Нещо просто, което обичате да похапвате

• 53 170
  • 628
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
охх като ви чета  и се сетих за - кисело зеле с малко сланина и лют червен пипер.....зимата умирам за това

# 151
  • град-държава
Стигааа деее.😆

# 152
много вкусно овче сирене нарязано на плато на шайби , поръсено със зехтини червен пипер и заобиколени с различни видове много вкусни маслини

# 153
много вкусно овче сирене нарязано на плато на шайби , поръсено със зехтини червен пипер и заобиколени с различни видове много вкусни маслини

И съвсем малко чубрица ако добавиш, става превъзходно!

# 154
  • Някъде там
обикновен кроасан с шоколад запечен на тостера.Като се разтече шоколада и ммм 😊😋

Ти си лоша! Няма да си играя с теб!  Crossing Arms
Няма повече Уиш,обещавам.🤗😙
Само не взимай тигана.😁

# 155
Парче козе сирене. Ама направено от човека, който ни доставя млякото. Без нищо. Само сирене. Точно от него мога да ям до спукване.

Ох, сега само за кроасан и шоколад ще мисля. Няма да ям пък! Аз съм самата воля. Оммммм!

# 156
  • софия
оо сега се пресетих за обядът ми в 9-10 клас. 2 граханови филийки със зехтин, бучка сирене,малко суров лук и  маслинки. Бях луднала по това. След училище първа смяна , прибирам се гладна като вълк - хапвам това и направо се съживявам

# 157
  • Някъде там
Парче козе сирене. Ама направено от човека, който ни доставя млякото. Без нищо. Само сирене. Точно от него мога да ям до спукване.

Ох, сега само за кроасан и шоколад ще мисля. Няма да ям пък! Аз съм самата воля. Оммммм!
И аз обичам така овче и козе сирене и кисело мляко.
Добре де,няма да говоря за шоколад
Но ще кажа друго любимо бързо сладко.
Чаени бисквити с мармалад от шипки.Слепваш да се получи салам мажеш го цялото овалваш в ядки,буташ в хладилника да стегне и после свършва за секунди в къщи.Дааа, чакаш да поемат,но аз обикновено го правя вечер за да не го мисля.

# 158
Цитат
Чаени бисквити с мармалад от шипки.Слепваш да се получи салам мажеш го цялото овалваш в ядки,буташ в хладилника да стегне и после свършва за секунди в къщи.Дааа, чакаш да поемат,но аз обикновено го правя вечер за да не го мисля.
О, не запалвай фитила. Това е божественярско. Само че ние мажем и пласт краве масълце. Бисквитка, масълце, шипков мармалад и пак бисквитка, масълце и шипков мармалад. Накрая слепеното руло се намазва цялото с краве масло и се овалва в смлени орехи. Буха се в хладилника за една нощ и после се реже по диагонал. Стават едни симпатични елипси на райета и "здравейте, паласки". НО пък е много, много вкусно.Smiling Imp

# 159
Пръжки (джумерки). Салца от домати от консерва с праз лук.
Кисело мляко с висока масленост и сладко от кайсии/ягоди/вишни/смокини.
Варени картофи с майонеза и сирене.
Филийка с мед и масло.

# 160
Като ида у нашите винаги има нещо. Simple Smile тогава каквото има ям, не съм много претенциозна когато стм гладна Simple Smile

# 161
  • София
Цитат
О, не запалвай фитила. Това е божественярско. Само че ние мажем и пласт краве масълце. Бисквитка, масълце, шипков мармалад и пак бисквитка, масълце и шипков мармалад. Накрая слепеното руло се намазва цялото с краве масло и се овалва в смлени орехи. Буха се в хладилника за една нощ и после се реже по диагонал. Стават едни симпатични елипси на райета и "здравейте, паласки". НО пък е много, много вкусно.Smiling Imp

Как ме подсетихте, но аз вместо масло слагам гъсто разбита заквасена сметана със захар.
Това беше едно от нещата, които често се правеха през ученическите ми години.

# 162
Падне ли ми хубава заквасена сметана, си я изяждам направо със супената лъжица.

# 163
  • София
Падне ли ми хубава заквасена сметана, си я изяждам направо със супената лъжица.

Аз затова купувам по повече 😁. Да има и за сладкиш и за лъжица 😁

И  за още нещо се сетих - хубава заквасена сметана с настъргана ябълка.
Това и за десерт съм го сервирала след изстудяване в хладилника. Ябълката настъргана я изтисквам, да не разводни сметаната.

# 164
Ей, не се траете, значи🤔😁, сега и за друго се сетих- маскарпоне със сладко от ягоди и натрошени бисквити🐷- става за две минути и е най- бързия и лесен десерт, който неведнъж ме е спасявал, пък човек, който да не го е харесал, до момента няма😎

Общи условия

Активация на акаунт