10ц по спомени беше една много умерена, и в никакъв случай крайна и груба съфорумка, която аз харесвах да чета. Беше интересна, умна и аз я харесвах. Мисля, че живееше в Италия. Направо ми звучи невероятно да е изпаднала в таква просташка крайност като описаната. Да не би да става въпрос за друга съфорумка?
На мен ми липсва Вишничката, много пишеше в бебешките теми и (май за пералните машини
) и по време оно аз основно там се подвизавах и в Литературния, и ми беше също безкрайно симпатична и много помагаше със съвети.Но те я разкъсаха тук, направо бях изумена как се отнесоха с нея, като направи грешката да разкаже за увлечнието си по друг мъж.
Знам обаче кой не ми липсва - простакесата и грубиянка Янечек и Касита - с много си превъплъщения, едно от които беше с тотално измислен нов образ. И двете бяха зли и груби.
Ще цитирам само част от мнението, което изрових, защото не искам да се превръща в интрига, или пък да злословят по неин адрес. Копирам и ника, тъй като не знам дали говорим за един и същи човек или са близки никове.
И аз бях изненадана като вас, понеже също съм с добри впечатления от нея.
10 Cent - Ветеран# 1712 дек. 2010, 22:34 ч.
C
Или например да разбреш къде е Зала България, а като влезеш тихинко да отгатнеш и кое е органа.
А не да отговаряш " ами то за к'во ми е, кат ми трябва ще разбера'...
.