При нас настана оживление, ОКТОМВРИ сме в родилно отделение

• 48 271
  • 671
  •   1
Отговори
# 435
Ние борим коликите с Био Гая и Колийф в момента, пробвахме и Инфакол. За сега успяхме само да намалим силата им, но още много го мъчат.

# 436
  • Варна
Аз нищо не давам за колики, но Сами като цяло е спокоен. Присвие го коремче за минута-две, пръцне, па му мине. И на Никола не съм давала. Казват, че капките са по-скоро за успокоение на родителите, поне така пише Харви Карп в книгата си. Чай не давам, аз пия чайове с копър и анасон, то през кърмата отива и при него.
Акта сама го взех само с моята лична карта

# 437
И аз да се похваля с нашият юнак на 29.10. се роди Александър 3350кг 51см
С изтекли води но заради падане на тоновете се наложи спешно секцио но важното е че с бебко сме добре Simple Smile
Изключително доволна от Окръжна болница Варна от отношението на всички Прекрасни бяха

# 438
Честити рожби на новите мами Blush!
При нас коликите продължават, от нощта се преместиха през деня и купонът е пълен. Все още сме на биогая и лефакс, но не мога да преценя дали има ефект, като че ли от лефакса се успокоява за кратко, но като цяло е много тежко, всички у дома сме на нокти. Отделно и връща кърма често и сме в леко омагьосан кръг. Вчера ми препоръчаха от онези торбички с костилки, но не знам дали има смисъл, някои ползвал ли е?

# 439
Момичета, от коя електрическа помпа бяхте доволни? Кърмата ми слезе и едната гърда е в ужасяващо състояние, а с ръчната на Нук нищо не постигам и съм отчаяна. Толкова се надявах този път да не стане така, толкова се старах, малката суче много хубаво на 2 часа, но гърдата е много зле Sad

# 440
Истината е, че аз се цедя най-добре на ръка, въпреки че имам електрическа помпа. Вярно, че е по-неудобно, но излиза много повече кърма отколкото с помпата.

# 441
На мен всичко ми е втвърдено, на ръка абсолютно нищо не става...

# 442
  • Blondeville
Честито на новите бебчета, да са живи и здрави, и много щастливи.

Purpletka, електрическата на Медела е много добра. Направи преди цедене топър душ и масаж. Може и лецитин да пиеш, но ако може АГ да ти каже схема, много помага. Топли компреси се правят преди цедене, студени за облекчаване на болката. Успех, в първите дни често става така, после всичко се намества 😊

# 443
медела суинг

# 444
Честито на новите бебчета, да са живи и здрави, и много щастливи.

Purpletka, електрическата на Медела е много добра. Направи преди цедене топър душ и масаж. Може и лецитин да пиеш, но ако може АГ да ти каже схема, много помага. Топли компреси се правят преди цедене, студени за облекчаване на болката. Успех, в първите дни често става така, после всичко се намества 😊
Благодаря, коя на Медела? Суинг ли?
Сега ми отвори каналите доктора преди да ни изпишат. Каза че мога компреси с риванол да си правя също...

# 445
Медела Суинг имам и аз.Ползвах я в началото,че много мляко се събираше и гърдите ми постоянно бяха пълни.

# 446
  • Blondeville
Да, Медела суинг е моята.

# 447
Имам два въпроса:
Витамин Д на капки от кой ден след раждането се дава н бебето и как ?

И след секцио кога и какво може да се яде , каши ли трябва да са или може и супа например ?

# 448
Ние даваме витамин Д от 5ти ден след раждането по 2 капки дневно.Аз и ги капвам направо в устата,на баткото ги давах с малка лъжичка.

# 449
  • Blondeville
Витамин Д би трябвало педиатърът да каже кога и колко. Ема е на 1 капка от 20-ти ден.

В болницата, в която раждах, храненето след секцио беше следното -> докато не се изпуснат газове - нищо, само вода и чай. След газове - течно кашава храна. След изхождане по голямо нужда - нормална храна.

Имам два въпроса:
Витамин Д на капки от кой ден след раждането се дава н бебето и как ?

И след секцио кога и какво може да се яде , каши ли трябва да са или може и супа например ?

Общи условия

Активация на акаунт