Въпрос за деца в риск.

• 10 407
  • 204
  •   1
Отговори
# 135
Аз например съм в САЩ. Но тонът ти е доста гаден и съжалявам, че се опитах да помогна с информация.

# 136
Ставаш все по-нестабилна. Никак не вярвам на безплодните  ти напъни да помагаш.

# 137
Чудесен призив за помощ, няма що. Пусна тема, искайки съвет, а накрая врещиш, че само съвети сме давали. Вече не вярвам на историята.

# 138
Я, как бързо се появихте!
Дренка, специално ти в какво вярваш и в какво не, слабо ме интересува! Такива като теб, мога само да подминавам. По-принцип да, доста е неприятно , когато се казва истината, много често не е приятна, но това е положението.
Моля, нека, ако още някой има желание да помогне да пише на лични. С останалите съфорумки се разбрахме коя какво ще изпрати, за да може да не се дублираме и да осигурим нужното.
Моля, модератор да заключи темата.

# 139
Колко си нагла! Най-добре ще е модератор направо да изтрие темата, че толкова грозно поведение отдавна не бях виждала.

# 140
Не се напъвай повече!

# 141
Образованието, което съм завършила е педагогика на деца с девиантно поведение, та имам поглед на нещата.
Имате ли професионална реализация в този сектор?

Ходих до социалните и разговарях с тях. Проблема за тях не е нов, запознати са. Както споделих, вече има подаден официален сигнал от директорката.
Разбрах от тях, че майката освен, че има още едно дете е и наркоманка.
Това означава,
че е  диагностицирана в надлежно лечебно заведение и служебно лице изнася информация за здравословно състояние?
 Thinking
 След подадения сигнал е бил наблюдаван за кратко и в този период е имал голям напредък в грижите за децата. Казаха обаче, че от около година нямат поглед върху тях и незнаят към днешна дата какво е положението. Тъй като ми споделиха, че при втори официален сигнал, мерките, които ще бъдат взети, ще бъдат доста по-сериозни, реших да не подавам такъв, поне засега.
Разбрахме се, че ще го извикат отново, ще посетят дома им и отново ще го наблюдават как отглежда децата.
Основанието да го посетят е след официален сигнал,
а не след като някой мине и сподели нещо в устен формат.

Били му предлагали преди време, но отказал.
Те не могат да му предлагат,
а да го осведомят евентуално какви социални помощи му се полагат,
след надлежно подаване на документация.

Потребител, с два профила е против правилата, тук! Peace
Същият, в обществото не се знае колко "профила" има,
т.е. в какви филми и роля влиза.
Разговарях с директорката на училището. Тя ми обясни, че до този момент няколко пъти е давала на таткото дрехи за децата и той ги е приемал без никакъв проблем, носили са ги децата.
Ако някой желае и има възможност да ги зарадваме с дрехи, ранички или помагала, може да ми пише на лично.
Дайте координати на училището. Директорката е вписана.
Много хора ще бъдат съпричастни, включително и аз,
но на адрес на училището!  Peace

Последна редакция: сб, 18 авг 2018, 19:14 от Анонимен

# 142
Образованието, което съм завършила е педагогика на деца с девиантно поведение, та имам поглед на нещата.
Имате ли професионална реализация в този сектор?

Ходих до социалните и разговарях с тях. Проблема за тях не е нов, запознати са. Както споделих, вече има подаден официален сигнал от директорката.
Това означава,
че е  диагностицирана в надлежно лечебно заведение и служебно лице изнася информация за здравословно състояние?
 Thinking
 След подадения сигнал е бил наблюдаван за кратко и в този период е имал голям напредък в грижите за децата. Казаха обаче, че от около година нямат поглед върху тях и незнаят към днешна дата какво е положението. Тъй като ми споделиха, че при втори официален сигнал, мерките, които ще бъдат взети, ще бъдат доста по-сериозни, реших да не подавам такъв, поне засега.
Разбрахме се, че ще го извикат отново, ще посетят дома им и отново ще го наблюдават как отглежда децата.
Основанието да го посетят е след официален сигнал,
а не след като някой мине и сподели нещо в устен формат.

Били му предлагали преди време, но отказал.
Те не могат да му предлагат,
а да го осведомят евентуално какви социални помощи му се полагат,
след надлежно подаване на документация.

Потребител, с два профила е против правилата, тук! Peace
Същият, в обществото не се знае колко "профила" има,
т.е. в какви филми и роля влиза.
Разговарях с директорката на училището. Тя ми обясни, че до този момент няколко пъти е давала на таткото дрехи за децата и той ги е приемал без никакъв проблем, носили са ги децата.
Ако някой желае и има възможност да ги зарадваме с дрехи, ранички или помагала, може да ми пише на лично.
Дайте координатити на училището. Директорката е вписанана.
Много хора ще бъдат съпричастни, включително и аз,
но на адрес на училището!  Peace
[/quote
 Не мога да дам адрес тук. Все пак не желая да се разбира кой е града, за който става дума, а най-малкото да изтипосвам името на директорката във форум. Който има опасения, че сме го обърнали на просия в бг.мама, и ще му оберем останали дрешки или други пособия, просто да не се включва.
На тези, които са ми писали и са готови да помогнат, съм оставила имената, телефония си номер и адреса, което означава, че абсолютно отговарям за думите и действията си, и по-всяко време, който се интересува ще получи доказателство за това, къде са отишли дарените неща.

# 143
Училищата са публична информация, в регистър!
Директорът също е публично оповестен!
Вие не разпространявате лични данни.
Вие сте написали тема, публична.
Мда, пишейки от два профила. ooooh!
Кой от двата да възприемаме?
/ Ако има такива деца, в риск, то им направихте харакири./

бащата ги оставя на съсед тук, който е наркоман и алкохолик!
Момчето расте гамен, плюе, бие, рита и т.н.
а децата цял ден скиторят сами , гладни.
Директорката каза, че зимата ходят с летни обувки и мръзнат.
Дали директорът ще го потвърди в писмена форма?
Явно в това семейство са някакви дебили , с извинение! Бабата не желае да помага. Момченцето е цялото в рани, явно е падал , а и сестричката му каза, че на тяхната улица децата го бият. Баща му заяви, че са го къпали вчера в болницата, а сестра му не е къпана 4 дни.
Казаха, че нямат ток.
Предоставете абонаментен номер, ще го платим.
newsm78

Последна редакция: сб, 18 авг 2018, 21:30 от Анонимен

# 144
Що за наглост? На история съшита с бели конци не вярвам, темата за съвети ли беше или за набиране на средства?

# 145
So Lucky*,
една съфорумка "намекна" във форма, не обиждаща ...
Търся темата, където бях писала,
пак идентична, обаче вместо деца в риск, то беше за възрастна жена...
ПП Ето: Проблем с възрастна съседка
http://old.bg-mamma.com/?topic=1053665.msg37130645#msg37130645
възрасна жена, която явно не може да се грижи за себе си.  Жената има видимо заболяване на краката които са целите в нещо като екзема, не мога да определя какво е, трудно се движи , като слезе във входа сяда на стълбището и седи там с часове. Най вероятно има и други заболявания. Разнася се ужасна миризма, заговаря всеки, дори един ден била изнудила деца от блока да ѝ изхвърлят боклука. Пред блока има градинка с храсти и дървета и тя редовно си ходи там до тоалетна. Мизерията е пълна.
Авторът на темата съвсем не е от малко населено място..
IP-то "говори" вместо него.

Последна редакция: сб, 18 авг 2018, 21:34 от Анонимен

# 146
So Lucky*,
една съфорумка "намекна" във форма, не обиждаща ...
Търся темата, където бях писала,
пак идентична, обаче вместо деца в риск, то беше за възрастна жена...
Авторът на темата съвсем не е от малко населено място..
IP-то "говори" вместо него.
Аз пък преди години, пратих така помощ на една майка от благотворителния, после ми казаха че е фалшива и от тогава, грам вяра им нямам на такива сълзливи. Тук пък започнахме със "как да постъпя" и за 2 дни стигнахме "не искате да пратите помощ, гадове такива"...малко ту мъч, нали.
Ай пи то от къде  е, кажи да видим съвпада ли със случай на задушено бебе.

# 147
  • София /Абсурдистан
И сега какво, пързалка ли излезе темата?

# 148
Аз съм много доверчива,реших да помогна и ще го направя.Уточнете,моля,ще се пързаляме ли,ще се обиждаме ли,ще помагаме ли?Щото,нали,има много деца в риск,реални...Жалко ще бъде на халос да са ни усилията.

# 149
темата за съвети ли беше или за набиране на средства?
реших да помогна и ще го направя.
БЧК - "Дарете сега"
http://www.redcross.bg/help_us/how_to_help

Общи условия

Активация на акаунт