VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 709
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 1 500
Който и да е ще се разболее от студената вода,като почнете с това мъж трябвало да се жертва за Божана,защо??!
Жал ми стана за Ричи,той горкия веднага предложи да се къпе със студената вода.
Гала винаги е имала проблеми с блендерите в шоуто си,сега и мъжът ѝ.Ама течност трябва,то се знае.
Високо ниво на гавра беше всичко.

# 1 501
  • Испания
Ходих до външната врата да видя на табелката отвън моето име ли пише...че да знам къде да лягам Joy
ДаН наруша правилата на ББ Stuck Out Tongue Winking Eye

И правилно. Ти Фнимавай прокурорът да не ти вдигне мерника!

# 1 502
Ама капандурата ще я затворя...че хладно стана Joy

# 1 503
  • София
Моля ви, кажете ми,че видяхте как налапа лъжицата,мислейки че е сламка Joy Joy Joy
Не видях, ходих да си направя чушка със сирене.

Тайне, ти кат' Сачка. Снощи крем карамел, днес чушка със сирене...
    Ами ще гледам един клип с вкусни неща и да залъжа малко апетита. Joy Joy Joy

# 1 504
  • София
Някой да хакне компа на Гала. Тя 100% гледа 24 часа онлайн 😬

# 1 505
Изненадах се, че Папито и той с изисквания за отделна стая, явно насериозно се е взел, пък с Кулагин го сложили. И накрая на двора ще спи, смях.
Покрай Дара и той ми опротивя.

# 1 506
  • Испания
Жал ми стана за Ричи,той горкия веднага предложи да се къпе със студената вода.

Амиииииии, той с какво друго да блесне?   

# 1 507
  • Варна/Лондон
Горкият Стефко, толкова унизителна роля са му отредили, да мели на Норчето храната Mr. Green
Той какъвто е приказлив , ако го бяха накарали да и дръвче храната, по - добре щеше да се справи.

# 1 508
  • София
Забавен ми беше епизодът днес. Не съм уау от каста, но като гледам доста потенциал и хляб има в повечето участници. Ще лъснат характерите на повечето с неудобствата, някои като тези на Божана и Ричи са си жива гавра... и двамата бяха пренавити във визитките - да ги видим сега.

# 1 509
# 1 510
Тете, Фнимавай преди да легнеш, че мъж ти да не си е сменил неговото място с друг. Е, затуй не е много хубаво да са Жентълмени.

# 1 511
Тайне, чушката я пасирай, нали...с малко вУдиШка...

# 1 512
  • Испания
И ся? Ко шъ прайм?

Анонсираха Галин Стефко как се репчи на Кулагин, пък то? Измъца там нещо и се юрна пюре да прави на откачалката.

# 1 513
Тази тема няма изчитане, толкова тъп участник като Недкова май досега в годините назад не е имало, всеки е бил с кусури, ама тая няма полезен ход бе, изцяло си е заслужила гаврите..

Последна редакция: ср, 12 сеп 2018, 00:32 от passionbiojuniper

# 1 514
  • тук, на мястото си
Видяхте ли Ваня Костова,  Ева  и най-вече  Розмари  колко уплашено гледаха?
Аз очаквах, че Нора ще откаже да яде пюрето, пък тя и лъжицата щеше да изяде. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт