошо пиянство. Шефа ми винаги ме е молил да поостана с тях, а не да се прибирам и така една събота след тежка смяна, реших да поостана. И така започна историята ми с горе споменатия редовен клиент. Ще го нарека Иван, да речем. Та Иван, винаги е търсил някакъв вид комуникация с мен, но въпросната вечер си и пийна и започнахме да говорим на всякакви сериозни теми, при което, той явно прецени, че съм доста умно момиче за възрастта си. Започна да ми говори, странни неща, каза ми "Ако ти си тръгнеш, тръгвам си и аз" и разни от сорта. Върха беше когато ме хвана за ръката, при което аз си я издърпах, но той продължи отново и отново, реших да се прибирам.
 След тази вечер, започна да идва на всяка моя смяна, да търси теми за разговор с мен и миналата седмица ситуацията беше сходна, отново се бяха събрали и Иван, отново започна със странните "признания", каза нещо от сорта, че ако не бил женен, щял да се ожени за мен, настоя да запиша номера му, а аз отказвах, но все пак накрая просто го записах, за да приключим с тази тема...
 Идва и страшното признание, мисля, че започвам да го харесвам, не знам какво да правя, наистина. Човека е женен, има и две хубави деца. Знам, че съм глупачка, много от вас сигурно ще ме осъдят, че едва ли не искам да разваля семейство.. Не мога да си позволя и да напусна, работното време ме устройва, както и заплащането, а дори и с шефа ми сме в приятелски отношения.. Какво да правя, посъветвайте ме?
Имам дежавю..
Точно същата тема,същия сценарии и детайли..
Мисля,от преди година-две най-много..
Даже като отворих тази,се учудих защо се коментира толкова стара тема..
Но,явно женените мъже с по две деца,са са част от орисията на всяка втора сервитьорка...

# 299
Имам дежавю..
Точно същата тема,същия сценарии и детайли..
Мисля,от преди година-две най-много..
Даже като отворих тази,се учудих защо се коментира толкова стара тема..
Но,явно женените мъже с по две деца,са са част от орисията на всяка втора сервитьорка...

Баш си е същата. Ако наистина следваше медицина, щеше да се сети, че има опции, чрез които да изкарва за 2-3 часа колкото за 12-часова смяна на сервитьорка. Фирми набират хора, даже и в ОЛХ да си пусне обява за почасов болногледач или здравен асистент, ще се намери кой да я наеме за слагане на инжекции, мерене на кръвно и пр.

Общи условия

Активация на акаунт