От кой матрак сте доволни? - Тема 7

• 122 525
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • Ямбол
Ходих в петък до фирменият им магазин, и от всички които бяха на промоция и имаха нашият размер избрах, този който съм поръчала по-горе. Много ми беше удобен още в магазина, средна твърдост, според консултантката бил наистина хубав пък ще видим.

Благодаря за отговора! Нямам възможност да го пробвам и затова се чудя дали да поръчам докато са намалени. А може ли да го сравните с някой от другите, ако не ви затруднявам?
Т.к. цяла седмица обикалям по магазини за матраци, че ме беше страх да поръчам без да тествам, ако търсите средно твърд матрак, което за мен се оказа търсеният https://ted.bg/blackshopping-tedbg/exclusive-memory-silver този е най-изгодният в момента. Имаше и едни на Блян, но там пък гарацията е 2г, което ме отказа. Но през седмицата сме на работа до късно, та се уговорихме куриера да дойде другата събота.
Благодаря!

# 226
Вчера взехме Ортопедичния Фаворит нова на Тед . В магазина ни направиха -15% което приятно ни изненада (в онлайн магазина им няма промоция точно на този модел ,а мислех от там да го поръчам добре че отидохме на място).

# 227
Здравейте. Simple Smile
От 5 години използвам антистрес матрак на Тед със седем зони на комфорт и съм изключително доволна. Сега имахме нужда от нов матрак за друго жилище и го потърсих, но се оказа че е спрян от произвоство. Затова решихме да вземем Матера, хареса ми колко е висок- аз обичам спалнята да е висока, както и комфорта, доколкото успях да усетя в магазина Simple Smile
Включвам се да кажа, че тази седмица е намален на -50%, та ако някой още се чуди. В шоурума на Тед доста от матраците имаха намаление. Blush

# 228
Т.к. се сетих, че ми трябва и топ матрак за гости на дивана, някъде тези дни да сте срещали някакви супер евтини, нямам претенции за марка, само за размер  Laughing

# 229
  • София
Имам топер за матрак на Дормео (Евкалипт 6см), купен преди месец и нещо. Удобен е, но въпреки рекламата за мен има значение каква е основата отдолу. Мек и е потъва тялото, но според мен не е подходящ за всички. Особено за хора с болки в гърба е възможно това потъване на тялото да създаде дискомфорт. Гласувам с 2 ръце за Магнифлекс, това е най-удобния матрак, на който съм спала.

Уточнявам, че не съм пробвала всички матраци от Анкетата.

# 230
Търся твърд матрак. Предложения?
Благодаря!

# 231
Благодаря!
Вчера (както писах по горе) бяхме в магазин на Тед и изпробвах 2та им Ортопедични модела спряхме се на Фаворит нова от 1та страна е твърд от другата има мемори но по степен на твърдост се води 2ри клас т.е. средно положение. А матрак  ASTREA ORTHO другия модел с който го сравнявах наистина беше доста твърд води се 3та снепен на твърдост най голямата и няма мемори. 😉

# 232
Благодаря!
Бюджет?

# 233
Не търся скъп матрак, до 450лв. И на мен ми препоръчаха Естреа орто. Чудя се ако вземем еднолицев без подматрачна рамка какви са недостатците?

# 234
Не търся скъп матрак, до 450лв. И на мен ми препоръчаха Естреа орто. Чудя се ако вземем еднолицев без подматрачна рамка какви са недостатците?

Като цяло еднолицевите матраци са трудни за качване, сваляне и монтиране. Също така се амортизират по-бързо, защото няма как да се въртят. Затова са по-евтини и гаранцията е по-малка.

# 235
То е приста и пише, че е за еднолицев матрак...за детско легло, но трябва твърд матрак. Не знам как да направя.
Благодаря за мнението!

# 236
То е приста и пише, че е за еднолицев матрак...за детско легло, но трябва твърд матрак. Не знам как да направя.
Благодаря за мнението!

Като цяло еднолицевите матраци са с над средна твърдост.

Аз не ги харесвам като цяло, но щом леглото е такова - имате два варианта:

1) Намирате ново легло
2) Взимате еднолицев матрак.

Ако е за дългосрочно ползване във Ваш апартамент - по-добре намерете ново легло и вземете двулицев матрак.

Ако е за по-кратко или нередовно - останете с еднолицев матрак.

# 237
  • оттам, откъдето започва България
Lisa, пробвай в някой магазин еднолицев Каспия полифлекс на Нани. 6 години го ползваме и нямаме забележки.
Не знам какъв е размерът на пристата ти и дали предлагат точно такъв размер.

# 238
TedoAmber предлагате ли надматрачна постелка с кехлибар? 😊

# 239
TedoAmber предлагате ли надматрачна постелка с кехлибар? 😊

Здравейте,

Тъй като съм сигурен, че не е по правилата на форума, Ви предлагам да продължим на друго място.

Възможно ли е да ми пишете на teodor@ambermattress.com ?

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт