Форумски липси - 6

• 72 494
  • 691
  •   1
Отговори
# 510
Аз дори не знам кой е алтернатвиния форум. Помня когато се създаваше, но не съм си направила труд да му запомня "заглавието" .

10ц по спомени беше една много умерена, и в никакъв случай крайна и груба съфорумка, която аз харесвах да чета. Беше интересна, умна и аз я харесвах. Мисля, че живееше в Италия. Направо ми звучи невероятно да е изпаднала в таква просташка крайност като описаната. Да не би да става въпрос за друга съфорумка?

На мен ми липсва Вишничката, много пишеше в бебешките теми и (май за пералните машини Simple Smile)  и по време оно аз основно там се подвизавах и в Литературния, и ми беше също безкрайно симпатична и много помагаше със съвети.
Но те я разкъсаха тук, направо бях изумена как се отнесоха с нея, като направи грешката да разкаже за увлечнието си по друг мъж.

Знам обаче кой не ми липсва - простакесата и грубиянка Янечек и  Касита -  с много си превъплъщения, едно от които беше с тотално измислен нов образ. И двете бяха зли и груби.

Ще цитирам само част от мнението, което изрових, защото не искам да се превръща в интрига, или пък да злословят по неин адрес. Копирам и ника,  тъй като не знам дали говорим за един и същи човек или са близки никове.
И аз бях изненадана като вас, понеже също съм с добри впечатления от нея.

10 Cent - Ветеран# 1712 дек. 2010, 22:34 ч.
C
Или например да разбреш къде е Зала България, а като влезеш тихинко да отгатнеш и кое е органа.
А не да отговаряш " ами то за к'во ми е, кат ми трябва ще разбера'...

# 511
Вишничката се обзаведе с любовник и изчезна след една доста лична тема.
Октопод и тя.
Лиляна, наистина ли 10 човека има в другия форум?

# 512
  • София
Може да се е опитала да се пошегува Simple Smile

С Каси преди няколко месеца се засякохме случайно във Фб, опитвахме се да намерим дом за едни прекрасни котета.

# 513
"Овца" е никът на създателката на алтернативния форум.

Силвър, имаш сериозни правописни пропуски.

# 514
  • Ямбол
...
Овца?Това педагога или магазинерката го казва?Не ми отговаряйте.

Що пък да не ти отговарям. Другото прозвище на този форум е овчарник, заради овцата.
Иначе ако трябва да я определям като такава, каквато на мен педагога и магазинера ми е най-подходящо -  алкохолик.

...
Около 10(може би по-малко) са тези преместените трайно - другите са си тук и понякога ходят и там.

# 515
Вишничката се обзаведе с любовник и изчезна след една доста лична тема.
Октопод и тя.

Ето няма я  Вишничка и продължават подмятания "обзаведе се с любовник", ще речеш че тук в тоз форум все светици пишем. И все се броим и делим на  ние - умните, добрите, идеалните и  другите дето се обзавеждат я с любовник, я с нещо друго, та да има с какво да си чешем езиците и егото в Клюкарника или в Семейните.

Октопод я бях забравила, и нея харесвах. Много.

А с Таис нямам спомени да съм споделяла много сходни мнения преди, но напоследък я засичам и чета и мога да се подпиша под повечето от мненията й, като че са мои. Бих написала, ако пишех по-често, точно това, което тя казва по много теми. Но, вече повече чета отколкото да драскам глупости.
Скрит текст:
Таис  bouquet Wink.
Темата не е за симпатии, но и Сигма и Тарталета и те са ми от любимите за четене съфорумки.

Коя е сега Касита, ако е тук? Не за друго, а за да я избягвам  Laughing

# 516
Янечек ме е захапва а но като цяло харесвах не, ната прямота и смелост.
Касита, Надежда, Мафани и още каквато и да беше, имаше някаква болезнена нужда от признание и това на моменти и играеше лоша шега.

# 517
Даун ще се върне. Доколкото прочетох е с бан до нова година.
Но иронията ти да я сравняваш с детска болест не те прави по-малко скодумна от нея.

# 518
Значи Тонке, така като кажеш....аз никаква клюка за форумка не знам. Сал една Красимира на снимка съм виждала.

# 519
Кога си я виждала на снимка Красимира?
Ако е в дебелия период, не важи.

# 520
  • Ямбол
Аз не разбрах, защо Даун има бан, но подозирам, че е влязла в конфликт с Мирела, щом е толкова смела последната.

# 521
  • София
Сефте научавам в темата, че Даун е с бан. Точно пък нея за какво.

Мирела ме подсети, че понякога възприемам форума като книга, където почти всеки основен герой има своя антагонист, с когото води безкрайна битка, тема след тема.

# 522
  • София
Сигме, не се прай, на теб винаги ти снасям клюките. Joy

Даун е с бан по преценка на Татти. Май само той знае причината.

И аз съм виждала Краси, но какво от това. Все тая от кой период са снимките. И аз съм дебела.

# 523
Янечек ме е захапва а но като цяло харесвах не, ната прямота и смелост.

Не се изисква никава смелост да пишеш във форум Simple Smile А много често, ако си груб, категоричен, зъл и краен и си имаш клика от клакьори във форума, се превръщаш от обикновена грубиянка и простакеса във ироничен интелигент с остър език. Да, ама не. От всяко дърво свирка не става.

Нямах и една година във форума, но още помня подписа на Янечек, който тя гордо беше цитирала как едно от момченцата й се развикало на някаква жена в парка, че е дебелана и да отиде да си направи липосукция.

То верно се  изисква смелост да се хвалиш с остроумието на 3 г.си дете, че  знае що е липосукция и обижда наред. От смелост до глупост е една крачка. Та от тази гледна точка може и смела да е Янечек  Mr. Green

Светкавица  Hug
Използвам цитата ти само да си изразя мнението за тази неприятна за мен особа.

10ц на моменти тотално изпушваше и имаше арогантни и подигравателни изказвания.

Това съм го изпуснала. Но аз не съм била никога особено активна във Клюкарника, а в СО не стъпвам въобще.

# 524
Даун защо е банната?

Общи условия

Активация на акаунт