Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 5

• 46 519
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
Herzen, du hast mein Herz gewonnen!
Шега, игра на думи с ника ти Simple Smile

(Херц е сърце на немски. букв. Сърце, ти спечели сърцето ми!) Браво!

# 481
И от 2 месеца кростренажор и тази седмица съм подкарала и пътечката
Моят обръч е с тежести, махнала съм 1/3 от тях и пак на едната снимка се вижда синката, нищо че въртя с неопренов колан
Ти го започни планка, с натрупване стават нещата
Не правя други коремни, имах проблеми с гърба, с пръвъртане се изхлузвах от леглото, сега не смея, от швейцарските топки се осакатих

Обръч и планк:

# 482
Страничния май съм го пробвала и ми е още по-труден.
Аз планка го спрях заради ръката. Имам проблеми с един нерв и не бива да се притиска в лактите.
Обаче тогава ще го правя с прави ръце. Все е планк.

# 483
Сложи си възглавничка, в лактите е мъката, аз затова съм го сетнала там на една минута
и не се отказвай, няма да ти казвам колко пот и лежане по пода беше в началото, но ти си боец, ще се справиш

Самт, никът ми е от 'птиците умират сами', не го шпрехя доича, но ти  благодяря Hug

# 484
Леле, Herzen! За планк бях чувала, едно време го знаехме само като "лицеви опори". Пък сега колко разновидности са му измислили! Развива се светът, хей Simple Smile

Много ми хареса този обръч, къде ги "раздават", да си взема и аз? И, срам, ама да попитам - аз като никога не съм знаела как се върти обръч, ща ли мога да се науча на стари години? На видео ми изгледа много лесно. А в действителност как е?  Тежкият обръч по-лесно или по-трудно се върти? Да не взема да се изсиля бадева.

# 485
хаха, не те знам, обръч мога да въртя от дете, то съм от поколението, припадащо по 'златните момичета'
ама споко, лесно е Simple Smile
тежкият се върти по- лесно, защото подхваща инерцията, лекият се изхлузва
започнах на 40 мин, сега си пускам филм или музика и правя 60, 3-4 пъти в седмицата

# 486
Herzen, а продава ли се такъв тежък обръч в България? Сериозно се навих да си купя. Ще има вкъщи да ми се смеят на воля Simple Smile

# 487
Моя обръч е обикновен.
Чудно как съм забравила да го въртя.
Ще пробвам, пък ако не стане, ще си остана на планка и другите.
Ама ти много въртиш бре  Laughing
Ще сложа възглавница. Пробвала съм, но този път по-дебела ще избера.
И аз мога по минута, ама пет пъти по 20  Grinning И така може.

# 488
Херци, поздравления! Hug
Samt, планкът не е лицеви опори, защото няма движение, само стоиш в тази поза.
Има тема за планка, сега не мога да сложа линк, намери я.
Аз го правя от миналата година и съм много доволна!
Луна и грош, през телефона не мога да ти видя хубаво резултатите, но май нямаш ИР. Обаче ЩЖ има проблем.

# 489
Днес питах майка ми как ми изглежда корема и дали е отслабнал.
Друг човек да каже е друго, ама ми е майка. Смее ли да каже нещо лошо  Mr. Green
Но той си отслабва. Просто все още там си има за сваляне и стягане.
Помня като го мерих със сантиметъра преди. Беше 140 см. Сега е 94-95. Има напредък.
Иначе преди като беше огромна престилка покриваше интимните части. Чак не се виждаха и трябваше да повдигам  Joy Сега няма нужда.

Samt, ето я темата  http://old.bg-mamma.com/?topic=981579;topicrefid=19
Първо я разгледай, особено картинките. Дават се от някой потребители добри съвети за изпълнението.
А също и в гугъл търси за да разбереш как правилно да го правиш. Има най-различни варианти.

Реших маскарпонето с тиквички, патладжани и яйца на фурна да го спретна.
Ама да питам. Маскарпонето още в началото ли да го добавя или накрая? Нали няма нещо да му стане и да стане от полезна - вредна мазнина?
Чудя се дали да не опека първо тиквичките с патладжаните и после да разбъркам 2 яйца с маскарпоне и малко вода и да залея  newsm78
Ако издържи още няколко дни, ще си спретна и пилешко с маскарпонов сос  Laughing
Иначе майка като разбра, че има маскарпоне, реши, че трябва да прави торта. Била чула рецепта за една кофа течен шоколад + кофа  маскарпоне + блатове и ставало бижу.
Ама не му е времето сега за излагации. Избих и грешните мисли и се примири с тиквичките.

# 490
Елора, на мен пък точно домашните са ми много критични Grinning
С изключение на мм, той като един съпруг със стаж, знае, че темите за килограми и изобщо външен вид са като минно поле и много внимава.
Но децата ми - на 23 и на 17 години, са супер безцеремонни. Дъщеря ми: "Да. Отслабнала си наистина много. Ама я виж - тук и тук ти виси". Сина ми: "Още си дебела".
А приятели и познати в един глас: "Супер си, стига си отслабвала вече, идеално изглеждаш така".
Е, на кого да вярвам? Grinning

Herzen, браво! Обнадеждих се и за корема. Тези обръчи с тежести така ли се продават или ти си го правила?

# 491
Така се продават, аз съм махала от тежестите
И нали запомни - с неопренов колан, да не те питат после кой те е бил Simple Smile
Ей тези, моят май е втория
https://www.mondo.bg/725-%D0%BE%D0%B1%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%B8

# 492
Елора, на мен пък точно домашните са ми много критични Grinning
С изключение на мм, той като един съпруг със стаж, знае, че темите за килограми и изобщо външен вид са като минно поле и много внимава.
Но децата ми - на 23 и на 17 години, са супер безцеремонни. Дъщеря ми: "Да. Отслабнала си наистина много. Ама я виж - тук и тук ти виси". Сина ми: "Още си дебела".
А приятели и познати в един глас: "Супер си, стига си отслабвала вече, идеално изглеждаш така".
Е, на кого да вярвам? Grinning

Herzen, браво! Обнадеждих се и за корема. Тези обръчи с тежести така ли се продават или ти си го правила?

О, и майка е критична. Въпреки, че тя сега е по-пълна от мен. И на мен всички ми казват да спра да отслабвам. Само тя казва, че имам още за смъкване. Според брат ми дори не съм пълна вече. И за пръв път в живота си и от него съм по-слаба. Той даже се дразни. 86 кг е. Аз 70. Преди 2 седмици ми даде суитчери и блузи, които не му стават вече, че е напълнял. Всъщност той от години е на нввмх, обаче е качил, защото пие доста бира. Знае, че е въглехидрат, ама му се пие. Но той тренира, мускулест е, не дебел.
Децата са ти големи критикари и жестоки даже  Laughing

# 493
Дами, само да вметна - когато тръгнете да правите планкове или каквито и да е упражнения нали знаете - първо хубава загрявка на цяло тяло и тогава Simple Smile След планковете правите разтягане.

Ето примерни видеа:
https://www.fitnessblender.com/videos?minlength=2&maxlength= … ningtype%5B%5D=15

# 494
Момичета, благодаря ви за инфото за планкове. Даже не знаех какво значи планк.  Ще ги почна от понеделник. Аз си тичам на кростренажора по 30 мин  и си мисля че ще сваля корема, ама не. Само там не свалям. Купувам си и обръч. Още веднъж ви благодаря за хубавите идеи. Супер сте. Много се радвам , че има от кой да черпя опит.

Общи условия

Активация на акаунт