Кралски работи и клюки - 16

• 75 305
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ако наистина се правят ДНК тестове, ДНК на майка/сестра е различно. Най-лесното обяснение е най-логично, но сценариите стават все по-усложнени и ужасяващи Simple Smile Кейт и Уилям може би наистина са имали и проблем, може да са прибегнали до инвитро. Мегън не вярвам да е искала деца до момента, че да са ходили на изследвания с бившия, кариеристка отвсякъде. Мегън не я харесват, защото не е и англичанка.
На мен ми харесват като цяло дрехите на Мегън, на сватбата на другите гостенки бяха по-семпли. И и отиват.

Ето и едно видео на 9-г. Мегън, която си играе на кралица и тя е кралицата: https://www.youtube.com/watch?v=sleHoBSqDy0

Диана е правила астрологична прогноза на момчета и за Хари резултатът е много силна връзка  с Америка. Диана се е притеснявала за него като свободен, емоционален и т.н. (да се чете не глътнал бастун член на кралското семейство) и как ще понесе тежестта на кралските задължения. В този смисъл Мегън му подхожда и тя е парти гърл,.

За Саманта не видях да са я отказали от звездния биг брадър. Единствената официална информация е от нея, че ще участва. И днес в статиите е вероятен участник, не видях клюка за отказано участие.

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 01:01 от Baltazara

# 301
Моля, къде да обявя, че моето дете е от Уилям? Joy

Ако ми помогнете да се добера до ''Двореца", обещавам да ви каня на приеми! Sunglasses

# 302
  • Варна
Б*си и сценариите, дето се вихрят тук по нощните часове! Laughing Laughing Laughing
Нали?
То направо е сценарий за турски сериал.
На право ми иде да кажа "ай сиктир, бе" Joy

# 303
  • Бургас
Направо не мога да повярвам какви конспирации, какви чудеса! На какво се основават тия теории? Защото поддръжниците и не харесват Кейт , както има хора, които не харесват Мегън и я " рисуват" с рога и дълга опашка?

# 304
О, темата се е разчупила малко. Коментират се слухове и клюки, а не се обяснява само какъв колан, чанта или обувки трябвало да сложи Мегън, че да изглежда по-добре.

# 305
Направо не мога да повярвам какви конспирации, какви чудеса! На какво се основават тия теории? Защото поддръжниците и не харесват Кейт , както има хора, които не харесват Мегън и я " рисуват" с рога и дълга опашка?

Е, добро утро! Хората сме такива. Не може Кейт и Уилям хем да са хубави, хем здрави, хем плодовити, пък и кралски наследници. Трябва да се търсят проблеми, пикантерии. Иначе е скучно.
Всеки избира да вярва ли на подобни неща или не. За мен те са врели-некипели и източниците им сами говорят за това. Например “новината” за сурогатния произход на Джордж и Шарлът тръгва от долнопробен руски сайт (защо ли?)
А твърденията, че майката на Кейт и Пипа са сурогатки на децата наистина ме развеселиха, не бях чувала тази история. Направо надминаха себе си вече.Joy
Всъщност, някой написа по-горе, че майката едва ли и може физически да износва, защото сигурно е поне на 65.

# 306
Майката на Катрин е '55 набор.
А как Катрин докарва напълняването в лице през бременността, ако реално не е била бременна?

# 307
Клюка е твърдението, че Уилям се е натискал с руса красавица в швейцарски ски курорт, а че Кейт е износила децата на майка си и сестра си е научна фантастика Simple Smile
Тия новите аристократи имат толкова лустросан имидж, че и свястна клюка не може да се произведе за тях, пуу!

# 308
  • Бургас
Майката на Катрин е '55 набор.
А как Катрин докарва напълняването в лице през бременността, ако реално не е била бременна?

Подробности Wink

# 309
И тази от ски курорта май им е някаква близка на Кейт, ако правилно си спомням .

Аз разбрах, че майка й и сестра й са й дали яйцеклетки.

# 310
  • Истински се вижда само със сърцето.
Леле чета и не мога да повярвам какви глупости се пишат Simple Smile разни си измислят слухове и други, които си падат по конспирации им се връзват.

Нито вярвам че Кейт не си е родила децата, нито пък че Меган е такава отврат каквато я изкарват.

И това видео че Меган си играла на кралица като дете, че то почти всички момиченца си играят на това ....

Направи ми впечатление че се коментира че Меган е била с тъмен цвят на сватба, макар че в полата имаше свежи цветове. Интересно ми е защо не се коментира с такава страст Виктория Бекам и нейният тъмен тоалет на сватбата на Хари и Меган Simple Smile и не ми казвайте че това и е стилът на нея Simple Smile

# 311
  • Майничка
Моля, къде да обявя, че моето дете е от Уилям? Joy

Ако ми помогнете да се добера до ''Двореца", обещавам да ви каня на приеми! Sunglasses

Пробвай по-добре с Чарлз, той доказано е идвал в Бг, стига да съвпада периода. Laughing
До Англия може и да не стигнеш, до Двореца - хептен, но до руските сайтове - от воле!

# 312
  • На топло
Не вярвам в конспиративни теории.
Тази за Кейт и децата, е меко казано изсмукана от пръстите 😂🤪
Много тъпи физиономии прави Мегън в последно време, сякаш се усмихва насила

# 313
А защо е с разкопчано копче?
Много неаристократично.

# 314
  • Истински се вижда само със сърцето.
Моята щерка има една рокля на която постоянно се разкопчава копчето Simple Smile аз лично предполагам че се е разкопчано случайно, а за фотографи те супер момент да я снимат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт