Септември наближава вече, чакаме те, мъничко човече!

• 40 137
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм на тонове. Сега ме сюрпризира някаква лекарка - бебето ти е между 3800-4100гр, защо чака толкова за секцио?
Имам си лекар, обсъдила съм с него, а  и измери по-малко бебето...и корема ми е малък..

# 601
Тъкмо зачетох "Раждане с любов" с Олга Дукат, та още на първа страница причините за първото й секцио са като описаните в предните страница - ама то голямо бебе, ама ти не си толкова голяма, и т.н. А всъщност - лекарката й излиза отпуска. Мисълта ми е , че лекарските препоръки е хубаво да се ревизират, за тях секциото е в пъти по-удобно .. не случайно покрай Коледа и НГ медицинските причини за секцио рязко се качват ...  Laughing

Аз не съм фен на нещата на всяка цена, нито на стриктното следене на плана за раждане - каквото стане и каквото дойде. За сега показания за секцио нямам, освен , че бебокът върви едър, ама терминът ми е на 30.09 , та ще видим как ще се развият нещата.  Peace

Ами предвид трагичния случай на родилката в Сливен, който според моя док е щял да се избегне ако е било предприето секцио как изобщо бих си и помислила да му пренебрегна съвета незнам, а и не му е отпуската мотива, защото не му предстои, плюс това термина си мина и замина а главата на бебето не се позоционира ( това за мен).

Мисля, че всеки който реши да пренебрегва лекарски съвет трябва първо много добре да си прецени рискът който поема и струва ли си да го поеме.

Страх не страх от операция ще си изтърпя болката, важното е бебето ми да дойде на бял свят.

# 602
В крайна сметка избираме лекар, на когото вярваме. Ако трябва да се съмнявам във всеки преглед и препоръка, то значи не съм при точния лекар за мен.

# 603
  • Русе
Аз съм на тонове. Сега ме сюрпризира някаква лекарка - бебето ти е между 3800-4100гр, защо чака толкова за секцио?
Имам си лекар, обсъдила съм с него, а  и измери по-малко бебето...и корема ми е малък..
Е как ти го измериха това бебе на тонове като си ходила, на око ли ги преценяват? И при мен се изрази мнение относно килограмите на око. Малко щяло да бъде. За пръв път ме вижда, идея си няма от нищо покрай бременността ми ама си дава мнението. Мен изобщо не ме бърка малко ли ще е голямо ли. Само да си е развито всичко и да е здравичко. Ама ме подразни малко... нито съм я питала, нито ме интересува мнението и. За мен е важно мнението на моя си доктор.

# 604
И аз днес бях на тонове 148 у/м казах за моя проблем с намалелите околоплодни води и остаряла плацента и докторката ми каза да отида пак на тонове в вторник и на 10 септември на ехограф за да се види бебето

# 605
И аз днес бях на тонове 148 у/м казах за моя проблем с намалелите околоплодни води и остаряла плацента и докторката ми каза да отида пак на тонове в вторник и на 10 септември на ехограф за да се види бебето

Иди на ехограф при някой специалист тази седмица. За второ мнение.

# 606
Най-добре искай второ мнение за състоянието на плацентата, много лежерно го раздават докторите.

# 607
  • Across the Multiverse
Аз съм на тонове. Сега ме сюрпризира някаква лекарка - бебето ти е между 3800-4100гр, защо чака толкова за секцио? Имам си лекар, обсъдила съм с него, а  и измери по-малко бебето...и корема ми е малък..
Тази в ред ли е ... като ще си секцио какво значение има колко голямо ще ти е бебето ?!? Дай да го извадим един месец по-рано 'щото й се струва големичко  #Crazy

# 608
Дами аз нещо се спекох яко. С моя висок праг на болка от снощи имам някакви страшни болки, нерегулярни втвърдявания та чак повръщам от болка. ММ предложи да ходим на лекар ама то на нерегулярни как да ида като ще ме върнат. Всичко ОК нали нормално е но това повръщане ме притеснява. При опита ми да обясня на акушерката тя каза че всичко е нормално ама мен ме е страх да не се обезводня. Споделете някакъв опит моля ви. Иначе съм в 39г.с.

# 609
Е мамчета и бъдещи мамчета.. Преди малко се рпди и моята принцеса Божидара❤️

# 610
Д ти е жива и здрава, Ели!!! Избрали сте страхотно име!

# 611
  • Русе
Честито! Да е много здрава!

# 612
Srety, иди на преглед...Щом повръщаш от болка, нека те видят.

Ели, честита дъщеричка! Да е жива и здрава! Ти как си?

# 613
  • Across the Multiverse
Честито, Елито, жива и здрава да ви е! Като имаш възможност разкажи ни как роди, как се случих нещата, колко се роди бебка и как сте сега.  bouquet

# 614

Честито Ели, милата колко те измъчиха преди това.
Много да те радва малката.
Когато имаш време и желания сподели как мина раждането Hug

Общи условия

Активация на акаунт