Лятно слънце грее,мама хубавее,а НОЕМВРИйското мъниче побутва я с ритниче!

• 34 880
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, момичета. Имам въпрос към вече раждалите мами. Преди малко влязох да се къпя и видях, че нещо около 5-6 см ми виси отдолу... беше като желе прозрачно-бяло и не искаше само да падне... Та въпроса ми е това възможно ли е да е тапата или по скоро да е някакво течение? В 22г.с съм Astonished   

# 571
Да, възможно е да е тапата. По-добре отиди на контролен преглед.

# 572
Възможно е, чела съм, че се случва да падне някаква част по-рано и да се регенерира, а може и да е течение. Иди да те видят или поне се обади на док.

Спя на ляво и на дясно. Случва ми се да получа контракции като лежа много дълго в една поза. Иначе важната вена е вена кава и в близост до нея е една важна аорта. Simple Smile

# 573
Лаленце, хемоглобинът ми е 114, а желязото 14. При тези стойности д-р Сигридов ми изписа два вида желязо, та схемата за пиене на добавки при мен стана много сложна, защото някои от витамините не се съчетават с други и имам строго определен график Disappointed Relieved

# 574
За цистита аз бих пила много вода и червена боровинка и бих си изчакала резултатите и задължително бих си искала антибиограма. Защото някои бактерии са много упорити и резистентни към някои антибиотици. Но най-важно е какво те съветва кекарят. Обикновено обаче изписват широкоспектърни антибиотици и не пускат антибиограма , което не е най-правилното - ако не е много тежък циситът и наложително веднага да се започне с антибиотик.
Тапата е кафеникава обикновено иначе това " слузестото " и аз го имам понякога в малки количества .
За добавките - заради Сигридов ( който посл. път ме изгони и каза , че не иска да ходя повече при него, защото се следя при Паскалева за нмх) съм като аптека. .. и много от стойностите са ми паднали въпреки добавките. Особено Б 12, Д и йод - но сега съм супер стриктна с всичко - защото наистина някои витамини и елементи са много важни за развитието на бебето и ако са в дефицит при майката , то не може да си ги набави оптимално. Аз специално съм против витамините с абсолютно всичко - защото много често не се усвояват хубаво. Сега съм си взела отделно Б 12 , отделно Б 6 , отделно вит Д , йод , омега и  сиропи с желязо ( които са голяма гадост и ги приемам в сок като си запушвам носа иначе нямат шанс Simple Smile)

# 575
Лаленце, хемоглобинът ми е 114, а желязото 14. При тези стойности д-р Сигридов ми изписа два вида желязо, та схемата за пиене на добавки при мен стана много сложна, защото някои от витамините не се съчетават с други и имам строго определен график Disappointed Relieved
Кое с кое не се съчетава? Аз също имам страшно много капки на витамини и не ми е много ясно имат ли взаймодействие по между им? Уж ги разделям из целия ден, но някой са по 2пъти и се засичат

# 576
2 часа преди и след добавка с желязо не трябва да се приемат храни с калций. За Б 12 и Б6 ми е написано да ги вземам сутин до 10.00, за вит. Д по 6 капки вечер с нещо мазно. Омега 3 след хранене. Йод под езика с нещо малко за ядене.... и може и да изпускам нещо Simple Smile)

# 577
Кое с кое не се съчетава? Аз също имам страшно много капки на витамини и не ми е много ясно имат ли взаймодействие по между им? Уж ги разделям из целия ден, но някой са по 2пъти и се засичат

Ами например желязо с калций (млечни) и с магнезий не трябва да се пият заедно. Ако пиеш хормон за щитовидната жлеза, той трябва да е далече от В12 и желязо, както и поне два часа от всички други лекарства и добавки. В12 и В6 се пият сутрин. Омега или вит. Д е хубаво да се приемат с мазна храна. За друго май не се сещам. Ти какви добавки приемаш?

# 578

Ами например желязо с калций (млечни) и с магнезий не трябва да се пият заедно. Ако пиеш хормон за щитовидната жлеза, той трябва да е далече от В12 и желязо, както и поне два часа от всички други лекарства и добавки. В12 и В6 се пият сутрин. Омега или вит. Д е хубаво да се приемат с мазна храна. За друго май не се сещам. Ти какви добавки приемаш?

За сега съм на магнезий,нош па, Б12,Б6, йод, витамин Д,течно желязо и утрогестан...

# 579
2 часа преди и след добавка с желязо не трябва да се приемат храни с калций. За Б 12 и Б6 ми е написано да ги вземам сутин до 10.00, за вит. Д по 6 капки вечер с нещо мазно. Омега 3 след хранене. Йод под езика с нещо малко за ядене.... и може и да изпускам нещо Simple Smile)

Кога вземаш йод? Д-р Сигрдов ми каза да е далеч от млечни и желязо, но аз имам три приема на желязо и щитовиден хормон. Незнам как да го вмъкна в графика Anguished

# 580
  • Варна
Бела, направо отивай на лекар.Може и да е тапата, дано не е все пак!Аз съм раждала, ама секцио и само съм чела как тряба да изглежда тапата, но все пак бих отишла да ме видят.

За спането - аз спя или наляво или надясно.Както дойде, общо взето цяла вечер ту на едната, ту на другата страна.Понякога и по гръб спя, още ми е удобно, но скоро мисля, че няма да ми бъде.

# 581

Кога вземаш йод? Д-р Сигрдов ми каза да е далеч от млечни и желязо, но аз имам три приема на желязо и щитовиден хормон. Незнам как да го вмъкна в графика Anguished
Може би него първо трябва да вземеш, примерно рано сутрин!  По 1 капка ли имаш?

# 582
Не знаех , че йода трябва да е далече от млечни и желязо.... Sad Тогава сигурно ще го пия един час преди желязото. Аз май до обяд ще ям млечни и от следобеда край с тях.  .....че иначе ми е много сложно

# 583
връщам се от жк.... до тук с некачването. за 20 дена съм качила 400гр.... а на морето не ми се мисли-там винаги си угаждам и се връщам по-дебела.... сега явно ще внимавам какво и по колко ям Simple Smile
реално погледнато все още съм под февруарското си тегло....ама то беше доста над препоръчителното за височината ми....

# 584
  • Стара Загора
400 гр изобщо не е качено тегло. Изобщо не разбирам притеснението ти с кг. И това с височината и БМИ са само едни дивотии, които ще те тормозят цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт