Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 13

• 95 402
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
  • Калифорния, САЩ
   Лабрекс, хайде сега обясни като за малоумни стъпка по стъпка - как приготви тази разкошна яхнийка или какеото и да е?

Аз сутринта пекох обяд за първокласника - бутер тесто с шунка, чедър, кетчуп и кисели краставички.

За ММ - френски тост с хляб “Бриош” и боровинково сладко.

И вечерята е готова - нещо като чили кон карне, но с прибавен ориз. Ще направя и гуакамоле, че е бързо.

# 496
  • Бургас
Мммм, Лабрекс, и у дома бяхме така, но моите бутчета с картофки бяха на фурна.

# 497
   Лабрекс, хайде сега обясни като за малоумни стъпка по стъпка - как приготви тази разкошна яхнийка или какеото и да е?

Мммм, Лабрекс, и у дома бяхме така, но моите бутчета с картофки бяха на фурна.

ir74, както вчера писах, ей такова нещо признава за манджа ММ. Сосче да има, да си топи! Simple Smile Пилешкото се сварява, в тиган се задушават лук, чушка, нарязва се домат или от буркан и накрая малко червен пипер. Картофите се нарязват в тава, сипват се зеленчуците, порцийките месо се слагат и се залива с бульон от вареното пилешко. Тавата се пъха във фурната докато станат готови картофите и....това е. Подправки според вкуса: черен пипер, магданоз, чубрица, джоджен, с девесил ми харесва на мен. Може и морков да се добави, целина, пащърнак, яхния си е, но вместо варена, печена. Peace

Много апетитни бутерки си спретнала! Heart Eyes bouquet

karzz, аз си предпочитам запеченото пилешко с картофки като у вас, без други екстри, ама сухо било! Та, от време на време се съгласявам на компромис.  Simple Smile bouquet

# 498
  • Калифорния, САЩ
    Лабрекс, много ти благодаря. Влиза в менюто за седмицата, ще направя и покажа  Hug Hug Hug.
Скрит текст:
Жалко, че аз съм на диета и със сигурност ще опитам, но така искам да си придърпам цялата ти чинийка. Аз съм абсолютен мазохист, готвя и само душа и облизвам готварските прибори.

# 499
    Лабрекс, много ти благодаря. Влиза в менюто за седмицата, ще направя и покажа  Hug Hug Hug.
Скрит текст:
Жалко, че аз съм на диета и със сигурност ще опитам, но така искам да си придърпам цялата ти чинийка. Аз съм абсолютен мазохист, готвя и само душа и облизвам готварските прибори.

ir74, само мога да ти съчувствам, но си е за завиждане, че удържаш фронта. Peace bouquet

# 500
  • Благоевград
Аааа, тъкмо вечерях и пак ми се дояде 😂
ir74 обожавам солени кифлички, ще направя като твоите Heart Eyes
labrex върна ме в детството, в къщата на село при баба и дядо Heart
sve и у вас много вкусно и разнообразно меню Heart Eyes
Да не обидя някой, всички сте се постарали с вкусни и интересни ястия. Ще пробвам от всичко, обещавам Simple Smile

Вчера сготвих 1754 неща и много се уморих, но неделя е така
Тиква със стафиди, канела, ванилия, вода и масло

Пишман овчарски пай Joy трябваше да е С агнешко, но сложих бекон и вместо картофи отгоре, сложих пюре от карфиол (за спазващите НВ-ВМХ препоръчвам)

Любимата леща на любимия, с грозна снимка

Сьомга по рецепта на моята приятелка Heart

# 501
  • там където има винаги вятър
Аз бях малко болна, но това не пречеше да се готви и най-вече да се яде  ooooh! Но все забравям да снимам  Whistling

бухти - така я имам записана рецептата от... години - сладки са, в тестото има захар  Peace

баница с локум, не правена от години

кекс с ябълки, много тънки ги нарязох и не потънаха  Embarassed

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 09:30 от mama iasi

# 502
Малее какви вкусотии правите всички, направо ви се възхищавам.
Mama iasi, очите ми останаха в твоите бухтички. Приличат ми на едни, които правеше баба ми, но за съжаление тя не е сред живите да ми предаде рецептата. Моля те, ако имаш време и възможност да я напишеш.
Аз гледах снощи по бързата процедура нещо:
Пиперка бюрек и картофена салата

# 503
mama iasi, може ли рецептата за бухтите? Много апетитно изглеждат.

# 504
  • там където има винаги вятър
mama iasi, може ли рецептата за бухтите? Много апетитно изглеждат.
Утре  Peace

# 505
Нашата вечеря:
Шопска салата

Фалшива лазаня

Щрудел руло с ябълки

# 506
  • Варна

Това е нашата вечеря: печени бутчета с ориз пилаф, салатка от домати и краставици, сирене и маслини, както и чаша червено вино 🍷

# 507
СалатаПълнени патладжанчетаи доматчета с останалата плънка
Тиква без захар,с канела

# 508
  • SHOOT ME 10 $
Дениил...това твоето си е углавно престъпление...даваш ли си сметка колллллко хора няма да заспят след тая гледка? М? Ще ги сънувам тия ястия твойте...😜

# 509
Ха,ха Simple Smileблагодаря! Малко "скучновати ",но поради разни новости у нас(здравословни) ще променям изцяло вкусовете на "домашните любимци "...

Общи условия

Активация на акаунт