ОСМИ клас пред нас е - ваканцията си тече -14

• 65 224
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • София
vlad, аз съм запомнила паролата на телефона и е лесно, пък и набора ми беше пратил снимка на "безценните документи" като ги взе.

слънчевата, да се бях помолила и аз за хубаво време Yum Не спря да вали, днес ме питат: "Почерня ли?", а аз "Много, 3 часа плаж за 2 дни" Simple Smile 
Таз' година малко отпуска остана за море, зарязвам ги домочадието да си почиват, аз аз обратно.
Голяма мъка тези книги, не му се чете, само един Хамлет е прочел, сега мъчи "Илиадата", но ако я кара така с четенето, на есен ще види и "Одисеята" без да я е чел Simple Smile

# 406
Да се отчета- подадох документи в двете АЕГ. Имаше доста подадени молби. Оставих само копие от свидетелството и сл. бележка с оценките. Само това, сега стискайте палци! Благодаря! Драма няма. Той и без това не е напълно сигурен какво иска.

Как ви приеха заявлението с копия, аз се обаждах в 73 и ми казаха, задължително оригинал.

# 407
Да се отчета- подадох документи в двете АЕГ. Имаше доста подадени молби. Оставих само копие от свидетелството и сл. бележка с оценките. Само това, сега стискайте палци! Благодаря! Драма няма. Той и без това не е напълно сигурен какво иска.

А всъщност какво ще се случи, ако децата не се класират на желаното място на 4-то класиране?

# 408
  • София
И аз това се питам.

# 409
  • край голямата локва
Тях като не ги приемат ще приемат други. И техните места ще се освободят, и пак разговори с директорите. Отделно където се кандидатства с копия не е сигурно че класираните ще се запишат и ще звънят на следващите. След това от РИО ще им дадат останалите свободни места да избират. Ще се запишат и ако съвсем не са доволни ще продължат да проверяват по училищата. Рокадите ще продължат и след 15.09.

# 410
Дидева, ти как я караш? Има ли слънце при теб? Heart Eyes
Екстра съм. За мен си изпълнила слънчевия план още от 30. юли. Горе- долу следвам програмата на Белинда с някои допълнения. Даже тая вечер проведох форумска среща.
Simple Smile Успех на продължаващите играта. Съжалявам, че в момента ми е трудно да съм полезна.

# 411
  • Варна
Дидева, ти как я караш? Има ли слънце при теб? Heart Eyes
Даже тая вечер проведох форумска среща.

Е, браво! А защо не се обадихте? Този път нямаше да питам как се решават задачи Simple Smile.
Иначе пожелавам слънчево време на всички отпускари - и плажуващи, и планинари. По време на моята отпуска се изваля де що можеше, но като знам, че я чакам цяла година, както във вица " пени се, не пени" ( вали, не вали), максимално уплътнявахме времето навън. Тъй че на вас пожелавам слънчево. Днес и аз се стягам за плаж - да направим втора баня преди да изпратим детето на лагер в планината.

# 412
Ох,пу-пу,Белинда,добре ,че се списа.Тъкмо щях да питам що се губиш?
   Пак да пожелая успех на 4то класиране,най-после да отдъхнете и вие и децата!!!
   Приятно и слънчево на почиващите,аз съм от работещите.
  И да не съм чула КРАЙ-в тая тема има хора от прованса,не се вписват в темите по училища,да си седим в затъмнение ли?!

# 413
  • София
Че кой е казал край? Никакъв край! Под "финал" имах предвид края на класиранията, за да си отдъхнат всички. А иначе продължаваме и в осми клас. И там ще е интересно, ново, ще има за какво да се хилим. После до 12-ти клас е малко скучно, ама ще го измислим. Wink
Слънчевата, така е, признах те! Едно хубаво време е тук на морето, чудно ти се е получило. Виж, нещо по въпрос с комарите ако можеш да направиш, че с тези дъждове са освирепели. Joy
'Айде, отивам на плаж! Пак ще се включвам, но по-рядко през тези две седмици, че смятам да го ударя на живот. Sunglasses

# 414
  • София
Комарите не са в моя ресор. Joy
Весело и слънчево да е на всички ваканцуващи!
Аз да ви питам, след като обсъдихме парите и джобните, имат ли вечерен час децата ви?
Моето час няма, ориентира се по слънцето. Казала съм, че започне ли да се смрачава, го искам вкъщи, че тръгна ли да го търся, голям срам ще бере! Според сезона и времето, часът е различен.
До сега, само веднъж се е прибирал по тъмно, откакто е на такъв режим - на таз годишния последен учебен ден. Това ме накара да се замисля, че тези срещи тепърва ще зачестяват и искам да съм подготвена с разхлабването на режима, в разумни граници.
Кажете, как е при вас?

# 415
  • София
Подкрепям Санака за комарите, с тен няма да се върна, но на решето от комари - да, успокоителното е, че не умират като ме за хапят:joy:

Слънчевата, на моя срещите са му пред РСто, та още не се е налагало да обявам вечерен час.

# 416
  • Варна
Ох, аз моето едвам го изкарвам извън къщи, какъв вечерен час. Та то по тъмно тъкмо геймърските турнири са започнали, как ще се изчагърка от компа Simple Smile?

# 417
  • София
.... Моето час няма, ориентира се по слънцето. Казала съм, че започне ли да се смрачава, го искам вкъщи, че тръгна ли да го търся, голям срам ще бере! Според сезона и времето, часът е различен.
Кажете, как е при вас?
....
И при нас е така. Не мисля да променям нещо, поне засега. Тепърва предстоят купоните, ще видим как точно ще го отиграем. Няма как да ги спрем, но контрол трябва да има - къде, с кого и до колко.

# 418
  • София
Няма вечерен час. Рита на една площадка  пред блока на съученик, докъм 10 са се прибрали. Сега лятото на морето и до след полунощ са навън, но комплексът е с охрана и пълен с деца, не се притеснявам. Голяма игра пада, но и цъкане на тел-а, де, без това не минава😁

# 419
  • София
Десем, къде сте вие, та нямате слънце?

И моето няма час, когато е с майка ми, в един прекрасен, мой роден край. Но там е различно. Децата, от всички къщи и блокчета, са на улицата. Случвало се е някоя баба да изнесе сандвичи за всички, защото никой няма време да се прибере за вечеря... Не е притеснително.
И в нас се цъкат геймърски турнири. Като се започне след смрачаване, та се е случвало и до 2-3 ч. посред нощ, но излизането навън не се пропуска нито за ден.

Общи условия

Активация на акаунт