ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 347
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Тая песен е за Тони, който въпреки, че беше зле, тогава беше щастлив защото прави... https://youtu.be/e1HrZAuIzKU Joy
Дона, знам, че не ти се нрави партньорката за кекса, ама все пак момчето го огря, имаше нужда, не може само Батко. Joy

# 301
Дона разбрахме се.Тая дето я искаш,даже не и знам,така че с удоволствие ти я давам. Kissing Heart

Дебютната му Simple Smile

Дона, ама те нали са братя, май гърдите им си приличат Stuck Out Tongue Winking Eye
Не ме бий, не ме бий, не ме бий...
Е......има известни съществени разлики......снощи след виното написах един пост за гърдите им, ама ме досрамя и го изтрих.. Не ме карай пак хахахахах

Росииии, от един час чакам този кадър Heart Eyes

# 302
Леле, Майче....за такъв стриптийз не съм чувала.....то братче, няма ли нещо на въображението....

# 303
Роси, нека да е както казваш. Изказах лични наблюдения Grinning
Е той Марио вече беше с бяла риза в ритуалната, пак ли искаш?

Дона, нищо не те карам, даже не знам, че нещо си писала и си трила Simple Smile

# 304
Стана ми неудобно да ги обсъждам така в детайли, все едно са някакви обекти. И тъй

Ехххх, днес е хубав ден! Англия победи, Хърватия победи Simple Smile ЙЕС БЕЕЕЕЕ

# 305
Леле, Майче....за такъв стриптийз не съм чувала.....то братче, няма ли нещо на въображението....
Е то нищо не се видя,той си се прикриваше отпред, само един гол з@дник  видяхме и беше предостатъчен.

На мен само французите ми останаха, милите ми те, чака ги тежък мач.

# 306
  • София
Много се напрегнах с този мач. Добре, че поне правилният отбор победи.
Сега, ако може Белгия или Хърватска шампиони Wink

# 307
Много се напрегнах с този мач. Добре, че поне правилният отбор победи.
Сега, ако може Белгия или Хърватска шампиони Wink

ХАхаха, Хърватска шампиони е интересно.
Аз съм си за Англия, там любовта е безкрайна Joy И съм на седмото небе от щастие, че продължават Simple Smile

Но като цяло съм доволна, интересни отбори останаха. Няма Бразилия, Германия, Холандия, Аржентина. Любопитно първенство е.

# 308
Абе какво се напрягате, кайсии just ahead и тва е Animal Joy Cat

# 309
Абе какво се напрягате, кайсии just ahead и тва е Animal Joy Cat

Малииии, бях си купила едни кайсии да ям....и ги забравих. То от толкова музика и любов....

Нашите приятелки сигурно за пръв и последен път са постнали снимка на Марио и Зорница...Astonished да се отбележи!
С тоя текст(абе това май съм го чела някъде преди, познато ми е?):

Скрит текст:
ПРЕДИ УПОТРЕБА, ПРОЧЕТИ ЛИСТОВКАТА

В очите ѝ се четеше: „Обичай силно“, но от ръкава ѝ се подаваше етикет, на който със ситен шрифт пишеше:

„По-добре не се занимавай с мен. В най-лошия възможен вариант, ще започнем да се виждаме и да се харесваме все повече и повече. Ще общуваме постоянно, ще се опознаваме, ще ни бъде приятно да прекарваме времето си заедно. Ще започвам да се привързвам към теб, както и ти към мен. Може да изглежда хубаво на хартия, но не е така. Няма да ти е ясно каква съм ти точно, защото ще се случва в един ден да съм студена и да ти се струва, че не искам да те видя никога повече, а в друг, да съм крайно любвеобилна и да имаш усещането, че желая да бъда твоя завинаги. Истината е, че каквото и да правиш, няма да достигнеш истински до мен, колкото и да ми се иска да успееш…

Защото има друг.

Такъв, който все още не съм пуснала. Който е забъркал огромна каша и е оставил безпорядък в мен. Такъв, когото все още обичам и за когото нито съзнанието, нито сърцето са готови да кажат: „Край.“ Разбираш ли? И, всичко това няма да има нищо общо с теб. Може да бъдеш най-милия и прекрасен мъж на света, но ще е без значение. Едно негово изречение ще ме връща толкова назад, колкото десетки твои жестове не биха успели да ме издърпат напред.

Ще продължаваме да се виждаме и да вярваш, че може най-накрая да го забравя, защото си готов да ми дадеш всичко, но аз няма да го направя. Вероятно ще си все по-грижовен, влюбен и разбиращ, а аз ще съм дистанцирана. Въпреки всичко, няма да те пусна да си отидеш току-така. Когато усещам, че те губя, ще започна да отвръщам на чувствата ти, но крайно предпазливо и икономично.

Ще ме е страх да бъда сама, но и няма да искам да те подвеждам прекалено. Ще ти давам точно толкова, колкото да не избягаш. Щом почувствам, че все още си тук, отново ще ставам дръпната, защото… защото обичам друг и нямам нищо за теб.

Ти винаги ще си там, когато те потърся. Ще успяваш да запълниш още един иначе празен ден със светлината и топлината си. Аз ще се пристрастя към спокойствието, че колкото и недостатъчно да получаваш, ще мога да се обърна към теб във всеки един момент. Няма да имам смелост да сложа край, защото не съм сигурна, че искам да дойде точно този край, и ще продължавам да те наранявам, а ти ще продължаваш да се заблуждаваш, че може утре току-така да се събудя и да осъзная, че съм те заобичала.

Няма да се случи така. Колкото и да ми милваш раните, няма да им помогнеш да зараснат по-бързо. Ако изобщо някога те заобичам и оценя истински, то сигурно ще бъде след като вече си си тръгнал окончателно и си казал край за себе си. Когато съм забъркала толкова голяма каша в теб, че да съм те превърнала в себе си. Когато отново съм станала аз, но ти вече не си същият.

И, моля те, повярвай ми, няма да е от лошотия или за да те използвам. Аз не съм лош човек. Просто съм малко слаба и много счупена, а ти така приятен. На правилното място си… но не и в правилния момент.“

В погледа ѝ се четеше: „Обичай силно“. А кой има време да чете етикета, когато го гледат такива очи?

# 310
Бързо яж кайсиите!
ХАХахахахахаХАхаха ВЗРИВИХ СЕ.
Значи това прекъсна творческата ми дейност над един постер. Просто се смея тихичко Animal Joy Cat Те няма да сложат тяхна снимка и да напишат, че това е истинската любов. Animal Joy Cat

# 311
Междудругото се разрових - това творение е на Димитър Калбуров, не е тяхно, ама коментсрите знаеш - това е писано за тах тримата, той като се върне, тя ще отиде при него, макар че не в достойна за него...и тн

# 312
Не, много луд народ, Господи😀😂😂😂😂😂

# 313
Интересно, на мен това ми напомня повече на Банков и Зорница, как той и казва това, а не за Марио и Зорница.
Тъкмо щях да напиша, че е красиво иначе написано, ясно защо Grinning

Роси, Дона, аз се надявам заради моя Антоанчо, французите да се понапънат, дано следващите два мача Grinning

# 314
Хора, аз не знам какво да кажа, това премина всякакви граници на нормалното. Не знам каква диагноза точно да им поставя. JoyJoyJoy Димитър Калбуров ако знае за какво му ползват творчеството ще спре да пише. Joy

Общи условия

Активация на акаунт